Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 15. Döngüm ve daha birinci çizgi çıkmadan idrarı damlattığımda ikinci çizgiyi gördüm çıkacağı hemen belliydi yani iki dakika bile sürmedi böyle oldu sizce pik olmuş mu dün geceden beri yumurtalarımda inanılmaz şeyler oluyor batıyor ağrıyor ay heyecanlandım(10.günden itibaren başladım ilk defa bu koyuluğu yakaladım)

Eklentiler

• BFBA23B1-6176-401D-A063-7F8FC2B080D9.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 39
Gayet güzel koyulaşmış canım bu 1 haftayı iyi değerlendir tabi bu arada da testin varsa yapmaya devam et.

Canim ben 16. Gunde yumurtladm yarin seninkide daha koyu cikar buyuk ihtimalle ben ovu testini aksam yapmistim tam pik anini yakalayamadm o yuzden muhtemelen sabah pik yapmisti aksam yaptigim test ekteki gbi. Yeni hamile oldugumu ogrendim zaten :) yarin tamamen pik yapar seninde

Eklentiler

• Screenshot_20180612-153410.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 32
Gayet güzel koyulaşmış canım bu 1 haftayı iyi değerlendir tabi bu arada da testin varsa yapmaya devam et.
Ya eşim vardiyalı gece çalıyor bu hafta şansıma.. bugün evde yarın gece yok sonraki gece evde var testim bi 15 tane daha akşam 6 gibi tekrarlamayı düşünüyorum iftar yapmadan daha koyulaşacak mı diye dünkü testim de bu acaba yeni mi koyulaşmaya başladı yoksa dün gece koyulaşıp silikleşiyor ihtimali var mı?

Eklentiler

• 130E4719-9CFE-4CFE-84DC-A59769A63FE7.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 31
Ya yarın eşim gece çalışıyor bugünü değerlendirsek sadece acaba rabbim nasip eder mi ya canım sıkıldı birde perşembe günü akşam olsa bilemedim ki yaaa allahımmm inşallah inşallah.. Rabbim seninde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bu piki gördükten kaç gün ilişki oldu acaba hamilesin ya merak ettim :)

Canim yumurtlama olduktan 12 saat sonra falan catliyo ve ortalama 12 saat canli kaliyo zaten bugunu degerlendir bence yarin bos gecirirsiniz sonraki gun tekrar degerlendirirsin hatta imkanin varsa bi sonraki gunude degerlendir derim. Sonucta spermlerde 3 gun canli kalabiliyo olur bence hic canini skma. Ben bu sekilde cikmadan 2 gun once ve 1 gun once degerlendirdm bu sekilde ciktigi gunu ve sonraki gunude degerlendirmistm sonra ara verdim ben bu ah baya sıkı calistm :) ovulasuondan ogrendm gebeligimide sen test yapmaya devam et pik yaptiktan snra siliklesmesi gerekir catlamasi icim adete 5 gun kala falanda iliski olmasn bence biyerden duymustm tutunmaya calisirken zararli olabiliyomus. Cok sagol canim benim bende degerimin yukselmesini bekliyorm daha dun ogrendm rabbim sanada nasip etsin insallah :) baya uzun oldu ama :) :)

Ayy canımm inşallah ya.. dediğin gibi yarın olmaz sonraki iki gün olur cuma günü de çalışıyor normalde ama bayram oruç olmayınca değerlendirilebilir :) çok çok teşekkür ederim aksine uzun olması ayrıntılı anlatman beni daha çok mutlu etti :)

Aynen canim sen stres yapmaki guzelce tutunsun insallah hep olumlu dusun olucak diye dusun ne demek istedigin seyleri her zaman sorabilirsin :)

Aynen canim sen stres yapmaki guzelce tutunsun insallah hep olumlu dusun olucak diye dusun ne demek istedigin seyleri her zaman sorabilirsin :)
Olacak müjdeli haberleri vereceğim inşallah. Geçen ayda soğan kürü yapmıştım adet oldum içimin temizlendiğini düşünüyorum ve adet olmadan bir gün önce jinekolaga gittim akıntın çok az kalmış iyi ki yapmışsın kürü dedi ve fitil verdi bana. Bu fitil bebeğin tutunmasına ya da herhangi bir zararı olmaz mesuliyeti bende dedi.. endişeleniyorum ama engel olur spermlere diye

Onu hic bilmiyorm canim bende gecem hafta cok kasik agrim var diye doktora gittim akintim var diye ama fitil ve antibiyotik verdi ama ben kullanmadm nolur nolmaz diye zaten hamilemymisim ondan varmis agrim ama gebelikte kullanilamaz diye bisey dememisti korunmadigimi soyledm cunku bi sorun olcagini dusunmuyorm fitil sabah aksam mi yoksa gunde 1 keremi canim

Eger gunde bi kereyse sabah fitili kullanirsn aksam calisma olur o sekilde bi sorun olmaz bence :)

1gun arayla nasilda koyulasmis bu geceyi degerlendir canim

Merhabalar bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu ay ama son üç gündür iki cizgide koyu çıkıyor sanki. Anlayamadım daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Eklentiler

• 3C08D058-BD59-45C1-98A9-3A0C46B35ABA.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…