Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne demek canım burada birbirimize destek olmak moral vermek için varız yani dahada silikleşirse korkma canım:) amin inşallahhh..

8 a
Ne demek canım burada birbirimize destek olmak moral vermek için varız yani dahada silikleşirse korkma canım:) amin inşallahhh..
8 aylık evliyim hiç korunmadim sadece iki ay önce doktora gitmiştim süt hormonun yüksek çıkmıştı doktor hamile kalmayı zorlastirabilecegini söyledi ilaç kullandım bu ay da gittim hormon düşmüştü ve ovu testi kullandım ilk defa bu ay inşallah rabbim çabalarımızı boşa vermez hiç birimizin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bize

Her şey düzelmiş olur inşallah yeter ki takma kafana

bu ovulasyon testleri insanı strese sokuyo. ne zaman test yapmadım akışına bıraktım o zaman hamile kaldım

Iste aslinda en buyuk marifet akisina bjrakmak benim yapamadigim tek sey bu iste surekli aklimda her ay acaba bu ay hamile kalacak miyim sorusu

bence bu 3 ay hiç test yapma şöyle yazın tadını da çıkarırken düşünmeyerek keyif alarak yaşa zaten havalarda ısındı ihtimalde artıyor . böyle kafaya takarak ihtimal de düşüyor

arkadaşlar yaklaşmış mı sizce yumurta akı kıvamında akıntım dün gece geldi öğlen yaptığım test bu da. Dün yaptığım test daha açıktı rengi

Kızlar sizce çatlamış mı yumurta?

Eklentiler

• BD5D3700-66F8-46F6-9D2C-6E1B06AE4635.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar sizce neden böyle olmuş olabilir ilk kez kullaniyorum anlayamiyorum da birsey yardimci olur musunuz

Eklentiler

• IMG-20180614-WA0102-1.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar sizce neden böyle olmuş olabilir ilk kez kullaniyorum anlayamiyorum da birsey yardimci olur musunuz
Cnm benim testde arada boyle olyordu ama belki sen daha eken yum olmus olabilirsin veya sivi alimina dikkat etmemisdirin!
Testleri 5 -10 dk resme cek at oyle daha anlasilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…