İnşallah tutar canım o zaman
yok canim mumkun fegil o cunku dunde silikti bugun daha silik 20milimde catlamazki daha bugun dr gittim catlatma ignesini vurdurdum bence bende ise yaramiyor ovu testiCanım çatlamak üzere ise silik çıkmış olabilir
Lh bedenimizde yumurtayı çatlatmak için yükselir ve işi bitince düşer
yok canim mumkun fegil o cunku dunde silikti bugun daha silik 20milimde catlamazki daha bugun dr gittim catlatma ignesini vurdurdum bence bende ise yaramiyor ovu testi
gecen ay dr soyledigimde ovu testiyle takip ediyorum diye bana guvenilir olmadigini soyledi bilmiyorum belki ben pkos oldugumdan bana gore olmadiginida soylemis olabilir
dunde silikti evet canim ins. bu gece yarin ve pazar gunu degerlendirecegizDündemi silikti
Demekki lh yumurtayı çatlatmak için yükseliyor ama bu kesin çatlatacagı anlamına gelmiyor
İğne oldunsa bugünü de degerlendir canım
İğneden sonra kesin 36 saat sonra çatlayacak diye birşey yok
evet canimnpko var dr banada demisti dogumdan sonra kimini duzeliyor diye ama 2dogum yaptim duzelmedi nasipartik hakkimizda hayirlisi olsunCanım pko varmış sende
Ovu testi önerilmiyor evet
Usg de daha net sonuc alırsın
Zaten iğneni de oldun hadi hayırlısı :)
Bende de vardı pko bekarken
İlk bebeğimden sonra geçti biliyomusun:)
yvz13 catladi mi yumurtan canim? Test ne diyor?))
16 ci gunde pik olmus ama canim, kac yumurtan vardi biliyormuydun?Test böyle diyor kuzum:)
Dr bugün 15 mm bir yumurta gelişmiş dedi
İnşallah çatlar
BENDE bu ay başlayacağım, tabi bugün bat günüm inşallah gerek kalmaz. Miratech marka, 8.gün başlayacağımMerhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz
senin 15milime gore iyi koyulasmis demekki pko lara gelmiyor hadi bakalim ins. agustos bizim ayimiz olur meleklerimiz bize gelirlerTest böyle diyor kuzum:)
Dr bugün 15 mm bir yumurta gelişmiş dedi
İnşallah çatlar
16 ci gunde pik olmus ama canim, kac yumurtan vardi biliyormuydun?
senin 15milime gore iyi koyulasmis demekki pko lara gelmiyor hadi bakalim ins. agustos bizim ayimiz olur meleklerimiz bize gelirler
Yumurtanin boyutunu dokdordami ovrenyorsun cnmEvet kuzum lh daha koyu control çizgisinden
Bayagı zirveye çıkmış lh ama yumurtam şuan 15 mm
İnşallah sağlıkla çatlar
Yaaa demek ki catlamis, ay hadi insallah kuzum tutar bu ay, calismalara devam, sodayi yap.Canım dr bana üç beş tane var demişti 3 ünü net görüyordu
Bugün ikisi görünmedi biri de 15 mm olmuş işte
Canim sag ve sol yum ikisi bir ayda catlama ihtimali varmidir veya catladiginda hafif bi tip tip lar olyor bu genellikle tek tarafli olyor ama bu ay ikisi yarimsagat arayla hareketliydi sag solİnşallah canım agustos ilk haftası müjdeler gelsin inşallah
Canım genelde tek taraftaki en büyük yumurta çatlarCanim sag ve sol yum ikisi bir ayda catlama ihtimali varmidir veya catladiginda hafif bi tip tip lar olyor bu genellikle tek tarafli olyor ama bu ay ikisi yarimsagat arayla hareketliydi sag sol
Dokduruna sorsana cnm bir ayda iki tarafli yum catlamasi olyormu diye
Yumurtanin boyutunu dokdordami ovrenyorsun cnm
Yaaa demek ki catlamis, ay hadi insallah kuzum tutar bu ay, calismalara devam, sodayi yap.
Tabi ki oluyor canim, benim 3-4 u ard arda catladigi olmustu.Canim sag ve sol yum ikisi bir ayda catlama ihtimali varmidir veya catladiginda hafif bi tip tip lar olyor bu genellikle tek tarafli olyor ama bu ay ikisi yarimsagat arayla hareketliydi sag sol
Dokduruna sorsana cnm bir ayda iki tarafli yum catlamasi olyormu diye
Tesekur ederim cnm bilgin icin bu sabah testlerim silik umarim tuturdumEvet canım ultrasondan bakıp söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?