Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ypmadım canım 18 Temmuz batım çıkmaz ki yapsamda.Sen nedersin sence tutmuşmudur ondan mı silikleşmiyordur acaba?o_Oo_O
Ovulasyon testini çok araştırdım örneklerine de çok baktım ve ilk kez seninki gibi bişeyle karşılaştım. Acaba tutmuş olsa bu kadar çabuk belli olur mu? Bence sen her ihtimale karşı bugünleri değerlendir.

Ovulasyon testini çok araştırdım örneklerine de çok baktım ve ilk kez seninki gibi bişeyle karşılaştım. Acaba tutmuş olsa bu kadar çabuk belli olur mu? Bence sen her ihtimale karşı bugünleri değerlendir.

Bende ilk defa gördüm kafam karıştı hatta ilişki gününde beridir kasık ağrım var değişik bir ağrı uyuşuk gibi batma gibi akıntı devam ediyor ve daha önce bu kasık ağrım hiç olmamıştı.

Bende ilk defa gördüm kafam karıştı hatta ilişki gününde beridir kasık ağrım var değişik bir ağrı uyuşuk gibi batma gibi akıntı devam ediyor ve daha önce bu kasık ağrım hiç olmamıştı.
Sanırım şuan beklemekten ve bugünleri değerlendirmekten başka çare yok gibi.Hiç olmadı bir doktora görünürsün.

Sanırım şuan beklemekten ve bugünleri değerlendirmekten başka çare yok gibi.Hiç olmadı bir doktora görünürsün.

Aman hayırlısıyla tutsun da inşallah güzel haberler verirsin bize de :)

İnşallah canımcım tutsada güzel haberlerle gelsem.Olmazsa dedğin gibi tekrar bir doktor yolu gözükecek.Bat bir gelse.İlk çocuk olacak bizim .
Senin bat ne zaman.?

İnşallah canımcım tutsada güzel haberlerle gelsem.Olmazsa dedğin gibi tekrar bir doktor yolu gözükecek.Bat bir gelse.İlk çocuk olacak bizim .
Senin bat ne zaman.?
Bizimde ilk çocuk olacak olursa.
21 Temmuz benim de BAT.
Ovulasyon testi de kullanıyorum bu ay ama bilmiyorum anlamadım gitti. Bugünleri değerlendiriyoruz bakalım.

Merhaba kızlar aranizda yeniyim geçen ay test elime geç gelince yumurtlama zamanımı kaçırdım şimdi sıkı takip yapıyorum bide anlasam 2018-07-09_03-01-31.jpg

Canim senin yine belirtilerin var adet
Benim belirti felan yok dune gore bu sabah memem cok asiri derece agriyor
Baska hic bisey
Sanirim kimyasal gebelik yasamisizdir
Bilmiyorum canım bu ayda böle geçti ağustosta da klomen kullanacak olmazsa eylülde hsg aşılama falan bişeyler yapcam artık. Eşimde muayeneolacakbu süreçte. Artık neden gebe kalamadığım belli olur heralde.

Ovular

Eklentiler

• 7D8B0D80-9595-4F14-9473-F1818F7E4214.jpeg
    7D8B0D80-9595-4F14-9473-F1818F7E4214.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 30
15 ci gun ve hala silik, demek ki gec yumurtluyorsun?

Evet tatlım 14. Gün dr a gittim üç beş folikül var ama olgun olanı yok ilişkiyi aksatma dedi
Büyüyeceklermi acaba diye moral bozuklugu yasarken ilk defa bu ay yapmadıgım ovu testlerini aldım ve dedim ki ne olur silik çıksın
Çünkü lh nin yumurtalar büyüdükçe yükseleceğinden emin olacaktım
Usg ile birebir gidiyor şuan
İnşallah pik yakalarım canım bu ay böyle oldu

Back