• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Sizce pik mi bu emin olamıyorum

Eklentiler

• 1000240569.webp
    1000240569.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 25
Sizce pik mi bu emin olamıyorum
Bence siz değerlendirin. Herkesinki de kopkoyu olmuyor benim mesela kopkoyu olmuyor ama yumurtam çatlamak üzereydi doktorda o gün yaptım sizinki kadar falandı kiminin 18mm kiminin 25mm çatlar bence değerlendirin zaten 3 gün yaşıyor sperm

Bence siz değerlendirin. Herkesinki de kopkoyu olmuyor benim mesela kopkoyu olmuyor ama yumurtam çatlamak üzereydi doktorda o gün yaptım sizinki kadar falandı kiminin 18mm kiminin 25mm çatlar bence değerlendirin zaten 3 gün yaşıyor sperm
Dünün testiydi malesff değildir diye degerlendirmedim geç kalmış miyimdir

Dalgalanan bir hormon olduğu için bilemeyiz akşam olduğu için de olabilir siz bence de değerlendirin çünkü pik günü değerlendirmek ihtimal arttırır önemli olan çatlama. O olmazsa bebek hiç olmaz zaten :)

Yine silik çıktı doğal ışıkla çekemediğim için tam yansıyan görüntüyü yakalayamadım ama bu sabah attığımla aynı koyu değil
Akşam yapmayalım hepsi aynı saatlerde birbirine yakın olsun gündüz bir daha yapın atın eğer silikse çatlamıştır değerlendirirsiniz. Herkesin kopkoyu olmuyor benim mesela sizin sabah attığınız gibi oldu max. Ama doktora gittiğim için söylüyorum çatlamak üzere dedi sabah atın bakalım tekrar

Back
X