Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 aydır ovu testi kullanıyorum hamile kalamadım. Bu ay klomen ve ultrason eşliğinde takip ediyorum tabi yanında ovu testlerini de yapıyorum. Ovu testim bugün pik gösterdi ama tuhaf olan ultrasona göre soldaki 2 yumurtam çatlamış sağdaki yumurtam daha tam olgunlaşmamış Yani acaba ovu testi çatladığı gün pik gösteriyor olabilir mi? O yüzden sadece ovu testlerine bağlı kalmadan 2 güne bir ilişkiyi aksatmayın bence.

Canım çatladıktan sonra lh düşmeye başlar sonraki testin silik çıkacaktır
Hayırlı olsun bu arada :) inşallah bu ay olur

Ben dr a gittim olgun yumurtan yok henüz küçükler dedi ve ovu testim usg ile orantılı çıktı sana atayım
En üstteki dr henüz küçük dediği gün 3 gün üst üste testler bunlar
Benimkide yarına çatlar sanırım ve diğer gün silik çıkar artık

Eklentiler

• D127A625-0BFF-4BE9-B880-7CFEDD7B801C.jpeg
    D127A625-0BFF-4BE9-B880-7CFEDD7B801C.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar 3 aydır ovu testi kullanıyorum hamile kalamadım. Bu ay klomen ve ultrason eşliğinde takip ediyorum tabi yanında ovu testlerini de yapıyorum. Ovu testim bugün pik gösterdi ama tuhaf olan ultrasona göre soldaki 2 yumurtam çatlamış sağdaki yumurtam daha tam olgunlaşmamış Yani acaba ovu testi çatladığı gün pik gösteriyor olabilir mi? O yüzden sadece ovu testlerine bağlı kalmadan 2 güne bir ilişkiyi aksatmayın bence.
gecen ay dr soyledigimde ovu testiyle takip ediyorum diye bana guvenilir olmadigini soyledi bilmiyorum belki ben pkos oldugumdan bana gore olmadiginida soylemis olabilir

20180725_175810-1.jpg simdiki testim ve testden bisaat once sagdan ufak agri
Yarim saat sonra soldan agri oldu yani bu nedemek cift tarftanmi yum oldum yogsa...

Canım çatladıktan sonra lh düşmeye başlar sonraki testin silik çıkacaktır
Hayırlı olsun bu arada :) inşallah bu ay olur

Ben dr a gittim olgun yumurtan yok henüz küçükler dedi ve ovu testim usg ile orantılı çıktı sana atayım
En üstteki dr henüz küçük dediği gün 3 gün üst üste testler bunlar
Benimkide yarına çatlar sanırım ve diğer gün silik çıkar artık
Aynen cnm seninki koyulasmis

Bende pik gunu iliski oldu ve bu gun siliklesince oldu umarim tutura bildim
Ama yine de guzel bi bilgi vermissin cunku cok merak edyordum pik olunami atliyor veya siliklesincemi

Kızlar birileri bana yardım etsin :KK43: 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

ben ovu testine itomat etmiyorum bugun 20milimlik yumurtam var dr a gittim test yaptim acik silik bir ton cikti

Canım çatlamak üzere ise silik çıkmış olabilir
Lh bedenimizde yumurtayı çatlatmak için yükselir ve işi bitince düşer

Back