Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gmz1292

Aktif üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
1.094
699
43
İstanbul
Merhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz

Merhaba Bende bu ay kullanmaya başladım gerçi artık bekleme aşamasındayım ama yazıyım dedim labaqoik marka ve 11.gün başladım

Merhaba bende başladım predktr aldım sizin marka ne
Merhaba Bende bu ay kullanmaya başladım gerçi artık bekleme aşamasındayım ama yazıyım dedim labaqoik marka ve 11.gün başladım
İlk def bu ay yaptım 9. Günde başladım bugün 12. Gün çift çizgiyi gördüm laboquick marka kullandim artik gerisi enerji meselesi
Merhaba kizlar hoşgeldinizbenim testim laboquik ben adetin 4 gununde basladim ki merak etdim adetdede t cizgisi cikarmi diye evet kizlar adetdede silik t cizgi cikyomus suanda 12 gunumdeyim
Ve bu agsam biraz kirmizilasdi ama tam degl bakalim duzenlidir adetim 14 gunu beklicem bu arada kizlar yumurtlama gunu t cizgi tam kirmizilasyormu ?
Ovulasyon gununden bi gun once silikmi olyor?

İlk def bu ay yaptım 9. Günde başladım bugün 12. Gün çift çizgiyi gördüm laboquick marka kullandim artik gerisi enerji meselesi
Kacinci gunundesin cnm ?
Ilk gordugun kirmizi cizgimi bu ?
Bende bu gun gordum ama tam degldi yani c cizgi kadar olmaliymiş hatta odan da daha kirmiz olmaliymiş!?

Son düzenleme:
Canım yumurtlama gününe yaklaşırken koyulaşmaya başlıyo yumurtlama günün de t c den koyu oluyo çatladığında da silikleşiyor

Canım yumurtlama gününe yaklaşırken koyulaşmaya başlıyo yumurtlama günün de t c den koyu oluyo çatladığında da silikleşiyor
Kafam karişdi ama dedigin kirmizilik daha gormedim daha acaba sivi kullanyorum ondanmi mesela oylen 4 saat idrara cikmiyorum ama sivi cok tuketyorum test yapyorum silik agasam yapyorum yaklasik 8 saat idrarimi tutyorum agsam sabaha gore daha kirmizi ama daha o c t koyu kirmiziyi yakalamadim acaba sivi tuketmek etkiliyormu

Tabiki sıvı alımı çok etkiliyor test yapmadan 4saat önce sıvı alımını kesip 2saat kala da sıkışık olman gerekiyor ki doğru sonucu alabilesin

Kacinci gunundesin cnm ?
Ilk gordugun kirmizi cizgimi bu ?
Bende bu gun gordum ama tam degldi yani c cizgi kadar olmaliymiş hatta odan da daha kirmiz olmaliymiş!?
9. gün başladım 12.gün iki çizgide koyuydu hatta t c den biraz daha koyuydu önceki günler t baya silikti

Piskolojik mi bilmiyorum ama 2 gündür inanılmaz akıntım var şişkinliğim var ve kasık ağrısı bakalm kısmet sende var mı belirti
Benim daha erken belirti için de sadece göğüs hassasiyeti var o da her ay oluyo zaten ...

Kizlar kac cocugunuz var?
Benim 2
Genelde belirtile hcg 2 cizgi gordukden 1 veya 2 hafta sonra basliyor benim oyle olmustu daha oncesinden akinti meme hassasyet haric hic bi belirtim yokdu

Kizlar kac cocugunuz var?
Benim 2
Genelde belirtile hcg 2 cizgi gordukden 1 veya 2 hafta sonra basliyor benim oyle olmustu daha oncesinden akinti meme hassasyet haric hic bi belirtim yokdu
Bende çocuk yok maalesef... olursa inşallah ilk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…