Insallah bende onumizdeki cumartesi ovrenecem senin gibi inallahEvet canim ilk defa kullandim bu ay, adetimin 5 ci gununden itibaren (erken yumurtladigimi bildigim icin erkenden basladim) ve 11 ci gununde catladi yumurtam, tam 10 gun sonra testim pozitif cikti. Sen calismalara devam et kuzum.
Bende bu ay ilk defa kullanıcam bende erken yumurtladığımı düşünüyorum görücez bakalım, hayırlı olsun bebişin :)Evet canim ilk defa kullandim bu ay, adetimin 5 ci gununden itibaren (erken yumurtladigimi bildigim icin erkenden basladim) ve 11 ci gununde catladi yumurtam, tam 10 gun sonra testim pozitif cikti. Sen calismalara devam et kuzum.
Sagol kuzum, sana da bol sans, insallah guzel haberlerini bekliyorum.Bende bu ay ilk defa kullanıcam bende erken yumurtladığımı düşünüyorum görücez bakalım, hayırlı olsun bebişin :)
insallah kuzummSagol kuzum, sana da bol sans, insallah guzel haberlerini bekliyorum.
Dünkinden silik biraz sanki bana öyle geldi t çizgisiGünaydın kızlar
Bugün de böyle testim erken yaptım bugün
hala c den koyu de mi akşama nasıl çıkar acaba akşam da yapacak mısınGünaydın kızlar
hala c den koyu de mi akşama nasıl çıkar acaba akşam da yapacak mısın
18milimde catlarmiki gerci herkezin farkli ben dun gittim 2cm dedi 20milim oluyor sanirim catlatma ignesi verdi bende her ihtimale karsi dunu degerlendirdim icerde hazirda spermler beklesin ana kraliceyi diyeYapıcam kuzum yapmazmıyım :))
Silikleşmiş olur belki
Bugün yumurta 18 mm olur artık inşallah çatlar
18milimde catlarmiki gerci herkezin farkli ben dun gittim 2cm dedi 20milim oluyor sanirim catlatma ignesi verdi bende her ihtimale karsi dunu degerlendirdim icerde hazirda spermler beklesin ana kraliceyi diye
bugecede degerlendirip yarin ara verip pazar gunude dusunuyorum sence mantikli yapnismiyim dun 13.saat 37.saati ve gun asiri nasil
bence akşama silikleşirGünaydın kızlar
bende sorun var esimde yok canim nasipte varsa olur ne diyelimBen hergün değerlendiriyorum canım :)
Eger eşinin spermlerde sorun yoksa hergün tazele :)
bende sorun var esimde yok canim nasipte varsa olur ne diyelim
Ben adetin 8. Gününden itibaren yapmaya başladım 20. Güne kadar nerdeyse hiç pozitifi yakalayamadım ovulasyonda,fazlaca aldım internetten,bakalım bu ay hamile kalamazsam zaten önümüzdeki ay yine kullancam o zaman yakalayabilirim inşallah,başına böyle bişey gelen var mı ?
Adetim düzenli 26-28 günde bir kesin olurum,geçen ay adetin üçüncü günü hormon testi ultrason filan yaptırdım onlarda da bi sıkıntı yokCanım pko varmı sende ?
Kaç günde bir adet olursun o da önemli
Adetim düzenli 26-28 günde bir kesin olurum,geçen ay adetin üçüncü günü hormon testi ultrason filan yaptırdım onlarda da bi sıkıntı yok
Eki Görüntüle 2173083
pkos olanlar bosa para vermesinler testlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?