Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

Hakkinizda hayirlisi inslh olur.. bende halen beklemedeyim bat 9 nisan

Kizlar sizce ovulasyon gunum
Bgn mu ve iliski ne zaman olmali

Eklentiler

• IMG_7038.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 448
Maalesef yumurtlama günümü gösterdi fakat neden hamile kalamadim bilmiyorum. Adet oldum haftaya doktor randevum var bakalim clomifen falan isticem bu kez artik beklemek istemiyorum

Üzülme canim herseyde bi hayir vardir elbet. Ne zamandir istiyosun hamile kalmayi?

Üzülme canim herseyde bi hayir vardir elbet. Ne zamandir istiyosun hamile kalmayi?

Canim yaklasik 3 yil oluyor. Gecen sene clomifen ile ilk denememde hamile kaldim fakat 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldim. Hayirlisi artik bakalim

Kızlar Merhaba bende ovulasyon testinin iki çizgi olduğu iki çizgi olduğu gün yakınlaştık ondan sonra iki gün ara verip bi daha yakınlaştık kızlar doğru mu yaptık bilmiyorum cizgi silik olduktan sonra ki gün yakınlaştık hemen ertesi gün mu olmalıydı

Cnm ikindegilde bi gün ara verseydiniz daha iyi olurdu ama hayirlisi olsun ins. Hayirli haber alirsin

Canım Merhaba ben çift çizgi olduğu iki gün Beraber oldum eşimle silik olduğu günü pas geçtik hamile kalma şansım var mı

Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar yakın zamanda ovulasyon testiyle hamile kalanlar lütfen bize yardımcı olabilirler mi? Hangi günleri değerlendirdiniz? Bende 5 aydır ovulasyon testleriyle pik olan günleri ve sonrasını üstüste deniyorum tutmadı henüz

Benm böyle oldu ne demek acaba

Eklentiler

• 619AB9F0-E249-4ACC-9991-494F7E1D8FBA.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 83
Benim ovulasyon testlerim böyle çizgiler tam kalın olmadı siliklesmeye başladı nedendir acaba yumurtlama olmuş olabilir mi

Bana da yardımcı olur musunuz benim testlerim de böyle ilk gün silik çıktı sonra iki gün ne silik ne koyu çıktı daha sonra siliklesti sizce yumurtlama olup çatlamış mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…