Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kizlar pkos um ve ovu testleri boyle sizce yumurtlama olmadimi en koyu 25.gun acaba pik sayilirmi 26.gun bugun 2defa yaptim testi sivi tuketmeden sonuc bu cikti bana akil verin kafam allak bullak oldu

Herkese Slm,
Ben ilk ovulasyon testleri aldığım ay hiç pozitifi görmemiştim,herhangi bir yumurtlama belirtim de olmamıştı akıntı kasıkta batma hiçbişey yoktu moralim bozuluyordu ama yine de çalışmaları bozmadım,meğer yumurtlamışım ve hamile kaldım çok şükür.Demem o ki siz de pozitifi göremezseniz bile canınızı sıkmayın bol hamişli bir topik olsun inş

en koyu gün pik olmuş gibi
pik olmustur ins. dun degerendirdik olmadi bugunude degerlendirip yarina tekrar test yapacagim bakalim ayni siliklik olursa daha testlere devam etmem

ins. bende yumurtlamisimdir

pik olmustur ins. dun degerendirdik olmadi bugunude degerlendirip yarina tekrar test yapacagim bakalim ayni siliklik olursa daha testlere devam etmem

Inşallah.Bi de o ay yumurtlama takibine başlamıştı doktor tam da testleri yaptığım zaman içinde yumurtlamışım doğru tahmin etmişim yumurtlama zamanımı adetlerim düzenliydi zaten.Test yapmamak en Güzeli bence bazen tek yapılması gereken Kafayı boşaltmak beklenti içine girmemek oluyor.

Merhaba benim hamile kalmak icin hiçbir sorun olmadığı söylenildi. adetlerin 35 günde bir oluyor bu ay ovulasyon testi aldım kaçıncı gün başlamalıyım yardımcı olabilirmisiniz....

Kizlar yumurtlama gunumun uzerinden 13 gun gecti adetimde 5 gun gecikti bugun kan verdim negatif cikti olsa belli olurdu herhalde stresten gecikti sanirim

Selam kızlar, ovülasyon testlerim ekte, alttaki son iki test dün ve bugüne ait. Yumurtlama olmuş mu sizce kafam karıştı dün biraz sağ kasığım ağrıdı regl belirtileri yaşadım bi an ama bilemiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• 1FCF567D-DF07-47AA-99EF-B1E6898A99A6.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 35

Merhaba benim hamile kalmak icin hiçbir sorun olmadığı söylenildi. adetlerin 35 günde bir oluyor bu ay ovulasyon testi aldım kaçıncı gün başlamalıyım yardımcı olabilirmisiniz....

ovülasyon testinin içersinde bilgilendirme yazıyor ayrıca regl takvimini takip etmek için uygulamalar var onları da indirebilirsiniz çok yatdımcı oluyor

ben de değerlendirdim yukarı da paylaştım ben de ovülasyon testlerini, hatta benim pik olduğu gün sabah değerlendirebildim bilmeden. bekleyeceğiz. ayrıca kullanılan testin markasına göre de değişiyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…