Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fırsatın varsa değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz daha olgunlaşmasına bi kaç gün var ama yine de ne kadar çok çalışırsan o kadar şansın artar canm
Daha olgunlaşmasına bi kaç gün varsa kaliteli sperm olsun diyor eşimde adamı zorla tecavüz ediyor gibi hissetmeye başladım sürekli sürekli o zaman bugünde yırttı benden diyormuşum ay allahım hiç iyi değilim bana akıl fikir ver

Ya kızlar daha teste göre yumurtlamadım ama sol kasığımda şiddetli batmalar oluyor noluyor ya ne bu yumurtluyormuyum acaba ya off şuan test yapsam belli de olmaz

Ya kızlar daha teste göre yumurtlamadım ama sol kasığımda şiddetli batmalar oluyor noluyor ya ne bu yumurtluyormuyum acaba ya off şuan test yapsam belli de olmaz
Bende 14 gun oyle olmusdum sanmisdim yum olyorum ama yok ben 21 oldum hic bi belirti yokdu hatta akinti bile canim

Kizlar merak ettgmm bisey var yardimci olin lutfen yum donemi gectiktkn sonra sizde de akinti beyazmsi yapiskn sekilde olyr mu bnde olyrda yeniden yum olablrmym bu neyin nesi blmym

Kizlar merak ettgmm bisey var yardimci olin lutfen yum donemi gectiktkn sonra sizde de akinti beyazmsi yapiskn sekilde olyr mu bnde olyrda yeniden yum olablrmym bu neyin nesi blmym
Bende oldu beyaz kremsi gibi cok az
Yum gunden sonra olmusdu
Adete kadar devam etdi ama
Cok degl az miktardaydi
Ovu tet yapsaydin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…