- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
11. Ve 12. Günüm benimde öyleydi bak fotoğrafı ekledim sıkma canını aynı şeyi düşünmüştüm :)[/QUOT
Allah senden razı olsun canım çok içimi rahatlardım valla inşallah benimde öyle olur çok istiyorum hamile olmayı inşllah rabbim isteyen her kadına hayırlısıyla nasip eder
8 aylık evliyim hiç korunmadim sadece iki ay önce doktora gitmiştim süt hormonun yüksek çıkmıştı doktor hamile kalmayı zorlastirabilecegini söyledi ilaç kullandım bu ay da gittim hormon düşmüştü ve ovu testi kullandım ilk defa bu ay inşallah rabbim çabalarımızı boşa vermez hiç birimizin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bizeNe demek canım burada birbirimize destek olmak moral vermek için varız yani dahada silikleşirse korkma canım:) amin inşallahhh..
Her şey düzelmiş olur inşallah yeter ki takma kafana8 a
8 aylık evliyim hiç korunmadim sadece iki ay önce doktora gitmiştim süt hormonun yüksek çıkmıştı doktor hamile kalmayı zorlastirabilecegini söyledi ilaç kullandım bu ay da gittim hormon düşmüştü ve ovu testi kullandım ilk defa bu ay inşallah rabbim çabalarımızı boşa vermez hiç birimizin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bize
amin canim ins.Inşallah benimde öyle olur canım rabbim inşallah tüm anne olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder
Iste aslinda en buyuk marifet akisina bjrakmak benim yapamadigim tek sey bu iste surekli aklimda her ay acaba bu ay hamile kalacak miyim sorusubu ovulasyon testleri insanı strese sokuyo. ne zaman test yapmadım akışına bıraktım o zaman hamile kaldım
Iste aslinda en buyuk marifet akisina bjrakmak benim yapamadigim tek sey bu iste surekli aklimda her ay acaba bu ay hamile kalacak miyim sorusu
Yaklaşmış canım bi kaç güne pik olur bence :)Eki Görüntüle 2156924 arkadaşlar yaklaşmış mı sizce yumurta akı kıvamında akıntım dün gece geldi öğlen yaptığım test bu da. Dün yaptığım test daha açıktı rengi
Ben hala yakalayamadim pik oldu mu acabaYaklaşmış canım bi kaç güne pik olur bence :)
Teşekkür ederim inşallah :)Yaklaşmış canım bi kaç güne pik olur bence :)
Var mı fotosu at canımBen hala yakalayamadim pik oldu mu acaba
Bana çatlamış gibi geldi hadi hayırlısı Allah hepimize sağlıklı bebişler versinKızlar sizce çatlamış mı yumurta?
Siliklesince catlamis olyorKızlar sizce çatlamış mı yumurta?
Cnm benim testde arada boyle olyordu ama belki sen daha eken yum olmus olabilirsin veya sivi alimina dikkat etmemisdirin!Kızlar sizce neden böyle olmuş olabilir ilk kez kullaniyorum anlayamiyorum da birsey yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?