Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o kadar da susuz bırakmayın kendinizi bu sıcaklarda ya cok miktarda almadıktan sonra sorun olmuyor :) ben mesela yumurtlama gününü şöyle anlıyorum ovu testine çiş damlatınca pembelik yayılmaya başlıyor ya C den önce T deki çizgi koyu beliriyor sonra dağılmaya başlıyor. Sadece o gün öyle oluyor. Yani ilk 3 saniyede o T çizgisi görünüyor sonra da koyulaşıyor. Bu ay doktora da gittiğim için net eminim yumurtlama günümden ayrıca cok da akıntım olmuştu. 2 bardak çay üstüne koca bardak su sonucu cıktı o şekilde. Lh olçen testler baya hassas oluyor eğer hormon bozukluğunuz yoksa net anlarsınız. Hayırlı yumoşlarınız olsun inşallah :))
Kaçırmayayım o kadar testlerle uğraşıyorum piki yakalayayım diyorum bazen sıcak basıyo susuzluk zor oluyo walla

IMG_20180812_133140.jpg
Testler böyle gidito en alttakini yeni yaptığım zaman çektim üstünden 2-3 saat geçince oda belirgin oluyo ama daha var 12-13 pik olur diyodum ama yine 15 -16 yı bulacak sanırım

Selam kizlar bana yardimci olabilecek biri var mi? Adet dongum 26-27 gun bu ay uzun zamandan beri ilk kez ovulasyon testi yaptm.. 16.01 gecesi ve 17.01 gecesi iliski oldu acaba catlama ne zaman oldu? Dogru gunleri degerlendirebilmis miyim ? Bu arada fotoğraflar bekledikten sonra çekildiği için biraz değişmiş olabilir normalde en koyu hatta T nin C den koyu olduğu test 17/01 de yani DPO 11 de saat 15:00 da yaptığım testti.. Akşam yaptığımda çok az silinmişti C çok hafif daha koyu gibiydi.. Tüm testlerde 4 saat idrar tutarak ve sıvı alımına dikkat ederek yaptım.
WhatsApp Image 2019-01-18 at 17.11.21 (1).jpeg

Selam kizlar bana yardimci olabilecek biri var mi? Adet dongum 26-27 gun bu ay uzun zamandan beri ilk kez ovulasyon testi yaptm.. 16.01 gecesi ve 17.01 gecesi iliski oldu acaba catlama ne zaman oldu? Dogru gunleri degerlendirebilmis miyim ? Bu arada fotoğraflar bekledikten sonra çekildiği için biraz değişmiş olabilir normalde en koyu hatta T nin C den koyu olduğu test 17/01 de yani DPO 11 de saat 15:00 da yaptığım testti.. Akşam yaptığımda çok az silinmişti C çok hafif daha koyu gibiydi.. Tüm testlerde 4 saat idrar tutarak ve sıvı alımına dikkat ederek yaptım.
Eki Görüntüle 2226529
16-17 tarihinde yumurtlama gerçekleşmiş gibi ama silikleşince de çatlamış demek oluyor yani bugünü de değerlendirin derim garanti olsun kaçmasın yumurta 24 saat kalabiliyor :KK54:

Back