Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence devam et cnm yum gunlerinide bilyosundur artik degerlendir ama bi beklentin olmasin bi bakarsin bu ay tutmus
Dilnemek imkansiz canim yine aklin fikrin
Acabalarla dolar
DEVAM ET CNM
Önce benim psikolojimin rahatlaması gerekiyo canım yeni gündemim sigarayı bırakmak sonrasında bebeğe güç toplarım inşallah

Önce benim psikolojimin rahatlaması gerekiyo canım yeni gündemim sigarayı bırakmak sonrasında bebeğe güç toplarım inşallah
Haklisin cnm pisholojin onemli sigara bebeye engel dgl hamile kalinca kendiliginden brakacan kusmak mide bulantisindan istesende icemez hale gelecen cnm hayirlisi
cok sabirlisin canm!

Haklisin cnm pisholojin onemli sigara bebeye engel dgl hamile kalinca kendiliginden brakacan kusmak mide bulantisindan istesende icemez hale gelecen cnm hayirlisi
cok sabirlisin canm!
Aslında çok sabırlı değilim ama ciddi manada yoruldum canım artık biraz durmanın vakti diyorum kendi kendime sigarada eşimden gizli içiyorum sıkıntı oluyo severek içen biri de değilim alışkanlık tamamen bırakabilirim inşallah dua et bana olur mu ?:)

Bugün 12. Gunum resmi yok cöpe attim ama ilk 5 dak silikti 2 saat sonra 2 cizgide ayni koyuluktaydi

testlerle işimiz hemen bitmiyor
her yaptıgın testin üzerine kaçıncı gün oldugunu yazıp yan yana koy
kıyaslama yalıcaz net olarak ne zaman pik oldu ne zaman çatladı görebilrisin canım

testlerle işimiz hemen bitmiyor
her yaptıgın testin üzerine kaçıncı gün oldugunu yazıp yan yana koy
kıyaslama yalıcaz net olarak ne zaman pik oldu ne zaman çatladı görebilrisin canım
Canim ben ilk baska kiyaslarim diye testleri atmiyodum bekleyince ikiside kopkoyu oluyodu o yuzden atiyorum artik

kızlar bugünki testim

Eklentiler

• 2FA7A783-812F-4EDB-AE11-D4534F8252E7.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
Senin galiba bugun yumurtlama gunun baya koyu cizgi senin kacinci gunun canim

canım 13. gün benim
düşükten sonra erken yumurtlamaya başladım ben
adet döngüm de şaştı çünkü
normalde 17. gün olurdu

amin inşallah canım
senin de yarın pik olabilir
şuanki testlerin nerde
Bugunkuni foto attim canim ama eski olanlari bekletmedim hep cope attim cunku bekletince hep iki koyu cizgi oldu benimkiler o yuzden atmistim peki senin bi anda mi koyu cizgi oldu yoksa yavas yavas mi koyulasmaya basladi

Bugunkuni foto attim canim ama eski olanlari bekletmedim hep cope attim cunku bekletince hep iki koyu cizgi oldu benimkiler o yuzden atmistim peki senin bi anda mi koyu cizgi oldu yoksa yavas yavas mi koyulasmaya basladi

a evet söylemiştin
canım ilk beş dk da koyu oldu ama 10 dakika falan olunca daha da koyulaştı
zaten ovular ilk 10 dk da neticeyi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…