Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi tam olmuş bence bugün çalış yarın kesin çatlar bu. Yumurtalarımız çatlayacak diye biz çatlayacağız yaaa

canım ya bugün de degerlendirelim ama asıl yarın silikleşirse yarın daha önemli bir gün olur
valla şeetmekten helak olduk :))

Kullanin kizlar sonuna kadar bunu onermeye devam edecegim.. Allahin verecegi varsa o olmadan da verir ama ozellikle de benim gibi cok da duzenli olmayan bi adetiniz varsa mutlaka kullanin. İlk seferde onun sayesinde kaldim cok sukur darisi isteyen herkese

Belli olmaz canım belki akşam üzeri çatlamış olur benim öyle olmuştu sabah kopkoyu akşam silik :)) valla yapcak bişi yok canım şeyetmeye devam sık dişini son günler.

Kızlar ne olur bişi söyleyin yaa bugün regli olmam gerek ama ovulasyon testim 3. Kez koyulaşıyor kafayı yedirtecek bu test benim.

Meraba hanımlar bende bu ay klomen kullandım adetim bitincede hayıt otuna başladım 10 gün içtim adetin 11.gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi birinci çizgi gibi kırmızı çıktı bir gün durup bir gün yaptım ilk yaptığım gibi çıkmadı çizgiler aceba klomen ve hayittan dolayı yumurtam erken çatlamış olabilir mi bir hafyadirda kasikalrimda batma var akıntı yok

Olabilir canım erken yumurtlamışsındır ama klomen birden fazla yumurta oluşturabiliyor o yüzden regli gününe kadar testleri yapmaya devam et.

Hanımlar meraba.bende bu ay adet gecikmesi yasadim 20 gün oldu.gebelik testleri negtig.çıktı tarlusal kullandim.4 gun önce bitti o da.3 gündür ovulasyon testi yapiyorum ilk iki gün negatif di dün cok koyu bir sekilde pozitif çıktı.anlam veremedim.daha önce koyu cizgiyi gördüm fakat gebelik olmadı.adette olmadim.tarlusala ragmen olmadim.bi fikri olan varmi

Gec döllenme olmuş olabilir canım benim başıma geldi adet olacağım gün gebe kalmışım adetim gecikince gittim kanda çıkmadı dktr tarlusal verdi bi güzel kullandım yine adet olmadim 2bucuk ay sonra 1bucuk aylık hamile olduğumu ogrendim ama düşük yaptım sendede boyle olmus olabilir

Insallah oyledir.tarlusal biteli tam 10 gün olunca test yapacagim.acaba genemi yumurrtluyorum diye düşündüm.Teşekkür ederim

tarlusala ragmen kanama olmadıysa geç döllenme ihtimali olabilir

yarına kaldı çatlama bir türlü çatlatamadık
ama şuan ağrı başladı yeni çatladıysa zaten yarına ancak silik çıkar

Eklentiler

• image.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…