hadi hayırlısı canm inşallah iyi haberlerini bekliyoruz. :)
arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yoknormalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..[/
Biraz geç cevap vermiş olacağım ama yeni gördüm mesajınızı aynı şeyi geçe ay bende yaşadım 5 gün gülen yüz yanıp söndü.daha sonra altıncı gün sabit yüz belirdi .İnternette araştırdım biraz bunu yaşayan kadınlar varmış o yüzden korkmayın kızlar.Bende çok stres olmuştum bir şey var mi diye.kullanım kılavuzunda yazanlar ortalama kadınların verilerine göre. yani kişiden kişiye değişiyormuş bazılarında yanan sönen gülen yüz olmadan direkt sabit yüzde çıktığı da oluyormuş.Merhabalar
Sorunuza cevap bulabildinizmi aynı sorun bendede var ?
[/QUOTE]Biraz geç cevap vermiş olacağım ama yeni gördüm mesajınızı aynı şeyi geçe ay bende yaşadım 5 gün gülen yüz yanıp söndü.daha sonra altıncı gün sabit yüz belirdi .İnternette araştırdım biraz bunu yaşayan kadınlar varmış o yüzden korkmayın kızlar.Bende çok stres olmuştum bir şey var mi diye.kullanım kılavuzunda yazanlar ortalama kadınların verilerine göre. yani kişiden kişiye değişiyormuş bazılarında yanan sönen gülen yüz olmadan direkt sabit yüzde çıktığı da oluyormuş.
canim cok ama cok tesekkur ederim gercekten cok mutlu oldm mutlaka ben de bir problem var diye dusunuyordum cunku keske devam etseydim ben de yapmaya.. neyse en azindan normal oldugunu ogrendim icim rahatladi
bende hamilelik olmadi malesef artik onumuzdeki aya insallah.ama bu sekilde hamile kalanlarda olmus.belkide sizin guze haberlerinizi aliriz bu ay insallahSugar85 Peki Hamilelik varmı?
Evet gerçekten çok teşekkür ederim. Bende devam etmedim 5. günden sonra bıraktım.
tostoss senin belli oldumu?
clearblue var ama biraz pahalı bence.ben aynı anda ucuz olanlarından aldım.ıil önce ucu olanı yapıyorum.sonra clearblue ile onaylıyorumkızlar önerebileceğiniz bir ovulasyon testi var mı?
peki sizin tuttu mu?doğru mu bu testler?clearblue var ama biraz pahalı bence.ben aynı anda ucuz olanlarından aldım.ıil önce ucu olanı yapıyorum.sonra clearblue ile onaylıyorum
Bende iki aydır korunmamaya başladım.Geçen ay olmadı bu ayda yeni geçti yumurtlama dönemim beklemedeyim. O yüzden kesin bir söylemiyeceğim. Eğer adetleriniz düzensiz ve yumurtlama gününü tam saptayamıyorsanız deneyim derim.peki sizin tuttu mu?doğru mu bu testler?
sugar85 bende 2 aydır korunmuyorum bebek istiyoruz. hemde çok... regl tarihim 11 şubat sabırsızlıkla beklıyorum. bu ay olmazsa ovulasyon testine başlayacağımBende iki aydır korunmamaya başladım.Geçen ay olmadı bu ayda yeni geçti yumurtlama dönemim beklemedeyim. O yüzden kesin bir söylemiyeceğim. Eğer adetleriniz düzensiz ve yumurtlama gününü tam saptayamıyorsanız deneyim derim.
aslında adet tarihim düzenliyd ta kii geçen aya kadar...ben ekim sonunda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.2 ay gebelik düşünme dedi doktorumm.ocak ayında yeni başladık daha tekrar düşünmeye.sanırım kürtajdan dolayı değişti adetim.normalde geçen ay 26 sından olmam gerekirken bi hafta erken oldum.bu ay ne olur nası olur bilmiorum ama umarım olmaz da hamileyimdir :) eğer tekrar düzensiz olursa kullanmayı düşünüyorum ovulasyon testini o yüzden sordum.teşekkür ederim bilgi içinBende iki aydır korunmamaya başladım.Geçen ay olmadı bu ayda yeni geçti yumurtlama dönemim beklemedeyim. O yüzden kesin bir söylemiyeceğim. Eğer adetleriniz düzensiz ve yumurtlama gününü tam saptayamıyorsanız deneyim derim.
inşallah canım ya benimde beklenen regli tarihim 14 subat bu ay hamile kalırsam Allahim bana en guzel dogum gunu hediyesini vermis olcak 15 subat dogum gunum.olmassada hayirlisi bidaki aylara bakicaz.sugar85 bende 2 aydır korunmuyorum bebek istiyoruz. hemde çok... regl tarihim 11 şubat sabırsızlıkla beklıyorum. bu ay olmazsa ovulasyon testine başlayacağım
ne demek tatlim.insallah yardimci olabilmisimdir.aslında adet tarihim düzenliyd ta kii geçen aya kadar...ben ekim sonunda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.2 ay gebelik düşünme dedi doktorumm.ocak ayında yeni başladık daha tekrar düşünmeye.sanırım kürtajdan dolayı değişti adetim.normalde geçen ay 26 sından olmam gerekirken bi hafta erken oldum.bu ay ne olur nası olur bilmiorum ama umarım olmaz da hamileyimdir :) eğer tekrar düzensiz olursa kullanmayı düşünüyorum ovulasyon testini o yüzden sordum.teşekkür ederim bilgi için
İNŞALLAH CANIM. benım az kaldı inşallah regli olmam :) eger bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi almayı düşünuyorum. aslında adetim düzenli ama sağlama almak istiyorum. sen hangısını kullanıyorsuninşallah canım ya benimde beklenen regli tarihim 14 subat bu ay hamile kalırsam Allahim bana en guzel dogum gunu hediyesini vermis olcak 15 subat dogum gunum.olmassada hayirlisi bidaki aylara bakicaz.
Ben clearblue almıştım iki aydır onla tesbit ettim ama bu testler çok Pahalı.bu ay aynı zamanda amazondan clinical guard diye bir marka aldım.ilk önce ucuz olanı yaptım sonra clearblue ile doğruladım aslında Pahalı olanı almaya gerek yokmuş.benimde senin gibi reglime az kaldı inşallah olmayızda birbirimize Sevinçli haberleri veririz.İNŞALLAH CANIM. benım az kaldı inşallah regli olmam :) eger bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi almayı düşünuyorum. aslında adetim düzenli ama sağlama almak istiyorum. sen hangısını kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?