canim gec yum bi hastalik degl dimiHava değişimi olabilir canım stres yapma benim iki ay önce 12 gün gecikti kan testine gittim geldim adet oldum stres yapma
Normalde adetin düzenli değil mi canım ?canim gec yum bi hastalik degl dimi
Normalde duzenli ama 2 bebeyime hamile kalmadan once prolaktinim yuksekdi ona ragmen 28 gunde bi olyordumNormalde adetin düzenli değil mi canım ?
Adet olursan yine bi göster canım eğer bebiş yoksa hayıt tohumu içebilirsinNormalde duzenli ama 2 bebeyime hamile kalmadan once prolaktinim yuksekdi ona ragmen 28 gunde bi olyordum
Dokdor ilac verdi anca 1 ay sonra hamileydim
cnm bildigim kadariyla hayit sut hormonu yukseltyor ben testeredisliaslan pence kullandim ki o anacak sut hormonu indirirdiye bilyorumAdet olursan yine bi göster canım eğer bebiş yoksa hayıt tohumu içebilirsin
Canım benim bildiğim testere dişli ve hayıt tohumu ikisi de hormon dengeliyo ikisini de araştırdım .. bekle biraz daha bakalım ne olacak eğer adet gelmezse testde negatif çıkarsa bi doktora görüncnm bildigim kadariyla hayit sut hormonu yukseltyor ben testeredisliaslan pence kullandim ki o anacak sut hormonu indirirdiye bilyorum
Cnm daha bebeisi dusunmeden 2.bucuk ay once bunlari yapdim
1 ay testere disliaslanpencesi bi ay tam kullandim
Sonra ki ay sogan kuru 15 gun
Sonraki yani bu mayis ayi cocuk pilanladim
Ama bu tdisliaspencesi ilgili bisey sorcam cnm tdislipence adetim biter bitmez kullanmaya basladim sonra tam bi ayimi bitirmeme yakin oyle tuaf bi sekilde pembe kahverengi akintim oldu ki arada bi kan seklinde dedim adet oldum neyse normalde 5 gun olyordum adet
5 gun adetim bitmesi lazimken bu hala devam etdi tam 10 gun...sonra brakdim tdisliyi tam gununde
Tdisliyi brakir brakmaz adet sandigim kanama bitti
Hemende sogan kurune basladim 15 normaldi kanama felan yokdu
Tam adet sandigim kanamadan 18 gecdi adet oldum bu defa normal 5 gun sonraki ayi bekledim 28 gunde normallendi
Hatta o ara dedimki bu tdislipence icipde yalnis biseymi yapdim prolaktini fazlami dusdu ne oyle seyler aklima takildi
Ki t disliyi ozellikle prolaktin icin icdim hani 2 hamilelikden once bende cikmisdi
Acaba dedim ......
Kafam karisdi resmen acabalarla keske bi dokdora gideydim
Suanda adet duzenli ama .....
Aynen cnm oyle yapicam zatenCanım benim bildiğim testere dişli ve hayıt tohumu ikisi de hormon dengeliyo ikisini de araştırdım .. bekle biraz daha bakalım ne olacak eğer adet gelmezse testde negatif çıkarsa bi doktora görün
Cnm t cden net olmamisKızlar ilk testi dün yaptım son ikisi de bugün yaptım ne zaman çatlama falan olur sizce çok merak ediyorum döngümün 11. Günü.
iliski oldugun gunlerde yumurtanin catladigindan eminmisinArkadaşlar ben yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur hikayesine kesinlikle inanmıyorum. Üç ay önce 12.gün ilişkim oldu 26.gün adet oldum. İki ay önce 10.gün ilişkim oldu 24.gün adet oldum.geçtiğimiz ay 13.gün ilişkim oldu 27.gün adet oldum. Hormon tahlillerim her şeyim iyi çıktı pko kist yok eşim sperm testi yaptırdı spermleri iyi. Ben bu işin bilimsel hiçbir yanı yok diye düşünüyorum artık. Sizin bir fikriniz var mı neden hamile kalamadım sizce?
Allah bilir ama ovulasyon testinde çift kırmızı çıktı sonraki gün de ilişki oldu yani ben gerçekten anlamadım oğluma tek ilişkide hamile kalmıştımiliski oldugun gunlerde yumurtanin catladigindan eminmisin
kist olmussa oda geciktiriyor canim gecen ay klomen kullanmistim catlatma ignesinden 15gun sonra adet beklenir genelde ama benim kist oldugu icin 35.gun söktürücülerle zar zor olmustunAllah bilir ama ovulasyon testinde çift kırmızı çıktı sonraki gün de ilişki oldu yani ben gerçekten anlamadım oğluma tek ilişkide hamile kalmıştım
12+14=26 cnm yumdan 14 gun sonra adet olmussun isteAllah bilir ama ovulasyon testinde çift kırmızı çıktı sonraki gün de ilişki oldu yani ben gerçekten anlamadım oğluma tek ilişkide hamile kalmıştım
Daha dün de gittim doktora her şeyim normal çıktı kist de yokmuş adetlerim de aslında saat gibi 26 günde bir olurdu ama son üç aydır korunmayı bıraktığım gibi değişmeler oldu bir kere 24 bir kere de 27.gün oldu ama doktor bu düzensizlik sayılmaz senin hiçbir engelin yok dedi. Stres mi acaba anlamadımkist olmussa oda geciktiriyor canim gecen ay klomen kullanmistim catlatma ignesinden 15gun sonra adet beklenir genelde ama benim kist oldugu icin 35.gun söktürücülerle zar zor olmustun
Evet ben de onu diyorum ben yumurtlama günü ilişki yaşadım hem de üç ay da adetimden 14 gün önce korunmasız ilişkim oldu ayağımı havaya dikip de yattım o zaman neden hamile kalamadım da adet oldum onu merak ediyorum12+14=26 cnm yumdan 14 gun sonra adet olmussun iste
Hormon tesi.tuplerini .yapdirdinmi cnmEvet ben de onu diyorum ben yumurtlama günü ilişki yaşadım hem de üç ay da adetimden 14 gün önce korunmasız ilişkim oldu ayağımı havaya dikip de yattım o zaman neden hamile kalamadım da adet oldum onu merak ediyorum
Evet evet dün yaptı hepsiniHormon tesi.tuplerini .yapdirdinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?