Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki oluyor canim, benim 3-4 u ard arda catladigi olmustu.
Canim bir arada a catladigi olurda ama cif taraflimi oldu? Hep tek tarafli duydum
Bu arada yum gunum dundu yani silikledigi gun hafif sancilar vardi ama bu gunde arada gelip gidyor acaba diyorum tuturamadimmi ne? Bide en ilginc sut hormonu ilaci kullanyorum dostinex gecen ay memelerim sisligi inmisdi simdi bu sabah kalkdim sanki hic prolaktin ilaci kullanmamisim gibi govsum aciyor !
Sorum su ki neden hala kasik tiptiplar devam edyor? Ve sizinde memeniz yum gunu sonra sizlama oldumu?
Akintim bu gun hic yok!
Akintim tesin t cizgisi kalin oldugu gun ve ertesi gun vardi ama bu gun yok normalmodir?

Tesekur ederim cnm bilgin icin bu sabah testlerim silik umarim tuturdum

Değerlendirdiyseniz gerisi Rabbime kalmış canım
Biz elimizden geleni yaptık artık Allah ol derse olucak inşallah :)
Çatlamayı yakalasak dahi döllenme olucakmı bilemeyiz
Tüp bebek bile herşey elinle koydugun halde muammadır
Tutarmı bilinmez ama inşallah agustosta güzel haberleri paylaşırız :)

Insallah cnm dualarim sizinle
Cnm yukarda bazi sorularim var cevaplarmisin leyla j ekledim

Canım öncelikle yumurtlama dönemi göğüsler şişebilir benimde göğüslerim şuan daha dolgun hissedebiyorum
Akıntı ise bende de aynı dün ve bugün T koyu ve cok akıntım vardı bugün durdu muhtemelen de yarın silik çıkacak
Bu şu yüzden gebeliğe uygun zamanlarda hep ıslak olursun o akıntıyı hormonlar sağlar
Ve iş bitince de rahim ağzı korumaya alır içeriyi kapanır ve kuruluk başlar
Bence herşey yolunda sen rahat ol :)

Canim bide kasiklarim agirlsmis sanki idrarim dolu gibi
Sen takip et kendi belirtilerini kasik tiptip
Yum gunden sonra dikkat et bakalim cunki gecen ay yapdigimda tiptip oldu ama agirlasma olmadi !
Acaba kac gunde test gosterir?
Yada iliskidenmi kasik agrirlasma anlamadim!
Yemin ederim iliskiden sovuduk cnm ya iyi ce bunaldim bu nedir esimi zorla tecaus edyomusum gibi his edyorum

Valla ben ediyorum açık net :)

Canım çatladıgı yani silikleştiği andan say 9. Gün silik çizgi görürsün
Hamileysen ve görmezsen gel bana :))

Kuzum ben de bu aydan haftada 2 kere dostinex iciyorum, prolaktinim yuksek oldugu icin, hala da iciyorum, onu ictikten sonra benim de memelerimdeki agri ve siskinlik gitti, adet gunum bu gundu ama hamile oldugumu adete 9 gun kala ogrendim, bu gun memelerimde yine siskinlik ve hafif sizilti hissediyorum. Kasik agrilarim da ara sira oluyor, yumurtam catladigi gun daha cok oldu, catladigini bile hissettim yani o kadar. Adetin ne zaman?

Al benden bir tane daha :) ben de stoklayıp başlıyorum her ay :)
Kuzum yumurtam catladiktan tam 10 gun sonra testim cok silik bile olsa 2 ci cizgiyi gostermeye basladi. O zamana kadar gostermiyordu. Insallah bekliyorum cizgilerini))

Canim neguzel cok sevindim umarim darisi benim basima

Kuzum yumurtam catladiktan tam 10 gun sonra testim cok silik bile olsa 2 ci cizgiyi gostermeye basladi. O zamana kadar gostermiyordu. Insallah bekliyorum cizgilerini))

İnşallahhh agzından bal damlıyor :)
Tatlım zaten döllenme zamanı belli ise inan çıkıyor
Mantıken zaten bir haftada kana karışacak bu hcg
Sonra bir iki gün içinde idrara gececek
Bende hep çıktı
Bir kızım var ellerinden öper iki düşük ve bir kimyasal
Hepsinde gördüm ben çizgiyi

Allah bagislasin, op benim icin. Ben de 1 dusuk, ve 3 mu 4 mu artik bilemiyorum kimyasal gebelik gecirdim. Allah yardimcimiz olsun

Canim yum gunum dundu yani 14 guum simdi arti 14 8 austos adet olacam sanirim cunku geen ay hem yum hem adet duzensizdi ge olyordu
Cnm sen ovu testi kullandinmi hamile kaldigin ay

Allah bagislasin, op benim icin. Ben de 1 dusuk, ve 3 mu 4 mu artik bilemiyorum kimyasal gebelik gecirdim. Allah yardimcimiz olsun

Amin canım öperim tabi :)
Bak ne dicem umutları bitirmeyelim
Umut kesilmez Allahtan
Çok şükür gebe kalabiliyoruz neler var inan

Canim yum gunum dundu yani 14 guum simdi arti 14 8 austos adet olacam sanirim cunku geen ay hem yum hem adet duzensizdi ge olyordu
Cnm sen ovu testi kullandinmi hamile kaldigin ay
Evet canim ilk defa kullandim bu ay, adetimin 5 ci gununden itibaren (erken yumurtladigimi bildigim icin erkenden basladim) ve 11 ci gununde catladi yumurtam, tam 10 gun sonra testim pozitif cikti. Sen calismalara devam et kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…