- 20 Temmuz 2015
- 1.818
- 5.079
- 158
- 30
İnşallah yarın koyu çıkar o zamanvar ama bu test t c den koyu olduğu zaman 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir bugünü değerlendir yarında test yap eğer hala koyuysa diğer gün olsun ama değilse yarınıda değerlendir derim ben
Aynen canm testi bi tekrarla baktın Halen adet olmuyorsun bide kan ver ona göre ilaç falan alırsın.Bosuna yormim ozam kendimi carsamba kadar gelmezse test tekrarlicam
Kimyasalda olsa cift cizgi olur hatra kimyasalda kanda daha yuksk bi deger cikyrms. Bende bu ay erkn oldm ramazandada olur bu degismlr hormonllrn etkilnms olblr cokta gecikmemis sanrm bi iki gun daha olmzsa kan ver bnceDun oldu cnm
Bide killanma bu gunler de cok killandim acaba hormon bozuklugumudur acaba
Hormon bozuldugundada adet gecikir cnm
Tskederim cnm bilgin icinKimyasalda olsa cift cizgi olur hatra kimyasalda kanda daha yuksk bi deger cikyrms. Bende bu ay erkn oldm ramazandada olur bu degismlr hormonllrn etkilnms olblr cokta gecikmemis sanrm bi iki gun daha olmzsa kan ver bnce
kacinci gunun son testKızlar yumurtam çatlamış mı ?
Bugunkacinci gunun son test
bat kacinci gun
Pardon cnm bugün 14. Günbat kacinci gun
bugun yarin diger gunu yani3gunu degerlendir canim bende yarin 13.gunum yapacagim bakalim ben nezaman yumurtlayacagimPardon cnm bugün 14. Gün
Bugünü değerlendirme imkanım Yok yarını ve sonraki günü degerlendirebilirim inşallah tutarbugun yarin diger gunu yani3gunu degerlendir canim bende yarin 13.gunum yapacagim bakalim ben nezaman yumurtlayacagim
Canim sanki senin ki 13 gun pik olmus oyuzden bugun deglerdirCanım bak bi test daha yaptım siliniyor sanki
Bugünü değerlendirme imkanım Yok maalesef dünü degerlendirdim inşallah tutarCanim sanki senin ki 13 gun pik olmus oyuzden bugun deglerdir
Dünü değerlendirdiysen tamam canım sıkıntı yok.Bugünü değerlendirme imkanım Yok maalesef dünü degerlendirdim inşallah tutar
Ewet CNm çatlamış demek oluyorKızlar benim ovu.testim 2gun once pik oldu. Dün baya silikti bugünde dahada silik tamamen silik olinca catlamismi oluyo pazarı pazrtesiye Baglayan gece oldu gece oldu sizce bu gecede devam etmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?