Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec dollenme olsada yok gosterip sonra silik cikmasi sacma deglmi?Benimde aynı şekilde canım saatler sonra silik çizgi çıkıyor. Ben 24 ünde yumurtlamıştım en son ilişkim de o zmn olmuştu. Yani bugün 13. Günüm normal mi değil mi bilmiyorum. Yarın kan vercem bişi çıkmazsa da doktora gitçem belki kist oluşmuştur.
Bakalim cnm iki hamilelikde de boyle bisey yasamadim ama hayirlisihm gecikmeden sonra çıktıysa tabi geç döllenmiştir
kuzum
Yapdinmi test cnmTest yaptın mı canım?
Canım kanda negatif çıktı sanırım hasta olcam sancılarım başlar gibi oluyor çünküYapdinmi test cnm
Aa peki idrar testi nasil yapdinmi?Canım kanda negatif çıktı sanırım hasta olcam sancılarım başlar gibi oluyor çünkü
Yarım saatten sonra falan çıkıyorsa yalancı çizgi oluyor canım büyük bir kısmında oluyor yalancı çizgiAa peki idrar testi nasil yapdinmi?
Ben sabah yapdim degisen bisey yok ayni sekil yokgibi sonradan pozitif
Yaptım canım ama aynı değişen bişi yok saatler sonra hayali çizgiden başka bişi yok. Sancılarım iyice arttı hasta olcam kesin. Neyse bu ay klomen başlayalım dedi doktor bakalım artık.Aa peki idrar testi nasil yapdinmi?
Ben sabah yapdim degisen bisey yok ayni sekil yokgibi sonradan pozitif
Hayirlisi cnm benimde gelse deYaptım canım ama aynı değişen bişi yok saatler sonra hayali çizgiden başka bişi yok. Sancılarım iyice arttı hasta olcam kesin. Neyse bu ay klomen başlayalım dedi doktor bakalım artık.
Tesekur ederim bilgin icin cnmYarım saatten sonra falan çıkıyorsa yalancı çizgi oluyor canım büyük bir kısmında oluyor yalancı çizgi
Amannn valla yoruldum canım gelse bi dert gelmese bi dert. Sancıdan duramıyorum şimdi de. Bide sabaha kadar nöbetteyim.Hayirlisi cnm benimde gelse de
Canim senin yine belirtilerin var adetAmannn valla yoruldum canım gelse bi dert gelmese bi dert. Sancıdan duramıyorum şimdi de. Bide sabaha kadar nöbetteyim.
Cnm sen calismalarina devam etMerhaba bende ovulasyon testi kullanıyorum ve 27-28 günde bir düzenli adet görürüm.
Bu ay adetimin 10. günü başladım test yapmaya 15 gün koyulaştı ve değerlendirdik.
Sorum şu ki:
Bugün adetimin 19. günü ve hala iki çizgi bildiğin kopkoyu çıkıyor.4 gün oldu.Acaba döllenme olduğu için silikleşmiyor olabilir mi?
Sağolun kızlar.![]()
Yolluyorum şimdi çok sağolCnm sen calismalarina devam et
Resimleri atarmisin
Çok ilginç böyle çıkması. Gebelik testi yaptın mı hiç peki ?
Yok ypmadım canım 18 Temmuz batım çıkmaz ki yapsamda.Sen nedersin sence tutmuşmudur ondan mı silikleşmiyordur acaba?Çok ilginç böyle çıkması. Gebelik testi yaptın mı hiç peki ?
Ilginc canim ilac kullanyormusun klomen felan
Hamilelikle bi alakasi yok canim belki daha catlamamisdirYok ypmadım canım 18 Temmuz batım çıkmaz ki yapsamda.Sen nedersin sence tutmuşmudur ondan mı silikleşmiyordur acaba?![]()