Ben de bu ay ovu testiyle hamile kaldim canim, bi de dr umun onerisiyle sodali suyu denedim. Iliskiden once vaginayi sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) yikadim ve hemen uzandim iliskiden sonra da kalkmadim, 4-5 gun yaptim.Evet tatlım 14. Gün dr a gittim üç beş folikül var ama olgun olanı yok ilişkiyi aksatma dedi
Büyüyeceklermi acaba diye moral bozuklugu yasarken ilk defa bu ay yapmadıgım ovu testlerini aldım ve dedim ki ne olur silik çıksın
Çünkü lh nin yumurtalar büyüdükçe yükseleceğinden emin olacaktım
Usg ile birebir gidiyor şuan
İnşallah pik yakalarım canım bu ay böyle oldu
Ben de bu ay ovu testiyle hamile kaldim canim, bi de dr umun onerisiyle sodali suyu denedim. Iliskiden once vaginayi sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) yikadim ve hemen uzandim iliskiden sonra da kalkmadim, 4-5 gun yaptim.
Evet bildiyimi soda, hayir canim iceri, vagina yikamak icin oluyor eczanelerde turkcesini bilmiyorum resim atarim simdi, icerini yuyucaksin ve akmamasi ocin hemen uzanacaksin.Hayırlı olsun kuzum :)
İnşallah ben de sonuç alırım dediğini denicem bildiğimiz soda dimi şu toz olan?
Yıkarken dıştanmı yıkadın yoksa içeriyle hafif bir temas olmalımı?
Evet bildiyimi soda, hayir canim iceri, vagina yikamak icin oluyor eczanelerde turkcesini bilmiyorum resim atarim simdi, icerini yuyucaksin ve akmamasi ocin hemen uzanacaksin.
Canim benim 12 gunden dir kirmizi yani 3 gundur bu gunde 14 gunu hala ayni koyulukEvet tatlım 14. Gün dr a gittim üç beş folikül var ama olgun olanı yok ilişkiyi aksatma dedi
Büyüyeceklermi acaba diye moral bozuklugu yasarken ilk defa bu ay yapmadıgım ovu testlerini aldım ve dedim ki ne olur silik çıksın
Çünkü lh nin yumurtalar büyüdükçe yükseleceğinden emin olacaktım
Usg ile birebir gidiyor şuan
İnşallah pik yakalarım canım bu ay böyle oldu
Canim benim 12 gunden dir kirmizi yani 3 gundur bu gunde 14 gunu hala ayni koyuluk
Eki Görüntüle 2172266 boyle devam etmesi normalmidir
en sonki nezamana ait sanki catlamis gibiEki Görüntüle 2172266 boyle devam etmesi normalmidir
Canım benimde aynıydı ama 3 gün kırmızı çıkmıştı ama tutmadı senin inşallah tutarEki Görüntüle 2172266 boyle devam etmesi normalmidir
Cok kalmis bi sattden fazla ondan olamazmi cnmKuzu çatlamış bu :)
En son bu sabah 5 ayit cnm resme cekdigimde testi 1 saat gecmisdien sonki nezamana ait sanki catlamis gibi
Insallah cnmCanım benimde aynıydı ama 3 gün kırmızı çıkmıştı ama tutmadı senin inşallah tutar
internetten okudugum kadariyla catlamadan 1 2 gun once yogun akinti basliyormusCok kalmis bi sattden fazla ondan olamazmi cnm
Catladigi zaman daha silik olmasi gerekmiyormu yada bukadar yetermi
Bide cnm dun ki testde t daha koyuyken yapiskan akinti oldu sorum su catladigi zamanmi akinti olyor veya daha oncedenmi
Yani atlamadan olyor akintiinternetten okudugum kadariyla catlamadan 1 2 gun once yogun akinti basliyormus
Cok kalmis bi sattden fazla ondan olamazmi cnm
Catladigi zaman daha silik olmasi gerekmiyormu yada bukadar yetermi
Bide cnm dun ki testde t daha koyuyken yapiskan akinti oldu sorum su catladigi zamanmi akinti olyor veya daha oncedenmi
bu mantikla gidince ozaman dogru demisimCanım akıntı sperm geçişini kolaylaştırmak için
Akıntının ardından çatlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?