Allah bağışlasın canım.Benimde 2. Cocugum olucak Allah nasip ederse aralik ayindada kurtajim oldu malesef
Sagol canim insallah Allah sanada tüm isteyenlerede hayirli saglikli evlatlar versin insallahAllah bağışlasın canım.
Ayni canim aynisiBide 10 dk dan sonrasını gönderir misin CNm
Inaniyorum hamilebolmaman imkansiz canimEki Görüntüle 2151316 Bak Buda az önceki testim
Beklemekten başka bi çare kalmadı o zmn. Bekleyip görcez.Ayni canim aynisi
Valla canım bi çok kişi aynısını söylüyor ama kan testim negatif çıktıInaniyorum hamilebolmaman imkansiz canim
Yum akintisi ni bilmem ama hamilelikde bol acik sari akinti olyor cnmKizlar düne göre 2. Cizgim dahada acik renkli oldu ben gün gectikce koyulasir diye dusunmustum sebebini bilen varmi birde bugun akintimda olmaya basladi hani yumurtlama zamaninda olandan
Sen yum..tla mamissin cnm tam koyuluk gormedimEki Görüntüle 2151650 kızlar bu ne yaa üç gündür mü yumurtluyorum benee ne zaman katlıcam benn biri beni çatlatsın
Hımm yarında bakalım nsl çıkacakSen yum..tla mamissin cnm tam koyuluk gormedim
Canım koyuluğun iki gün sürmesi normal telaş yapma yarın çatlarHımm yarında bakalım nsl çıkacak
N’aptın canım kaç gün kaldı bataSen yum..tla mamissin cnm tam koyuluk gormedim
4 gun kaldi cnm hic bisey yok biraz akintim var oda sanki usutmusum test yapdim negatif yani bu ay kalmasa daolurdu onumuzdeki ay daha bilicli davranacamN’aptın canım kaç gün kaldı bata
İyiyim canım çok şükür regl bitti ama bende heyecan yok bu ay üstüne düşmicem dinlenmeye aldım kendimi birazZeyah3917 canim nasilsin baslicakmisin bu ay
Hayırlısı olsun tatlım bekle bakalım4 gun kaldi cnm hic bisey yok biraz akintim var oda sanki usutmusum test yapdim negatif yani bu ay kalmasa daolurdu onumuzdeki ay daha bilicli davranacam
Bence devam et cnm yum gunlerinide bilyosundur artik degerlendir ama bi beklentin olmasin bi bakarsin bu ay tutmusİyiyim canım çok şükür regl bitti ama bende heyecan yok bu ay üstüne düşmicem dinlenmeye aldım kendimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?