Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet dün yaptı hepsini
Canim bu durumda olan kadinlar cogalmis zaten sebepsiz yere hamile kalamiyorlar
Dua et gerisini allah bilir
Adet duzenin cnm iyi illa 28 gun dgl cnm
Onemli olan testlerin temiz yum olyorsun
Etrafimda 4 kadin ayni durumda hic bi sebep yok hamile kalamiyor hatta bi kadin 2 cocugu var simdi istiyor olmuyor onunda testleri temiz sebepsiz olmuyor cnm

Gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun bir an önce versin inşallah neden böyle oluyor acaba bütün dünyanın düzeni değişti valla

Gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun bir an önce versin inşallah neden böyle oluyor acaba bütün dünyanın düzeni değişti valla
Canım çift çizgi gördüğün günü değerlendirdin mi hiç yazdığından anladığım çift çizgiden sonraki günü değerlendirmişsin hep ?

Ayrıca korunmayı bıraktıktan sonra rahim kendini hamileliğe hazırladığı için adet düzensizlikleri oluyo benimde hiç bi sebebim Yok 6 aydır bekliyorum ki hiç sekmeyen 28 günde bir gelen adetlerim 40a çıktı 26-25e düştü sıkıntı yapma vardır Rabbimin bi bildiği

Son düzenleme:
Tam yum gunume gore adet oldum cnm!!!
Sana demiştim hayırlısı olsun inşallah diğer aya bende yarın bekliyorum ama inşallah olmam zaten belirtide yok ne hamilelik ne adet her ay birley bulurdum umut edecek bu ay oda yok sadece gögüslerin büyüdü ama agrı yok her ay ağrırdı

Bende senin gibi uzamaz dedim ama tam 21 gunu pik oldum sabirli olcnm
Samimiyetinizi derteşmenizi arkadaşlarla falan en baş sayfadan itibaren üşenmeden sıkılmadan okudum :) ikinci kez yumurtlayan bi bayanda vardı hemşire hatta okudukça şaşırdım olabiliyor bunlar işte haklısın bıkmadan devam .. 30 lu aldım zaten daha birsürü var yeterse yaparım inş günde iki yapmayı düşünüyordum tek mi yapsam kararsızım

Sanırım o benim

Çiftg cizgi yok bugünü değerlendirmeyeyim mi o zaman sizce arkadaşlar? Yarın çift çizgi olursa yarını mı değerlendirsem doğru olur sizce???

Eklentiler

• 052EE4F1-8ED2-4081-A656-9528F0F26967.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 41
Çiftg cizgi yok bugünü değerlendirmeyeyim mi o zaman sizce arkadaşlar? Yarın çift çizgi olursa yarını mı değerlendirsem doğru olur sizce???
Fırsatın varsa değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz daha olgunlaşmasına bi kaç gün var ama yine de ne kadar çok çalışırsan o kadar şansın artar canm

Kızlar durumlar nasıl ? Ben beklemedeyim geçen hafta cuma ov. testi yapstm silikti o gece ilişki oldu enfeksiyon olunca fazla devm etmek istemedim cumartesi boş gecti pazar günü de umitsizce ovu. Testi yaptım iki cizgide aynı koyuluktaydi geçen ay hiç aynı çizgi olmamisti günde 2 kere yaptgm halde bu ay elimde kalan 3 ovu. Testiyle bakaym dedim ve pazar günü koyiydu o gecede oldu pazartesi oldu bide carsamba oldu artık hayirlisyla bekliyorum yum. Olalı 1 hafta oluyo artık ve bende kasik ağrıları var ama enfeksiyon olduğu içinde hiç umudum da yok aslında

Ay cnm inşallah vardir ama bu belirtiler bos dur adet gecikmeden hersey yalan cnm
En mantiklisi takma kafana belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…