Canım bende aynı senin durumundayım test yaptım nöbete gittim bi geldim silik çizgi ama herkes o kadar süreden sonra dikkate almayın yanlış sonuç olabilir diyor. Testi tekrarla bence canımLutfen kizlar ya cevaplayin sunu goryormusunuzEki Görüntüle 2166122
Lutfen kizlar ya cevaplayin sunu goryormusunuzEki Görüntüle 2166122
Canm sen tekrarladinmiCanım bende aynı senin durumundayım test yaptım nöbete gittim bi geldim silik çizgi ama herkes o kadar süreden sonra dikkate almayın yanlış sonuç olabilir diyor. Testi tekrarla bence canım
Pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum ben canım çünkü benim yumurta 24 ünde çatlamıştı. Bence yarın ilk idrarınla yap daha doğru sonuç verir. Belki bende yarın sabah yaparım.Canm sen tekrarladinmi
Hayırlısı olsun canım. Sonucunu bana da haber ver olur mu?Tamam cnm yarin ilk idrarla yaparim
Hayirlisi
Canim dun yazimda 2 gun once yazmisim
Hayir iki gun gecikmedeyim
Eltim gecenlerde 2 gun gecikmesinde test yapdi ram net iki cizgi cikmisdi bende belli etmiyor
Ama cok sevindim gordunuz benim gordugumu
Canm bu gundr yapdim test ayni saat araliginda yani testi yapdigim an bisey cikmadi 5 saat sonra ayni tonda ayni sekil hic bi degisimsiz ikinci silik cikdicanım ben gördüm kan ver hemen
Canm bu gundr yapdim test ayni saat araliginda yani testi yapdigim an bisey cikmadi 5 saat sonra ayni tonda ayni sekil hic bi degisimsiz ikinci silik cikdi
Yani yanilma olursa bi testde olur dimi?
Kan testi suan veremiyorum esim isde cocukarlada gidemiyorum artik beklicem
Hayirlisi
Ortada gecikme var ama test silik cikmasi gec dollenmemidir acaba cnm?kuzum bende de hafif bir çizgi vardı yüklemiştim hatırlarsan
yarınki testinin koyulaşması şart
onu iyi takip et
Ortada gecikme var ama test silik cikmasi gec dollenmemidir acaba cnm?
Ortada gecikme var ama test silik cikmasi gec dollenmemidir acaba cnm?
Test yaptın mı canım?Ortada gecikme var ama test silik cikmasi gec dollenmemidir acaba cnm?
Bu gun yapmadim canm yarin sabah yapicam cnm bakalim hayirlisiTest yaptın mı canım?
Evet canım 5 gün geciktimBu gun yapmadim canm yarin sabah yapicam cnm bakalim hayirlisi
Sen gecikmedemisin?
Bende yeni 5 gunum ama ilk hamile deglmis gibi cikyor test sonra silik ikinci cizgi iki testimde ayni sekilEvet canım 5 gün geciktim
Benimde aynı şekilde canım saatler sonra silik çizgi çıkıyor. Ben 24 ünde yumurtlamıştım en son ilişkim de o zmn olmuştu. Yani bugün 13. Günüm normal mi değil mi bilmiyorum. Yarın kan vercem bişi çıkmazsa da doktora gitçem belki kist oluşmuştur.Bende yeni 5 gunum ama ilk hamile deglmis gibi cikyor test sonra silik ikinci cizgi iki testimde ayni sekil
Gec dollenmeyse ne kadar gec olabilirki
Adete yakinmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?