• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar adetime 3gum var adetimin 14. Gunu ovu. Testi kopkoyuydu degerkendirdik o gece ve sonrası ni ondan sonrada gün aşırı bugün dayanamadim gebelik testi yaptim erken biliyorum ama negatif sizce olsaydı cikarmiydi ? Daha 3 gün var ama

Merhaba kizlar adetime 3gum var adetimin 14. Gunu ovu. Testi kopkoyuydu degerkendirdik o gece ve sonrası ni ondan sonrada gün aşırı bugün dayanamadim gebelik testi yaptim erken biliyorum ama negatif sizce olsaydı cikarmiydi ? Daha 3 gün var ama
Sabret canım belki daha idrarda çıkmamıştır gününün geçmesini bekle şimdiden ne canını sık ne de çok ümitlen

Dogru diyorsun canım ama yaklaşık 1 senedir hep sonuç husran. İnsallah bu ay güzel sonuclanir
İnşallah canım inşallah.. bak bugün arife günü ikindi namazından akşam vaktine kadar edilen dualar kabul olurmuş affolacaklar affolurmuş bol bol dua et rabbime..

30 mayıs adetimin ilk günüydü 13 haziranda yumurta çatladı (sanırım).o gün ve sornaki iki gün ilişki oldu.erken gebelik testlerinden yapsam çıkar mı sizce?

Screenshot_20180618-161533_Gallery.jpg
kizlar sizce pik nezaman olur

26. Gune olur bence baya koyulasmaya baslamis sende benim gibi gec yumurtlamissin benimdec23. Gun olmustu sebebi ne acaba
elimde 1tane test var ins. yarina olurda daha almam baska marka aldim bugun denedim cok silik cikti oyuzden baska markayi kullanmak istemiyorum. benim pkos var ondandir gec yumurtlamam canim senin ne oldu sonuc belli oldumu

elimde 1tane test var ins. yarina olurda daha almam baska marka aldim bugun denedim cok silik cikti oyuzden baska markayi kullanmak istemiyorum. benim pkos var ondandir gec yumurtlamam canim senin ne oldu sonuc belli oldumu
Yok canim sabah test yaptim negatif cikti yumurtlamanin uzerinden 12 gun gecti merakla bekliyorum benim onceki gebeligimdede adete 1 gun kala test yapmistim negatif cikmisti 1 gun sonra yapinca koyu cift cizgi cikmisti yani 1 gun once silik cizgi bile yoktu o yuzden hala umudum var

Yok canim sabah test yaptim negatif cikti yumurtlamanin uzerinden 12 gun gecti merakla bekliyorum benim onceki gebeligimdede adete 1 gun kala test yapmistim negatif cikmisti 1 gun sonra yapinca koyu cift cizgi cikmisti yani 1 gun once silik cizgi bile yoktu o yuzden hala umudum var
ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
ovülasyonun pik noktasını gördükten sonra test yapmaya devam etmeli mi
pik gordukten sonra istersen catlayip catlamadigini kontrol amacli yapabilirsin canim

merhabalar, bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım ve yumurtlama döneminin başından itibaren her günü değerlendirdik. son 3 gun sırasıyla arkadaşlar..ortadaki test, 15. güne ait bir 3 numaralıyı ise bugün yaptım silikleşmişti.. sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 53C4A1DD-4D4E-45CA-96E0-5A3001D76637.jpeg
    53C4A1DD-4D4E-45CA-96E0-5A3001D76637.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 44
Back