Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlım 14. Gün dr a gittim üç beş folikül var ama olgun olanı yok ilişkiyi aksatma dedi
Büyüyeceklermi acaba diye moral bozuklugu yasarken ilk defa bu ay yapmadıgım ovu testlerini aldım ve dedim ki ne olur silik çıksın
Çünkü lh nin yumurtalar büyüdükçe yükseleceğinden emin olacaktım
Usg ile birebir gidiyor şuan
İnşallah pik yakalarım canım bu ay böyle oldu
Ben de bu ay ovu testiyle hamile kaldim canim, bi de dr umun onerisiyle sodali suyu denedim. Iliskiden once vaginayi sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) yikadim ve hemen uzandim iliskiden sonra da kalkmadim, 4-5 gun yaptim.

Ben de bu ay ovu testiyle hamile kaldim canim, bi de dr umun onerisiyle sodali suyu denedim. Iliskiden once vaginayi sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) yikadim ve hemen uzandim iliskiden sonra da kalkmadim, 4-5 gun yaptim.

Hayırlı olsun kuzum :)
İnşallah ben de sonuç alırım dediğini denicem bildiğimiz soda dimi şu toz olan?
Yıkarken dıştanmı yıkadın yoksa içeriyle hafif bir temas olmalımı?

Hayırlı olsun kuzum :)
İnşallah ben de sonuç alırım dediğini denicem bildiğimiz soda dimi şu toz olan?
Yıkarken dıştanmı yıkadın yoksa içeriyle hafif bir temas olmalımı?
Evet bildiyimi soda, hayir canim iceri, vagina yikamak icin oluyor eczanelerde turkcesini bilmiyorum resim atarim simdi, icerini yuyucaksin ve akmamasi ocin hemen uzanacaksin.

Eklentiler

• 720C9C9D-891C-49F9-90C0-FFC99667E167.jpeg
    720C9C9D-891C-49F9-90C0-FFC99667E167.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 48
Evet bildiyimi soda, hayir canim iceri, vagina yikamak icin oluyor eczanelerde turkcesini bilmiyorum resim atarim simdi, icerini yuyucaksin ve akmamasi ocin hemen uzanacaksin.

Hm şimdi daha net anladım canım fotoyu da gördüm sağolasın :)

Evet tatlım 14. Gün dr a gittim üç beş folikül var ama olgun olanı yok ilişkiyi aksatma dedi
Büyüyeceklermi acaba diye moral bozuklugu yasarken ilk defa bu ay yapmadıgım ovu testlerini aldım ve dedim ki ne olur silik çıksın
Çünkü lh nin yumurtalar büyüdükçe yükseleceğinden emin olacaktım
Usg ile birebir gidiyor şuan
İnşallah pik yakalarım canım bu ay böyle oldu
Canim benim 12 gunden dir kirmizi yani 3 gundur bu gunde 14 gunu hala ayni koyuluk

Kızlar yumurtanın olması kesinlikle spermle karşılaşsa dahi illede döllenme olucak anlamına gelmez
Zira yumurtanın olması ya da çok olması değil iş görür olması önemli
Bu nedenle takip yaparken bir yandan da sağlıklı beslenmek dikkat etmek gerek
Hee yumurta döllenemez isterse 25 mm olsun kaliteli yumurta lazım

Cok kalmis bi sattden fazla ondan olamazmi cnm
Catladigi zaman daha silik olmasi gerekmiyormu yada bukadar yetermi
Bide cnm dun ki testde t daha koyuyken yapiskan akinti oldu sorum su catladigi zamanmi akinti olyor veya daha oncedenmi
internetten okudugum kadariyla catlamadan 1 2 gun once yogun akinti basliyormus

Cok kalmis bi sattden fazla ondan olamazmi cnm
Catladigi zaman daha silik olmasi gerekmiyormu yada bukadar yetermi
Bide cnm dun ki testde t daha koyuyken yapiskan akinti oldu sorum su catladigi zamanmi akinti olyor veya daha oncedenmi

Canım akıntı sperm geçişini kolaylaştırmak için
Akıntının ardından çatlar zaten

Kızlar 3 aydır ovu testi kullanıyorum hamile kalamadım. Bu ay klomen ve ultrason eşliğinde takip ediyorum tabi yanında ovu testlerini de yapıyorum. Ovu testim bugün pik gösterdi ama tuhaf olan ultrasona göre soldaki 2 yumurtam çatlamış sağdaki yumurtam daha tam olgunlaşmamış Yani acaba ovu testi çatladığı gün pik gösteriyor olabilir mi? O yüzden sadece ovu testlerine bağlı kalmadan 2 güne bir ilişkiyi aksatmayın bence.

Back