Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan benimde ovu testim aynı 3. Kez koyulaştı. Herkes hamilelik olabilir diyor ama benim testlerde çıkması için çok erken

Şuan benimde ovu testim aynı 3. Kez koyulaştı. Herkes hamilelik olabilir diyor ama benim testlerde çıkması için çok erken
Hormon bozukluğndan çok korkuyorum.20 gün oldu bugün.insallah gebeliktir.uzun zamandır bu kadar gecikme olmamıştı.

yarına kaldı çatlama bir türlü çatlatamadık
ama şuan ağrı başladı yeni çatladıysa zaten yarına ancak silik çıkar
Mrb.. sıliklesmeye baslynca catlmis yani salinmis olyr dimi? O salinmadan sonra da 1 gun boyunca canli kaliyor degil mi .ben de yapcgm da yarindn itibaren kacirmk istmyrm gunu

Mrb.. sıliklesmeye baslynca catlmis yani salinmis olyr dimi? O salinmadan sonra da 1 gun boyunca canli kaliyor degil mi .ben de yapcgm da yarindn itibaren kacirmk istmyrm gunu
sen bugunu değerlendir spermler vucutta 3 5 gün canlı kalıyor istersen yarınıda değerlendirirsin

Bi test yapsan ewde 20 gün olmuş varsa bişi çıkar zaten.
Canım 14 mayista kan tahlili yaptim yoktu.1 hafta sonrasi yani ayin 22 si gibi evde test yaptim yok sonra tarlusal a basladim.tarlusal bitti pazar günü ve ben cumartesi ve dün ovulasyonda pozitif gördüm.aradki günler silik.anlam veremedim.tarlsual yumurtlamayi tetikler mi yada tarlusal kullandigim için lh hormonum mu artti acaba

Hayır canım aksine Tarlusal lh seviyeni düşürüp regli olmanı sğlar. Ben başka topiklerde okumuştum bu şekilde tarlusal içip adet olamayıp 2. Adetine yakın pozitif görenleri. İnşallah seninde öyledir

Insallah canim testlerim bitti.küçük yerdeyim hemen test alamiyorum.iyi geldi bunu duymak.doktora çok korkmama ragmen gidecegim.gunlerdir acaba menapoza mi giriyorum diye düşünüp duruyordum.teşekkür ederim

Ne demek canım burda birbirimize bilmediklerimi söylemezsek içimi nasıl rahatlatacak. İnşallah bu ay bolbol gebe haberleri gelir. Bana da haber ver sonucunu olur mu? Hakkında hayırlısı olsun canım.

evet canım pik olduktan sonra 24 saat içinde çatlıyor genelde
sorun şu ki ne zamandır pik onu bilemeyebilirsin iyi takip etmezsen
çatlamadan önceki ilişki çok önemli yani pik oldugu zaman
çünkü direk tüplere salınınca spermle karşılaşıcak :)

Cnm ben regly nin bitisinden 4 gun sonra yapmaya basliyorum 27 gunde bir adet aluyorum.ve bu ay 12 gunde test yaptim pozitif cikti .hayirlisi ilsallahh
Merhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz

Cnm ben regly nin bitisinden 4 gun sonra yapmaya basliyorum 27 gunde bir adet aluyorum.ve bu ay 12 gunde test yaptim pozitif cikti .hayirlisi ilsallahh
cnm reglım 6 gün sürüyor regli başlangıcım ile birlıkte 10 günün de başlıyorum . kullandığım test Miratech içinde 5 adet var fiyatı da uygun . hadi hayırlısı . :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…