- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Ovulasyon testini çok araştırdım örneklerine de çok baktım ve ilk kez seninki gibi bişeyle karşılaştım. Acaba tutmuş olsa bu kadar çabuk belli olur mu? Bence sen her ihtimale karşı bugünleri değerlendir.Yok ypmadım canım 18 Temmuz batım çıkmaz ki yapsamda.Sen nedersin sence tutmuşmudur ondan mı silikleşmiyordur acaba?
Yok kullanmıyorum dr. a gittik hiçbir sorun yokmuş ikimizdede.Deneyin diyor sadece.Ilginc canim ilac kullanyormusun klomen felan
Ovulasyon testini çok araştırdım örneklerine de çok baktım ve ilk kez seninki gibi bişeyle karşılaştım. Acaba tutmuş olsa bu kadar çabuk belli olur mu? Bence sen her ihtimale karşı bugünleri değerlendir.
Tutarsa da ilk ve tek örnek ben olacağım herhaldeOvulasyon testini çok araştırdım örneklerine de çok baktım ve ilk kez seninki gibi bişeyle karşılaştım. Acaba tutmuş olsa bu kadar çabuk belli olur mu? Bence sen her ihtimale karşı bugünleri değerlendir.
Sanırım şuan beklemekten ve bugünleri değerlendirmekten başka çare yok gibi.Hiç olmadı bir doktora görünürsün.Bende ilk defa gördüm kafam karıştı hatta ilişki gününde beridir kasık ağrım var değişik bir ağrı uyuşuk gibi batma gibi akıntı devam ediyor ve daha önce bu kasık ağrım hiç olmamıştı.
Aman hayırlısıyla tutsun da inşallah güzel haberler verirsin bize de :)Tutarsa da ilk ve tek örnek ben olacağım herhalde
Sanırım şuan beklemekten ve bugünleri değerlendirmekten başka çare yok gibi.Hiç olmadı bir doktora görünürsün.
Aman hayırlısıyla tutsun da inşallah güzel haberler verirsin bize de :)
Bizimde ilk çocuk olacak olursa.İnşallah canımcım tutsada güzel haberlerle gelsem.Olmazsa dedğin gibi tekrar bir doktor yolu gözükecek.Bat bir gelse.İlk çocuk olacak bizim .
Senin bat ne zaman.?
Tüm dualarım sizlerle inşallah miniğinize kavuşursunz.Bizimde ilk çocuk olacak olursa.
21 Temmuz benim de BAT.
Ovulasyon testi de kullanıyorum bu ay ama bilmiyorum anlamadım gitti. Bugünleri değerlendiriyoruz bakalım.
Bilmiyorum canım bu ayda böle geçti ağustosta da klomen kullanacak olmazsa eylülde hsg aşılama falan bişeyler yapcam artık. Eşimde muayeneolacakbu süreçte. Artık neden gebe kalamadığım belli olur heralde.Canim senin yine belirtilerin var adet
Benim belirti felan yok dune gore bu sabah memem cok asiri derece agriyor
Baska hic bisey
Sanirim kimyasal gebelik yasamisizdir
Hayirlisi cnmBilmiyorum canım bu ayda böle geçti ağustosta da klomen kullanacak olmazsa eylülde hsg aşılama falan bişeyler yapcam artık. Eşimde muayeneolacakbu süreçte. Artık neden gebe kalamadığım belli olur heralde.
Adet oldunmu cnmBilmiyorum canım bu ayda böle geçti ağustosta da klomen kullanacak olmazsa eylülde hsg aşılama falan bişeyler yapcam artık. Eşimde muayeneolacakbu süreçte. Artık neden gebe kalamadığım belli olur heralde.
Evet canım pazertesi günü oldum. Bugün hormondasın baktırcamAdet oldunmu cnm
Daha var canım. C ve T çizgisinin aynı koyulukta olması gerekiyorKizlar bugun adetimin 13. Gunu ovulasyon testim boyle cikti yorumlayabilir misiniz
Yarina obur gune pik olur canim, benim 10 cu gunde bogleydi ve 11 ci gunde catladi yumurtam, bu gunden itibaren her gun degerlendirin derim.Kizlar bugun adetimin 13. Gunu ovulasyon testim boyle cikti yorumlayabilir misiniz
15 ci gun ve hala silik, demek ki gec yumurtluyorsun?Ovular
15 ci gun ve hala silik, demek ki gec yumurtluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?