Anladım canım benim adetlerimde düzensiz.Bu ayda bekleyim adet görürsem alıcam.Adet biter bitmezmi başlanıo.Çift çizgiyi görünce hemen mi girlio ilişkiye..
selam,
6 ay hamile kalamadım ve 7. ayda gitti gidiyordan 30-TL ovülasyon testi aldım. ilk kullandığım ay hamile kaldım ve şuan 15 haftalık hamileyim. çok pahalı bişey almaya gerek yok. test amacımıza ulaşmamızı sağlıyor. hamile kalmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum... ayrıca aldığım kutuda 15 ovülasyon testi 3 tane gebelik testi vardı.
mrb bende care diagnostica ovülasyon testi aldım bugün adetimin 19.günü 2.çizgi açık renk çıktı.daha sonra koyulaşacak mı?bu arada çift çizgiden ne kadar sonra yumurtlama oluyorr?çift çizgiden ne kadar sonra ilişkiye giriliyor?
bende 2. çizgi silik çıkmıştı. ertesi günü tek çizgi çıktı. 2. çizgi çıktıktan 24 saat sonraki 24 saat içinde (yani 2.gün) ilişkiye girmek gerekiyor.
bende 2. çizgi silik çıkmıştı. ertesi günü tek çizgi çıktı. 2. çizgi çıktıktan 24 saat sonraki 24 saat içinde (yani 2.gün) ilişkiye girmek gerekiyor.
kızlar meraba bende aldım bugün bu testten hem testle hemde vücut ısısıyla takip yapıcam bakalım ya saat kaçta yapılırsa daha iyi olur bide günde 1 defa mı yapılacak bu test
mrb evet günde 1 defa istediğin saatte olabilir ama hergün aynı saatte olmalı.bide vücut ısısı sabah yataktan kalkmadan önce ölçülecek.
canım yaa bende de ikinci çizgi silik çıkmıştı ama bazıları ovülASYONU gebelik testi gibi kullanıyor gebe olunca hep 2.çizgi koyu çıkıyomuş diyolar sen silik 2.çizgiden sonra hiç test yaptın mı ?çizgi var mıydı yokmuydu?ben yaptım şu an 2.çizgi yok bende kesin hamile değilimdir diye düşündüm..üzüldümm(
Eki Görüntüle 633198
kızlar sizce hangi günler önemli ben 3 aydır başaramadım da
bana bir yanıt veren olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?