Şuan benimde ovu testim aynı 3. Kez koyulaştı. Herkes hamilelik olabilir diyor ama benim testlerde çıkması için çok erkenHanımlar meraba.bende bu ay adet gecikmesi yasadim 20 gün oldu.gebelik testleri negtig.çıktı tarlusal kullandim.4 gun önce bitti o da.3 gündür ovulasyon testi yapiyorum ilk iki gün negatif di dün cok koyu bir sekilde pozitif çıktı.anlam veremedim.daha önce koyu cizgiyi gördüm fakat gebelik olmadı.adette olmadim.tarlusala ragmen olmadim.bi fikri olan varmi
Canım doktor da verse her zaman kist oluşma riski var. Ama klomen kullanırken kontrollere gitmen gerekiyor yumurta büyüklüğünü hesaplamaları için.Klomeni kendim aldım doktor vermeden kist olurmu sizce yumurtm catlamazsa
yarına kaldı çatlama bir türlü çatlatamadık
ama şuan ağrı başladı yeni çatladıysa zaten yarına ancak silik çıkar
Hormon bozukluğndan çok korkuyorum.20 gün oldu bugün.insallah gebeliktir.uzun zamandır bu kadar gecikme olmamıştı.Şuan benimde ovu testim aynı 3. Kez koyulaştı. Herkes hamilelik olabilir diyor ama benim testlerde çıkması için çok erken
Bi test yapsan ewde 20 gün olmuş varsa bişi çıkar zaten.Hormon bozukluğndan çok korkuyorum.20 gün oldu bugün.insallah gebeliktir.uzun zamandır bu kadar gecikme olmamıştı.
Mrb.. sıliklesmeye baslynca catlmis yani salinmis olyr dimi? O salinmadan sonra da 1 gun boyunca canli kaliyor degil mi .ben de yapcgm da yarindn itibaren kacirmk istmyrm gunuyarına kaldı çatlama bir türlü çatlatamadık
ama şuan ağrı başladı yeni çatladıysa zaten yarına ancak silik çıkar
sen bugunu değerlendir spermler vucutta 3 5 gün canlı kalıyor istersen yarınıda değerlendirirsinMrb.. sıliklesmeye baslynca catlmis yani salinmis olyr dimi? O salinmadan sonra da 1 gun boyunca canli kaliyor degil mi .ben de yapcgm da yarindn itibaren kacirmk istmyrm gunu
Alttan bakmayacağını bilsem gidecemde işteCanım doktor da verse her zaman kist oluşma riski var. Ama klomen kullanırken kontrollere gitmen gerekiyor yumurta büyüklüğünü hesaplamaları için.
Canım 14 mayista kan tahlili yaptim yoktu.1 hafta sonrasi yani ayin 22 si gibi evde test yaptim yok sonra tarlusal a basladim.tarlusal bitti pazar günü ve ben cumartesi ve dün ovulasyonda pozitif gördüm.aradki günler silik.anlam veremedim.tarlsual yumurtlamayi tetikler mi yada tarlusal kullandigim için lh hormonum mu artti acabaBi test yapsan ewde 20 gün olmuş varsa bişi çıkar zaten.
Benim de korkulu rüyam vajinal ultrasonAlttan bakmayacağını bilsem gidecemde işte
Ama bu kez kist oluşur ve sen farketmezsen kistte patlayacak olursa işin sonu tüplerinin alınmasına kadar gider bilgin olsun canımAlttan bakmayacağını bilsem gidecemde işte
Hayır canım aksine Tarlusal lh seviyeni düşürüp regli olmanı sğlar. Ben başka topiklerde okumuştum bu şekilde tarlusal içip adet olamayıp 2. Adetine yakın pozitif görenleri. İnşallah seninde öyledirCanım 14 mayista kan tahlili yaptim yoktu.1 hafta sonrasi yani ayin 22 si gibi evde test yaptim yok sonra tarlusal a basladim.tarlusal bitti pazar günü ve ben cumartesi ve dün ovulasyonda pozitif gördüm.aradki günler silik.anlam veremedim.tarlsual yumurtlamayi tetikler mi yada tarlusal kullandigim için lh hormonum mu artti acaba
Insallah canim testlerim bitti.küçük yerdeyim hemen test alamiyorum.iyi geldi bunu duymak.doktora çok korkmama ragmen gidecegim.gunlerdir acaba menapoza mi giriyorum diye düşünüp duruyordum.teşekkür ederimHayır canım aksine Tarlusal lh seviyeni düşürüp regli olmanı sğlar. Ben başka topiklerde okumuştum bu şekilde tarlusal içip adet olamayıp 2. Adetine yakın pozitif görenleri. İnşallah seninde öyledir
Ayyy icime bi korku düştü hafta sonu gideyim biAma bu kez kist oluşur ve sen farketmezsen kistte patlayacak olursa işin sonu tüplerinin alınmasına kadar gider bilgin olsun canım
Kullandın mı canım sen klomen? Kullandıysan muhakkak dr kontrolüne gitAyyy icime bi korku düştü hafta sonu gideyim bi
Mrb.. sıliklesmeye baslynca catlmis yani salinmis olyr dimi? O salinmadan sonra da 1 gun boyunca canli kaliyor degil mi .ben de yapcgm da yarindn itibaren kacirmk istmyrm gunu
Merhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz
Insallah canim.hepimizin hakkinda hayırlısı olsunNe demek canım burda birbirimize bilmediklerimi söylemezsek içimi nasıl rahatlatacak. İnşallah bu ay bolbol gebe haberleri gelir. Bana da haber ver sonucunu olur mu? Hakkında hayırlısı olsun canım.
cnm reglım 6 gün sürüyor regli başlangıcım ile birlıkte 10 günün de başlıyorum . kullandığım test Miratech içinde 5 adet var fiyatı da uygun . hadi hayırlısı . :)))))))Cnm ben regly nin bitisinden 4 gun sonra yapmaya basliyorum 27 gunde bir adet aluyorum.ve bu ay 12 gunde test yaptim pozitif cikti .hayirlisi ilsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?