Canim yani gunden gune mi koyulasti onu merak ediyorum hergun biraz dahami koyulasti yania evet söylemiştin
canım ilk beş dk da koyu oldu ama 10 dakika falan olunca daha da koyulaştı
zaten ovular ilk 10 dk da neticeyi verir
Canim yani gunden gune mi koyulasti onu merak ediyorum hergun biraz dahami koyulasti yani
Baya farketmis 1 gunde darisi banaevet canım bak sana dünki testimi de atayım ben
Baya farketmis 1 gunde darisi bana
Tamam canim oyle yaparim artiksenin yarın ve diğer gün daha koyu olur gibi
canım bir de testlerini öğleden sonra yap
ben hep öyle yapıyorum
elimde dünya kadar test var diye yaptım bugün sabah
daha rahat takip ederim dedim
öğleden sonra daha iyi sonuç verir
Testler dünden itibaren silikleşti 2. Kez yumurtladım galiba bulez tuttururum inşallah.sen bu işin sonunda hamilemi çıkacaksın nedir :)
Eki Görüntüle 2151814 kizlar bugunde boyle ne zaman iki koyu cizgi gorucem acaba
Testler dünden itibaren silikleşti 2. Kez yumurtladım galiba bulez tuttururum inşallah.
16. Ve 26. Günlerde pozitifsin benim hatta 26. Gün olanlar daha koyuyduBu arada 15. Günüm siz kacinci gunde yumurtlama cizgisini yakaladiniz
Çok az kalmış bence yumurtlamana canım. Sen gün aşırı devam et çalışmalara. Ben dün sezonu kapattım artık beklicem.hadi inşallah
bu da benim testim az çnce yaptım
Çok az kalmış bence yumurtlamana canım. Sen gün aşırı devam et çalışmalara. Ben dün sezonu kapattım artık beklicem.
Eki Görüntüle 2151855 canim bak bunu 1 saat once yaptim daha koyulasmis cizgi o yuzden bekletip kiyas yapamiyorum sizdede oyle oluyomu
Aynen canım ve testi adet gününe kadar da yapmaya devam et. Valla benim olursa bu ay tamamen mucize olacak.dün çalıştık bugün de yarın da çalışalım diyorum
Aynen canım ve testi adet gününe kadar da yapmaya devam et. Valla benim olursa bu ay tamamen mucize olacak.
testlerle işimiz hemen bitmiyor
her yaptıgın testin üzerine kaçıncı gün oldugunu yazıp yan yana koy
kıyaslama yalıcaz net olarak ne zaman pik oldu ne zaman çatladı görebilrisin canım
Cnm koyu bu gun testlere devam etkızlar bugünki testim
Cnm koyu bu gun testlere devam et
Bence calismalara basla artik cnmmyaptım bile :)
Bence calismalara basla artik cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?