Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kullandim yumurtam kendi catladi ovulasyon testi pozitifdi doktorda catlatma ignesine gerek kalmadigini söyledi iki yumurta varmis dedi
cok atesim vardi dune kadar goguslerim patliycak gibi sisti stresse girdigimde yumurtaliklarim kasiklarim agriyor
sizce hamilelik olumlumu

kullandim yumurtam kendi catladi ovulasyon testi pozitifdi doktorda catlatma ignesine gerek kalmadigini söyledi iki yumurta varmis dedi
cok atesim vardi dune kadar goguslerim patliycak gibi sisti stresse girdigimde yumurtaliklarim kasiklarim agriyor
sizce hamilelik olumlumu
Bende ayni durumdayim suan
Yum gunden sonra aynilarini yasiyorum cnm

Canım daha yerine yerleşmedi bebe :)
9. Gün test yap çıkar
:KK45::KK45: Dayanamadim deli gibi düsünüyorum oldumu olmadimi diye
Ilk defa ignesiz yumurtam catladi
Yarin hamilelik olusruysa düsmesin diye igne vurucam onda hamilelik hormonu var on gün test yapamam bende bugün bi ihtimal aldim yaptim :halay:

:KK45::KK45: Dayanamadim deli gibi düsünüyorum oldumu olmadimi diye
Ilk defa ignesiz yumurtam catladi
Yarin hamilelik olusruysa düsmesin diye igne vurucam onda hamilelik hormonu var on gün test yapamam bende bugün bi ihtimal aldim yaptim :halay:

Erken olmuş :)
İnşallah tutmuştur canım rahat ol :)

Canım daha yerine yerleşmedi bebe :)
9. Gün test yap çıkar
canim hani bu catlatma ignesi hcg iceriyordu neden silikte olsa cikmadi madem :işsiz:
bazi vucutlar cok cabukmu hcg icerigi vucudundan atiyor acaba

Hic bi belirtim olmadi, olamazdi da adetim gunum dundu, genelde adeti 6-7 gun gece basliyor zaten. Simdi de halsizlik oluyor ara sira atesim oluyor o da normalmis.
catlatma ignesi olmusmuydun iliskiyi nasil ayarladiniz hangi gunler

Canim bana soruyorsan Ben catlama ignesi kullanmadim doktora gittigimde catlamis dedi igne vermedi

Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum size yumurtlama döneminde göğüslerinizde hassasiyet oluyor mu? Benim bugüne kadar regl dışında göğüs hassasiyetim olmadı takvimime göre dün yumurtlama günümdü ama 4-5 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum çünkü sıvı akıntım oldu 2 gün sürdü ve bugün göğüslerim aşırı hassas sızlıyor acaba yumurtlama bugün mü oldu?

canim hani bu catlatma ignesi hcg iceriyordu neden silikte olsa cikmadi madem :işsiz:
bazi vucutlar cok cabukmu hcg icerigi vucudundan atiyor acaba

catlatma ignesi olmusmuydun iliskiyi nasil ayarladiniz hangi gunler

Evet canım iğne ile verilen hcg kiminde bir haftada atılıyor kiminde çok daha geç
Bende 11. Gün kanda 2.6 idi
Ama başka bir arkadaşta 8. Gün negatifti

Neden silikleşmiyor bu deliricem ya bayagı silik olması lazım kalktım gecenin bu saatinde 10 saat sonra yine test yaptım

Eklentiler

• B543212D-E809-495A-8FDF-97A00EB3AFE5.jpeg
    B543212D-E809-495A-8FDF-97A00EB3AFE5.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 32
blackbird87 blackbird87 canim ben catlatma ignesi vurunmadim. Hic igne olmadim bu ay doktotum yoktu bende evde incir ve havuc kürü yaptim. Bi sabah baktim yumurta aki gibi akintim var. Ovulasyon testi vardi evde oda pozitifti biz iki günü degerlendirdik esimle. Aradan bes gün gecti test yaptim. Igne vurunmadim hic

Back