Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçırmayayım o kadar testlerle uğraşıyorum piki yakalayayım diyorum bazen sıcak basıyo susuzluk zor oluyo walla

Testler böyle gidito en alttakini yeni yaptığım zaman çektim üstünden 2-3 saat geçince oda belirgin oluyo ama daha var 12-13 pik olur diyodum ama yine 15 -16 yı bulacak sanırım

Selam kizlar bana yardimci olabilecek biri var mi? Adet dongum 26-27 gun bu ay uzun zamandan beri ilk kez ovulasyon testi yaptm.. 16.01 gecesi ve 17.01 gecesi iliski oldu acaba catlama ne zaman oldu? Dogru gunleri degerlendirebilmis miyim ? Bu arada fotoğraflar bekledikten sonra çekildiği için biraz değişmiş olabilir normalde en koyu hatta T nin C den koyu olduğu test 17/01 de yani DPO 11 de saat 15:00 da yaptığım testti.. Akşam yaptığımda çok az silinmişti C çok hafif daha koyu gibiydi.. Tüm testlerde 4 saat idrar tutarak ve sıvı alımına dikkat ederek yaptım.

16-17 tarihinde yumurtlama gerçekleşmiş gibi ama silikleşince de çatlamış demek oluyor yani bugünü de değerlendirin derim garanti olsun kaçmasın yumurta 24 saat kalabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…