- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
Eki Görüntüle 2158646
kizlar pkos um ve ovu testleri boyle sizce yumurtlama olmadimi en koyu 25.gun acaba pik sayilirmi 26.gun bugun 2defa yaptim testi sivi tuketmeden sonuc bu cikti bana akil verin kafam allak bullak oldu
pik olmustur ins. dun degerendirdik olmadi bugunude degerlendirip yarina tekrar test yapacagim bakalim ayni siliklik olursa daha testlere devam etmemen koyu gün pik olmuş gibi
ins. bende yumurtlamisimdirHerkese Slm,
Ben ilk ovulasyon testleri aldığım ay hiç pozitifi görmemiştim,herhangi bir yumurtlama belirtim de olmamıştı akıntı kasıkta batma hiçbişey yoktu moralim bozuluyordu ama yine de çalışmaları bozmadım,meğer yumurtlamışım ve hamile kaldım çok şükür.Demem o ki siz de pozitifi göremezseniz bile canınızı sıkmayınbol hamişli bir topik olsun inş
Inşallah.Bi de o ay yumurtlama takibine başlamıştı doktor tam da testleri yaptığım zaman içinde yumurtlamışım doğru tahmin etmişim yumurtlama zamanımı adetlerim düzenliydi zaten.Test yapmamak en Güzeli bence bazen tek yapılması gereken Kafayı boşaltmak beklenti içine girmemek oluyor.pik olmustur ins. dun degerendirdik olmadi bugunude degerlendirip yarina tekrar test yapacagim bakalim ayni siliklik olursa daha testlere devam etmem
ins. bende yumurtlamisimdir
Selam kızlar, ovülasyon testlerim ekte, alttaki son iki test dün ve bugüne ait. Yumurtlama olmuş mu sizce kafam karıştı dün biraz sağ kasığım ağrıdı regl belirtileri yaşadım bi an ama bilemiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var
20. Günden itibaren olmuş gibi duruyor canımArkadaslar bunlarda benim testlerim Eki Görüntüle 2158670sizce yumurtlama oldu mu olmadi mi hicbise anlamadim.kafam allak bullak oldu yardimci olur musunuz
Tesekkur ederim20. Günden itibaren olmuş gibi duruyor canım
pik olmustur ins. dun degerendirdik olmadi bugunude degerlendirip yarina tekrar test yapacagim bakalim ayni siliklik olursa daha testlere devam etmem
ben de değerlendirdim yukarı da paylaştım ben de ovülasyon testlerini, hatta benim pik olduğu gün sabah değerlendirebildim bilmeden. bekleyeceğiz. ayrıca kullanılan testin markasına göre de değişiyor diye duymuştum
Merhaba benim hamile kalmak icin hiçbir sorun olmadığı söylenildi. adetlerin 35 günde bir oluyor bu ay ovulasyon testi aldım kaçıncı gün başlamalıyım yardımcı olabilirmisiniz....
Arkadaslar bunlarda benim testlerim Eki Görüntüle 2158670sizce yumurtlama oldu mu olmadi mi hicbise anlamadim.kafam allak bullak oldu yardimci olur musunuz
pik olmustur ins. dun degerendirdik olmadi bugunude degerlendirip yarina tekrar test yapacagim bakalim ayni siliklik olursa daha testlere devam etmem
ins. bende yumurtlamisimdir
Bana da en koyu 18. Gun gelmisti ama bu sabah yaptigim testi koyu cikti aksam yaptigimda silinince kafam cok karisti bu yuzdenbana en koyu 18.gün gibi geldi
Bana mı sordun canım, innovitatestler karisik geldi canim markasi ne?
Bana da en koyu 18. Gun gelmisti ama bu sabah yaptigim testi koyu cikti aksam yaptigimda silinince kafam cok karisti bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?