- 14 Ağustos 2024
- 257
- 38
- 13
- 24
- Konu Sahibi sailor_moon29
Minnak kurabiyelerHangi sayfa acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnak kurabiyelerHangi sayfa acaba ?
Yani diğer testlerinize göre alttan ikisini öyle görünüyor ama aynı koyulukta değiller aslında siz Yinede değerlendirseydiniz ne olur ne olmazMinnak kurabiyeler
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDaha çatlamadan 6 gün geçmiş imkansız çıkmaz en erken 9-10 günde en ideal 13. Günde genelde görüyorlar aceme etme en azından 10. Gün olsun
Evet değerlendirdim çatlama dedi o günü de değerlendirdim inşAllah Rabbim gönlümüze göre versinYani diğer testlerinize göre alttan ikisini öyle görünüyor ama aynı koyulukta değiller aslında siz Yinede değerlendirseydiniz ne olur ne olmaz
Amin inşallah canımEvet değerlendirdim çatlama dedi o günü de değerlendirdim inşAllah Rabbim gönlümüze göre versin![]()
Çatlamadan sonra acaba test silikmi çıkmalı bilginiz varmıAmin inşallah canımteste devam et
Evet silik çıkarÇatlamadan sonra acaba test silikmi çıkmalı bilginiz varmı
Evet silik çıkar
Canım pcostan dolayı böyle çıkıyor testlerinEki Görüntüle 3550498 en alttaki bugünün anlamadım ya çatlamadan sonra böylemi olur
Solda 23 21 19 2 tane 17 15 ve 9 olmak üzere yumurtam vardı ve ölçüsü alınmayan küçükler sağda 4 tane vardı ama orda kist olduğu için ordan ümitli değilim dedi bende görmedim pik ama pazar günü alt karında ağrı gaz yani direk hissettim catlamayıCanım ben sende yumurtlama görmedim doktor çatlamadan öncede görmüş müydü yumurtanı ? Progesteron testi falan yapıldı mı
Bende bi kere gitmiştim de 1 yumurtam vardı benim sağ tarafım full kist var PCOS kaplı sizde sorun yok sanırım bende yumurtlama olursa şükür işte bir gittiğimde 14 gibi bir şeydi boyutu gün söyledi sonra baktırdım çok güzel çatlamıştı fakat hamile kalmamıştımSolda 23 21 19 2 tane 17 15 ve 9 olmak üzere yumurtam vardı ve ölçüsü alınmayan küçükler sağda 4 tane vardı ama orda kist olduğu için ordan ümitli değilim dedi bende görmedim pik ama pazar günü alt karında ağrı gaz yani direk hissettim catlamayı
Üzülme Rabbim verirse olur benim de ilaçla oldu yumurta ama eşim yoktu değerlendiremedik o kadar yumurta boşa gidecek gibiBende bi kere gitmiştim de 1 yumurtam vardı benim sağ tarafım full kist var PCOS kaplı sizde sorun yok sanırım bende yumurtlama olursa şükür işte bir gittiğimde 14 gibi bir şeydi boyutu gün söyledi sonra baktırdım çok güzel çatlamıştı fakat hamile kalmamıştım![]()
Ben şimdi hamileyim inşallah sizde hamile kalırsınız hamile kalmasaydım bende ilaçlı tedaviye başlayacaktım o yüzden yumurta daha fazla oldu sanırımÜzülme Rabbim verirse olur benim de ilaçla oldu yumurta ama eşim yoktu değerlendiremedik o kadar yumurta boşa gidecek gibi
Darısı başıma inş pazar oldu yunurtlamam salı akşam tek ilişki oldu olursa nasipBen şimdi hamileyim inşallah sizde hamile kalırsınız hamile kalmasaydım bende ilaçlı tedaviye başlayacaktım o yüzden yumurta daha fazla oldu sanırım
İnşallah fazla yumurta varmış boyutları da güzel daha çok değerlendirseydiniz keşkeDarısı başıma inş pazar oldu yunurtlamam salı akşam tek ilişki oldu olursa nasip
Eşim askeri personel bir hafta önce gelecekti iznini iptal ettiler gelemediİnşallah fazla yumurta varmış boyutları da güzel daha çok değerlendirseydiniz keşke![]()
Yumurtlama pazar ilişki Salı mı oldu geç kalmışsınızdır o zamanDarısı başıma inş pazar oldu yunurtlamam salı akşam tek ilişki oldu olursa nasip
Yumurta takibi yaptım doktor çatlamış sıvıyı görüyorum ama belkide pazartesi çatladı bunu bilemeyiz yine de değerlendirin dedi bir kere değerlendirdik şimdi cinsel pehriz yapıyor tüp bebek için sperm testi vericek biz ne olucaz böyle bilmiyorum ciddenYumurtlama pazar ilişki Salı mı oldu geç kalmışsınızdır o zaman
Yumurta takibi yaptım doktor çatlamış sıvıyı görüyorum ama belkide pazartesi çatladı bunu bilemeyiz yine de değerlendirin dedi bir kere değerlendirdik şimdi cinsel pehriz yapıyor tüp bebek için sperm testi vericek biz ne olucaz böyle bilmiyorum ciddenYumurtlama pazar ilişki Salı mı oldu geç kalmışsınızdır o zaman
Yumurtanın 24 saat süresi var diye biliyorum çatlamadan sonra inş tutar canım sıkma canını olur inşallah ya hemen stres yapma kendineYumurta takibi yaptım doktor çatlamış sıvıyı görüyorum ama belkide pazartesi çatladı bunu bilemeyiz yine de değerlendirin dedi bir kere değerlendirdik şimdi cinsel pehriz yapıyor tüp bebek için sperm testi vericek biz ne olucaz böyle bilmiyorum cidden![]()