Bende medi smart kullandım ilk ay hamile kalmışdım içinde 5 tane var pozitifi gördükden 24-36 saat sonra çatlıyor
canim uc aydir ugrasiyodum evet gulen surat olan icinde 7 tane cikiyo ben 100 kusur milyona aldim ama deger vallaha benimki 7. cubukta belirdi yoksa bir test daha alicaktim kesin al
pozitifi gordukten sonrami iliskiye girilmeli yoksa yumurta catladiktan sonrami iliskiye girmeliyiz.cevabiniz icin simdiden tesekkurler.
arkadaşlar gittigidiyorda wondfo diye ovülaston testleri var çok uygun fiyata kullanan varmı işe yararmı sizce acil cevap verirseniz sevinirim düzensiz adet gördüğüm için adetimden sonra hergün yapıcam zaten bügün yarın biter heman almam gerekiyor
Nasıl kullanılıyor kızlar bunlar bana bi anlatın detaylıca....
Mayıs ayında bende ovulasyon kiti kullanmaya başladım.İlk aldığım 5 li pahalı testlerden biriydi.5 tane adetin bitim tarihinden itibaren kullanmaya başlayacağın için çok yetersiz kalıyor.Haziran ayında netten corenin kendi sayfasından ovulasyon kitlerinden aldım 20 tane.
Eşim çok sık yurtdışı yurtiçi seyahat ettiği için benim için kurtarıcı oldu diyebilirim.Haziran 13 de eşimle birlikte olmamızın sonucunda 15 Haziranda ovulasyon kitinde çift çizgiyi gördüm ve temmuz başında hamile olduğumu öğrendim.
İdrarla yapılan kitlerden düşünyorsan coreyi,tükürükle yapılan mikroskopik kitten düşünüyorsan da ebay dan almanı tavsiye ederim.Ebayda yarı yarıya fark ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?