Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu gun reglin gecikme 4 gun
Test negativ
Ben hic boyle bi gecikme yasamamisdim
Adetlerim duzenliydi
Acaba bi saglik sorunummu var?
Aslida ovu gunum reglin 21 gunu olmusdu
Duzenli adet gorupde bukadar gecikme olupda test negatif olan lar varmi?
Canim nolur nolmaz bi kan testi yaptir istersen

Test negativ
Adetlerim duzenliydi

ins. degildir ama kist te gecikme yapiyor canim

genetik olan pkoslar killanma yapar canim digerleri yapmaz zannediyorum
genetik sanmiyorum benim tarafda hic duymadim kimsede yok ama olmicak bisey degl
Suan hamilelik den oturu adet duzenim moralimi bozyor gercekden hamile olup olmamam suan cok onemli degl stres yapmiyorum
En onemli olan saglik sorunum adet duzenim bozulmasin hormon bozulmasin
Gelecegkse gelsin dokdora gidecem hatta sogan suyu icmek istiyorum dusuk yaptirir diye korkyorum!!!
Pko belirtileri neler dir cnm ya?
Elim ayagim sismis acaba bu pko belirtisimidir sanki su toplamis adet gunumdendir?
Genelde bi gun gecikir nadir sogan kuru yapar icerdim hemen gelirdi adet gunum yadim icdim tik yok ya
Su da cok tuketen biriyim ondanmi acaba test negativ yada gec dolenmemi

gec dollenmede olabilir canim ben gecen ay klomen catlatma kullandigim halde afet olmadim catlatma ignemin ustunden 25gun gecti testler negatif dr progestron icerikli sokturucu igne verdi gec dollenme varsa tutar yoksa sokturur diye engec 10gun sonra hastalanmam gerekirken hastalanmadim tekrar dr gittim test yaptirdi yine yok koca kist bana bakiyor sonra tarlusal verdi ictigim gun oldum 7hafta sonra oldum .dedigin gibi hamilelik istiyoruz zaten stresliyiz birde boyle gecikmeler hamilelikten degilde baska sorunlardan olunca asil o can sıkıyor.

birde kist genelde bir agirlik hissi hafif agri hissi uyandiriyor canim ama yumurtads oyle ancak dr anlayabilir kan tahlili yaptir duruma gore dr git derim

Test negativ
Adetlerim duzenliydi
Ovu gunun cok gec olms ozmn adette gec olmz mi 14 gun snra ovudan

birde kist genelde bir agirlik hissi hafif agri hissi uyandiriyor canim ama yumurtads oyle ancak dr anlayabilir kan tahlili yaptir duruma gore dr git derim
Dedigim gibi cnm kan tahlili yapdirmam suan imkansiz cocuklari kime brakacam esimde gec gelyor isden acaba ozel hastanelerde yapyorlarmi?nekadar surede cikar test sonucu?
Bide neden gec yumurtladim bunun bi kistle alakasi olamaz dimi?
Pik oldugu gun iliski odu bidefa dahada hic olmada tutma olasiligi dusuk sanirim zaten ertesi gun lh test siliklendi

ozel hastahanede yapiliyor 2saatte cikiyor gec yumurtlamanin kistle alakasi olmaz rabbim istesin yeterki 1defadada olur ama gec yumurtlama olduysa 12gun diyorsun daha erken 4gun daha bekle oyle idrarda testi tekrarla olmazsa

Test negativ
Adetlerim duzenliydi
Hava değişimi olabilir canım stres yapma benim iki ay önce 12 gün gecikti kan testine gittim geldim adet oldum stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…