Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki kisde oylemi gosterir test?
Ay ne guzel sen bilyosun yum gununu
Ben bilmiyorum ama ilski gunlerim kayitli
Yarin senin 14 gunun bakalim senin cikarsa bende benimki cikdigi gunden geriye sayecam ona gore hesaplicam

Benimde aynı şekilde canım saatler sonra silik çizgi çıkıyor. Ben 24 ünde yumurtlamıştım en son ilişkim de o zmn olmuştu. Yani bugün 13. Günüm normal mi değil mi bilmiyorum. Yarın kan vercem bişi çıkmazsa da doktora gitçem belki kist oluşmuştur.
Gec dollenme olsada yok gosterip sonra silik cikmasi sacma deglmi?
Ya gorumcem test yapdiginda bi kac gun silik silik pembiş cikmisti ama hemen cikmisdi bizim gibi saatler sonra degldi
Eltimin hemn 2 gun gecikmede kicaman kop koyu kirmiziydi
Kafam karismis ya cnm kimseyede soyleyemiyorum

Aa peki idrar testi nasil yapdinmi?
Ben sabah yapdim degisen bisey yok ayni sekil yokgibi sonradan pozitif
Yaptım canım ama aynı değişen bişi yok saatler sonra hayali çizgiden başka bişi yok. Sancılarım iyice arttı hasta olcam kesin. Neyse bu ay klomen başlayalım dedi doktor bakalım artık.

Merhaba bende ovulasyon testi kullanıyorum ve 27-28 günde bir düzenli adet görürüm.
Bu ay adetimin 10. günü başladım test yapmaya 15 gün koyulaştı ve değerlendirdik.
Sorum şu ki:
Bugün adetimin 19. günü ve hala iki çizgi bildiğin kopkoyu çıkıyor.4 gün oldu.Acaba döllenme olduğu için silikleşmiyor olabilir mi?
Sağolun kızlar.:KK200::KK200:

Amannn valla yoruldum canım gelse bi dert gelmese bi dert. Sancıdan duramıyorum şimdi de. Bide sabaha kadar nöbetteyim.
Canim senin yine belirtilerin var adet
Benim belirti felan yok dune gore bu sabah memem cok asiri derece agriyor
Baska hic bisey
Sanirim kimyasal gebelik yasamisizdir

Merhaba bende ovulasyon testi kullanıyorum ve 27-28 günde bir düzenli adet görürüm.
Bu ay adetimin 10. günü başladım test yapmaya 15 gün koyulaştı ve değerlendirdik.
Sorum şu ki:
Bugün adetimin 19. günü ve hala iki çizgi bildiğin kopkoyu çıkıyor.4 gün oldu.Acaba döllenme olduğu için silikleşmiyor olabilir mi?
Sağolun kızlar.:KK200::KK200:
Cnm sen calismalarina devam et
Resimleri atarmisin

WP_20180704_00_26_50_Rich.jpg
WP_20180709_12_52_43_Pro.jpg

Gmz1292 Gmz1292 canım yükledim.Sence bir ümit var mı??

Back