Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

hadi hayırlısı canm inşallah iyi haberlerini bekliyoruz. :)

canim cok sagol bakalim yarin adet gunum.. bu ay da garip seyler olduson 4 gundur sol kasigimda igne batmasi tarznda sancilar oluyor adet olmaya bi hafta kala belim agrirdi bu ay olmadi bgun de cok fena beyaz kokusuz akinti oldu yemek yedigimde ve sabahlari midem bulaniyor ama tabi butun bunlar soguk almaktan da adet belirtilerinden de olabilir herkes farkli farkli seyler yazmis ama gerckten hamilelikle adet belirtileri cok benziyor

Canim inşallah allahim o güzel duyguyu isteyen herkes e yasatsin bende 8 ay kalamadim ama ovulasyon testini kullandigim ay hamile kaldim kizim simdi 1 yaşında

Biraz geç cevap vermiş olacağım ama yeni gördüm mesajınızı aynı şeyi geçe ay bende yaşadım 5 gün gülen yüz yanıp söndü.daha sonra altıncı gün sabit yüz belirdi .İnternette araştırdım biraz bunu yaşayan kadınlar varmış o yüzden korkmayın kızlar.Bende çok stres olmuştum bir şey var mi diye.kullanım kılavuzunda yazanlar ortalama kadınların verilerine göre. yani kişiden kişiye değişiyormuş bazılarında yanan sönen gülen yüz olmadan direkt sabit yüzde çıktığı da oluyormuş.

canim cok ama cok tesekkur ederim gercekten cok mutlu oldm mutlaka ben de bir problem var diye dusunuyordum cunku keske devam etseydim ben de yapmaya.. neyse en azindan normal oldugunu ogrendim icim rahatladi [/QUOTE]

[/QUOTE]

Evet gerçekten çok teşekkür ederim. Bende devam etmedim 5. günden sonra bıraktım.
tostoss senin belli oldumu?

Evet gerçekten çok teşekkür ederim. Bende devam etmedim 5. günden sonra bıraktım.
tostoss senin belli oldumu?[/QUOTE]

canim ben hala adet olmadm 2 gun gecti ama hicbr belirti kalmadi ben de test yapmak istemiyorum adetimin boyle geciktigi cok oluyor pek bir umidim yok o yuzden

tostoss senin belli oldumu?

canim ben hala adet olmadm 2 gun gecti ama hicbr belirti kalmadi ben de test yapmak istemiyorum adetimin boyle geciktigi cok oluyor pek bir umidim yok o yuzden [/QUOTE]

canım ovulasyon testide gebelik olup olmadıgını gösteriyormuş, denemek istemezmisin, en azından aklıda kalmaz var yada yok hayırlısı neyse o olsun.

peki sizin tuttu mu?doğru mu bu testler?
Bende iki aydır korunmamaya başladım.Geçen ay olmadı bu ayda yeni geçti yumurtlama dönemim beklemedeyim. O yüzden kesin bir söylemiyeceğim. Eğer adetleriniz düzensiz ve yumurtlama gününü tam saptayamıyorsanız deneyim derim.

Arkadaşlar aranızda ovulasyon testiyle gebe kalan varsa benim merak ettiğim T çizgisi koyu olan günden önceki ve sonraki günler mi hamilelik için uygun, yoksa koyu çıktığı gün ve ertesi gün mü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

sugar85 bende 2 aydır korunmuyorum bebek istiyoruz. hemde çok... regl tarihim 11 şubat sabırsızlıkla beklıyorum. bu ay olmazsa ovulasyon testine başlayacağım

aslında adet tarihim düzenliyd ta kii geçen aya kadar...ben ekim sonunda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.2 ay gebelik düşünme dedi doktorumm.ocak ayında yeni başladık daha tekrar düşünmeye.sanırım kürtajdan dolayı değişti adetim.normalde geçen ay 26 sından olmam gerekirken bi hafta erken oldum.bu ay ne olur nası olur bilmiorum ama umarım olmaz da hamileyimdir :) eğer tekrar düzensiz olursa kullanmayı düşünüyorum ovulasyon testini o yüzden sordum.teşekkür ederim bilgi için

sugar85 bende 2 aydır korunmuyorum bebek istiyoruz. hemde çok... regl tarihim 11 şubat sabırsızlıkla beklıyorum. bu ay olmazsa ovulasyon testine başlayacağım
inşallah canım ya benimde beklenen regli tarihim 14 subat bu ay hamile kalırsam Allahim bana en guzel dogum gunu hediyesini vermis olcak 15 subat dogum gunum.olmassada hayirlisi bidaki aylara bakicaz.

ne demek tatlim.insallah yardimci olabilmisimdir.

inşallah canım ya benimde beklenen regli tarihim 14 subat bu ay hamile kalırsam Allahim bana en guzel dogum gunu hediyesini vermis olcak 15 subat dogum gunum.olmassada hayirlisi bidaki aylara bakicaz.
İNŞALLAH CANIM. benım az kaldı inşallah regli olmam :) eger bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi almayı düşünuyorum. aslında adetim düzenli ama sağlama almak istiyorum. sen hangısını kullanıyorsun

Ben clearblue almıştım iki aydır onla tesbit ettim ama bu testler çok Pahalı.bu ay aynı zamanda amazondan clinical guard diye bir marka aldım.ilk önce ucuz olanı yaptım sonra clearblue ile doğruladım aslında Pahalı olanı almaya gerek yokmuş.benimde senin gibi reglime az kaldı inşallah olmayızda birbirimize Sevinçli haberleri veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…