- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
devam etmelimiyim canimEwet CNm çatlamış demek oluyor
Valla canım ben devam etmiştim. Bu sayede de 2. Kez yumurtladığımı öğrendim.devam etmelimiyim canim
Ne testi buMerhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz
Benm bildgm pik yapnca degil yumurta salinca akinti geliyor pik oldktn snra geleblr 36 saat icnde cunku o akinti salinim sirasinda salgilanyr dye blyrmKizlar merhaba ovulasyon testim bugun pik yapti ama hic akintim yok bu normalmi
peki o salinim sonrasindami yumurta 24 saat yasiyorBenm bildgm pik yapnca degil yumurta salinca akinti geliyor pik oldktn snra geleblr 36 saat icnde cunku o akinti salinim sirasinda salgilanyr dye blyrm
Camim simdi arastrdm benm dedgm yanlisms tam tersi yunurtlamadan once bi gun once falam gelyrms yani pik olnca gelyr yani ama bende bazen o akintiyi net gormyrm ya da afferdsn o deonemlrde iliski oldgnda sonrdan akan spermle karisytrym yani cok net olmayblr bazenpeki o salinim sonrasindami yumurta 24 saat yasiyor
Evet o salinimdan snra bi gun yasiyor ortlamapeki o salinim sonrasindami yumurta 24 saat yasiyor
Yumurtlama gunumuzu tespi etmek ve hamile kalma sansimizi artrmk icin kullndigimiz alet. Vucuttaki artan lh hormonundan tespt edyrOvulasyon testi ne demek ne için kullanıloyorrrrrrrr
yumurtanin catlayip spermle bulusmasini saglayip gebelik elde etmek icin olan gunleri takip etmemizi sagliyorOvulasyon testi ne demek ne için kullanıloyorrrrrrrr
bende 2ay once o yapiskan akintiyi gordum ama bilmiyordum degerlendiremedim. gecen ayda hep akintim vardi ama hic yapiskan degildi zaten kist olmus bakalim inofolic ve kuru incir yiyorum solumda kist var sagimdada sanki yumurta buyuyor gibi hissediyorum bakalim yarinki test ne diyecek banaCamim simdi arastrdm benm dedgm yanlisms tam tersi yunurtlamadan once bi gun once falam gelyrms yani pik olnca gelyr yani ama bende bazen o akintiyi net gormyrm ya da afferdsn o deonemlrde iliski oldgnda sonrdan akan spermle karisytrym yani cok net olmayblr bazen
Bir nevi hamile kalmayı mı sağlıyoryumurtanin catlayip spermle bulusmasini saglayip gebelik elde etmek icin olan gunleri takip etmemizi sagliyor
evetBir nevi hamile kalmayı mı sağlıyor
Kızlar yumurtam çatlamış mı ?
canim benim pikde hic akinti yokdu hattaKizlar merhaba ovulasyon testim bugun pik yapti ama hic akintim yok bu normalmi
Teşekkür ederim bilgin için
Ben de cok guzel hisstgm gordugm anlar oldu ama fark etmekte zor bazen gece de olablr oyuzden fark etmyede blrsn yada dedgm gibi baska bsylr karistrblrsn bennmde nedense hep sagimda sanci olur sol ne alemde blmyrm inofolik dyrm bazen erken mi catlatyrbende 2ay once o yapiskan akintiyi gordum ama bilmiyordum degerlendiremedim. gecen ayda hep akintim vardi ama hic yapiskan degildi zaten kist olmus bakalim inofolic ve kuru incir yiyorum solumda kist var sagimdada sanki yumurta buyuyor gibi hissediyorum bakalim yarinki test ne diyecek bana
Bide kist oldgunu nasil anladinbende 2ay once o yapiskan akintiyi gordum ama bilmiyordum degerlendiremedim. gecen ayda hep akintim vardi ama hic yapiskan degildi zaten kist olmus bakalim inofolic ve kuru incir yiyorum solumda kist var sagimdada sanki yumurta buyuyor gibi hissediyorum bakalim yarinki test ne diyecek bana
ben dr kontrolundeydim 2ay klomen kullandim gecen ay kist yapti bu ay klomen vermedi kisti buyutmemek icin inofolic verdi kendi haline birakti bende ovulasyon testiyle takip edeyim dedimBide kist oldgunu nasil anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?