İki üç gün böyle koyuluk olması normaldir aniden silikleşebilir canım bu günleri çok çokiyi değerlendir derim :)Merhabalar bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu ay ama son üç gündür iki cizgide koyu çıkıyor sanki. Anlayamadım daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Yok canım ilişki günleri hiçbir şekilde ilişki olmasın dedi olmadı da Ramazan’da olunca akşam atabiliyordum sadece inşallah canım benim. :)Eger gunde bi kereyse sabah fitili kullanirsn aksam calisma olur o sekilde bi sorun olmaz bence :)
Üç güne bir atılıyor bir defa gece yatmadan kasık ağrısı bu piki gördükten sonra mı başladı şiddetliOnu hic bilmiyorm canim bende gecem hafta cok kasik agrim var diye doktora gittim akintim var diye ama fitil ve antibiyotik verdi ama ben kullanmadm nolur nolmaz diye zaten hamilemymisim ondan varmis agrim ama gebelikte kullanilamaz diye bisey dememisti korunmadigimi soyledm cunku bi sorun olcagini dusunmuyorm fitil sabah aksam mi yoksa gunde 1 keremi canim
Üç güne bir atılıyor bir defa gece yatmadan kasık ağrısı bu piki gördükten sonra mı başladı şiddetli
Üç güne bir atılıyor bir defa gece yatmadan kasık ağrısı bu piki gördükten sonra mı başladı şiddetli
Senin oluyomu yumurtlama zamaninda agrin kisiden kisiye degisiyomus gerci eger oluyosa ordanda anlayabiliyosn yumurtladigini
Canim ben pkoluyum bu yasima aldar hic yumurtam gelismemisti bu ay yumurtlama olunca onun agrisi cektim. Hic o agriyi bilmedigim icin korktum kist falan vardir diye bi gidiym dedm. sonrada hic gecmedi zaten halada agrim var
Bir iki gün içinde aniden pik olabiliyor teste dikkatle devam et canım
bence bugun pik canim degerlendir bugunu yarini diger gunuKızlar az önce tekrar yaptım bundan daha koyu olmaz değil mi çizgi? Yarına büyük ihtimal silikleşir değil mi?
Bence yarın pik olunca değerlendir hem sperm kalitesi de artar yarına daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tamamen sağlama alayım diyorsan önünüzdeki üç dört gün değerlendir :)acaba yarina pik olurmu on hazirlik olsun diye bugun iliski olsamiki
bence bugun pik canim degerlendir bugunu yarini diger gunu
Bence yarın pik olunca değerlendir hem sperm kalitesi de artar yarına daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tamamen sağlama alayım diyorsan önünüzdeki üç dört gün değerlendir :)
Pik lemissin canim yarin catlicak bu gun yarin degerlendir cnm hayirlisiKızlar az önce tekrar yaptım bundan daha koyu olmaz değil mi çizgi? Yarına büyük ihtimal silikleşir değil mi?
İyi bakalım hayırlısı olsun canımolmazsa oyle yapayim testte koyuluk cikarsa dedigin gibi yaparim zaten dr 10gun sonrasi gun asiri birliktelik demisti yarina denk geliyor
Şartlar sadece bugünü değerlendittiriyor canım ya tutar inşallahPik lemissin canim yarin catlicak bu gun yarin degerlendir cnm hayirlisi
benimde birgun oyle olmustu ertesi gun birazdaha koyu sekilde testte cikmistiIyi sahurlar kızlar ben birşey sormak istiyorum ben en son 30 mayısda adet gordum 12. Günü ovu testi yaptım silik çıktı 13. Günü biraz daha net 14.Günü de biraz siliklesmis sizce neden böyle oldu ki kafam çok karıştı 30 günde bir adet görüyorum
Inşallah benimde öyle olur canım rabbim inşallah tüm anne olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip ederbenimde birgun oyle olmustu ertesi gun birazdaha koyu sekilde testte cikmisti
11. Ve 12. Günüm benimde öyleydi bak fotoğrafı ekledim sıkma canını aynı şeyi düşünmüştüm :)Iyi sahurlar kızlar ben birşey sormak istiyorum ben en son 30 mayısda adet gordum 12. Günü ovu testi yaptım silik çıktı 13. Günü biraz daha net 14.Günü de biraz siliklesmis sizce neden böyle oldu ki kafam çok karıştı 30 günde bir adet görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?