Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim hani bu catlatma ignesi hcg iceriyordu neden silikte olsa cikmadi madem
bazi vucutlar cok cabukmu hcg icerigi vucudundan atiyor acaba

catlatma ignesi olmusmuydun iliskiyi nasil ayarladiniz hangi gunler
Hayir bu aya kadar her ay catlatma ignesi hatta asilama bile yaptiydim olmadi, bu ay bi tek ovulyasyon testi, dostinex, sodali suyu yaptim, adetim biter bitmez iliski oldu canim, her gun, 11 ci gunu catladi yumurtam o gunu ve sonraki 2 gunu de degerlendirdik.

Neden silikleşmiyor bu deliricem ya bayagı silik olması lazım kalktım gecenin bu saatinde 10 saat sonra yine test yaptım
Canim catladiktan sonra yumurta bi kac gune tam eriyor, bazilarinda bi kac saate bazilarina 1;2 gun, iyi iste senin sansin daha cok, benim 11 ci gunde catladi, 12 ci gunde ultrasonda dr gordu yumurtami hala tam erimemis dedi, akintin var mi?

Canim catladiktan sonra yumurta bi kac gune tam eriyor, bazilarinda bi kac saate bazilarina 1;2 gun, iyi iste senin sansin daha cok, benim 11 ci gunde catladi, 12 ci gunde ultrasonda dr gordu yumurtami hala tam erimemis dedi, akintin var mi?

Akıntım azaldı canım şuan
Hafif kasıklarda ağrı var sadece
Benim ovularım hep birden koyulaşır ertesi günde hemen silikleşirdi
Bu bayagı muamma oldu ondan şaşkınım

anladim canim hayirlisi olsun ne diyelim

dostinex ne iceriyor canim

kizlar ya ben persembe gunu catlatma ignesi oldum dun gece 36 saat oldu ama akintim yok acaba catlamadimi

Sen zaten degerlendiriyorsun her gun canim, bence gerek yok, ama merak ediyorsan al bak bakalim ne zaman siliklesicek.

Aldım bile kuzum :)
Ben varya çok fenayım test uzmanı oldum vallahi testsiz boşa giden idrara acıyorum :)
Rahatladım yani şuan
İnternetten toplu gebelik alıcam bi de
Evde tuz olmasın test olsun yani öyle bir deliyim
Ama bana cok şey kazandırdı bu test deliliği :)
Görünmeyen çizgiyi bile görüyorum artık

Bende bu gun bi hamilelik testi daha yapayim
Zengin edelim eczaneleri

Yap kuzum yap canımız sağolsun :)
Onca cereme çekicez bulantı ağırlık doğum dikişler..
Bebek olur uykusuz geceler sancısı emmesi..:)
Bari şimdi gönlümüzden ne geçiyosa yapalım beni mutlu eden hiçbirşeye veridiğim paraya acımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…