Siliklesmis ya 17. ve 18. günlerin yumurtlama günüymüs. En iyi testler digital olanlar. Bunlar insani delirtiyorNeden silikleşmiyor bu deliricem ya bayagı silik olması lazım kalktım gecenin bu saatinde 10 saat sonra yine test yaptım
Hayir bu aya kadar her ay catlatma ignesi hatta asilama bile yaptiydim olmadi, bu ay bi tek ovulyasyon testi, dostinex, sodali suyu yaptim, adetim biter bitmez iliski oldu canim, her gun, 11 ci gunu catladi yumurtam o gunu ve sonraki 2 gunu de degerlendirdik.canim hani bu catlatma ignesi hcg iceriyordu neden silikte olsa cikmadi madem
bazi vucutlar cok cabukmu hcg icerigi vucudundan atiyor acaba
catlatma ignesi olmusmuydun iliskiyi nasil ayarladiniz hangi gunler
Canim catladiktan sonra yumurta bi kac gune tam eriyor, bazilarinda bi kac saate bazilarina 1;2 gun, iyi iste senin sansin daha cok, benim 11 ci gunde catladi, 12 ci gunde ultrasonda dr gordu yumurtami hala tam erimemis dedi, akintin var mi?Neden silikleşmiyor bu deliricem ya bayagı silik olması lazım kalktım gecenin bu saatinde 10 saat sonra yine test yaptım
Canim catladiktan sonra yumurta bi kac gune tam eriyor, bazilarinda bi kac saate bazilarina 1;2 gun, iyi iste senin sansin daha cok, benim 11 ci gunde catladi, 12 ci gunde ultrasonda dr gordu yumurtami hala tam erimemis dedi, akintin var mi?
Iyi olmus ama, tam eriyince akintin da bitecek, hadi hayirlisi insallah.Akıntım azaldı canım şuan
Hafif kasıklarda ağrı var sadece
Benim ovularım hep birden koyulaşır ertesi günde hemen silikleşirdi
Bu bayagı muamma oldu ondan şaşkınım
Iyi olmus ama, tam eriyince akintin da bitecek, hadi hayirlisi insallah.
Benimde ayni senin gibi hala tam bir siliklesme yok ama silik sayorumNeden silikleşmiyor bu deliricem ya bayagı silik olması lazım kalktım gecenin bu saatinde 10 saat sonra yine test yaptım
Aynen cnm benimde13- 14 gunu vardi ertesi gunu hic yokdu kupkuruydıIyi olmus ama, tam eriyince akintin da bitecek, hadi hayirlisi insallah.
Benimde ayni senin gibi hala tam bir siliklesme yok ama silik sayorum
Silikleşmiş son ikide bence bugün dahada siliktirNeden silikleşmiyor bu deliricem ya bayagı silik olması lazım kalktım gecenin bu saatinde 10 saat sonra yine test yaptım
Silikleşmiş son ikide bence bugün dahada siliktir
anladim canim hayirlisi olsun ne diyelimblackbird87 canim ben catlatma ignesi vurunmadim. Hic igne olmadim bu ay doktotum yoktu bende evde incir ve havuc kürü yaptim. Bi sabah baktim yumurta aki gibi akintim var. Ovulasyon testi vardi evde oda pozitifti biz iki günü degerlendirdik esimle. Aradan bes gün gecti test yaptim. Igne vurunmadim hic
dostinex ne iceriyor canimHayir bu aya kadar her ay catlatma ignesi hatta asilama bile yaptiydim olmadi, bu ay bi tek ovulyasyon testi, dostinex, sodali suyu yaptim, adetim biter bitmez iliski oldu canim, her gun, 11 ci gunu catladi yumurtam o gunu ve sonraki 2 gunu de degerlendirdik.
Prolaktinim yuksen canim, suy hormonu, hamile olmayi engelliyor.anladim canim hayirlisi olsun ne diyelim
dostinex ne iceriyor canim
Bence de silikleşmiş 17. Ve 18. Gün sabahkine göreSiliklesmis ya 17. ve 18. günlerin yumurtlama günüymüs. En iyi testler digital olanlar. Bunlar insani delirtiyor
Bence de silikleşmiş 17. Ve 18. Gün sabahkine göreyvz13 canım
Sen zaten degerlendiriyorsun her gun canim, bence gerek yok, ama merak ediyorsan al bak bakalim ne zaman siliklesicek.İnşallah kuzum
Bugün gidip yeniden ovumu alsam acaba
Sen zaten degerlendiriyorsun her gun canim, bence gerek yok, ama merak ediyorsan al bak bakalim ne zaman siliklesicek.
Bende bu gun bi hamilelik testi daha yapayim
Zengin edelim eczaneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?