Tamamdır haklısın canım koyulasma yok dahaCanim hic koyulasma goremedim daha
3 arayla calis cnm
Aynen canim zaten iltihap var hiç umidim yok kismet artik. Yoruldum zatenAy cnm inşallah vardir ama bu belirtiler bos dur adet gecikmeden hersey yalan cnm
En mantiklisi takma kafana belirtileri
Sivi alimina cok dikat et cnmTamamdır haklısın canım koyulasma yok daha
Daha olgunlaşmasına bi kaç gün varsa kaliteli sperm olsun diyor eşimde adamı zorla tecavüz ediyor gibi hissetmeye başladım sürekli sürekliFırsatın varsa değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz daha olgunlaşmasına bi kaç gün var ama yine de ne kadar çok çalışırsan o kadar şansın artar canm
Niyetliyken yapıyorum zaten o konuda sıkıntı yokSivi alimina cok dikat et cnm
Aslinda ben cook sivi tuketmeme ragmende cikmisdi ama sen yine temkinli davran cnm
Alemsin cnmDaha olgunlaşmasına bi kaç gün varsa kaliteli sperm olsun diyor eşimde adamı zorla tecavüz ediyor gibi hissetmeye başladım sürekli süreklio zaman bugünde yırttı benden diyormuşum ay allahım hiç iyi değilim bana akıl fikir ver
Hadi insallah cnmNiyetliyken yapıyorum zaten o konuda sıkıntı yok
Ya hahaah rabbiimm gör bizi allahımm hayırlı sağlıklı sıhahtli beebişlerr nasip et bizlere inşalllahAlemsin cnmbende aynen oyle olmusdum
Amin insallah ilk kezmi ovu test kullanyorsun cnmYa hahaah rabbiimm gör bizi allahımm hayırlı sağlıklı sıhahtli beebişlerr nasip et bizlere inşalllah
Evet bitanem ilk kez bu ay kullanmaya başladım hayırlı olur inşallahAmin insallah ilk kezmi ovu test kullanyorsun cnm
Bende 14 gun oyle olmusdum sanmisdim yum olyorum ama yok ben 21 oldum hic bi belirti yokdu hatta akinti bile canimYa kızlar daha teste göre yumurtlamadım ama sol kasığımda şiddetli batmalar oluyor noluyor ya ne buyumurtluyormuyum acaba ya off şuan test yapsam belli de olmaz
Şimdi test yaptım siipsilik zaten yaBende 14 gun oyle olmusdum sanmisdim yum olyorum ama yok ben 21 oldum hic bi belirti yokdu hatta akinti bile canim
Sabret cnm baska caresi yokŞimdi test yaptım siipsilik zaten ya
Cumlemizin canim insallah seneye kadir gecede besilerle hamilelikle gecirmeyi nasip etsinKadir geceniz mübarek olsun canlar. Kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Dualarda buluşmak dileğiyle.
Bende oldu beyaz kremsi gibi cok azKizlar merak ettgmm bisey var yardimci olin lutfen yum donemi gectiktkn sonra sizde de akinti beyazmsi yapiskn sekilde olyr mu bnde olyrda yeniden yum olablrmym bu neyin nesi blmym
Testim kalmadi . Sen adet oldn mu canmBende oldu beyaz kremsi gibi cok az
Yum gunden sonra olmusdu
Adete kadar devam etdi ama
Cok degl az miktardaydi
Ovu tet yapsaydin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?