Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

Anladım canım benim adetlerimde düzensiz.Bu ayda bekleyim adet görürsem alıcam.Adet biter bitmezmi başlanıo.Çift çizgiyi görünce hemen mi girlio ilişkiye..

Evet regl bitmesinden hemen sonra başlanıyor.Dr.lar yumurtlama günlerinin kişiden kişiye değişmesi nedeniyle reglin 9.gününden itibaren gün aşırı birliktelik öneriyorlar.
Ovulasyon kitleri içinde ne kadar çok birliktelik olursa o kadar iyi oluyor.
Daha önce de belirttiğim gibi ben eşimle çift çizgiyi yani yumurtlama zamanımı ayın 15 de gördüm.Bu 24 saat içinde kadının yumurtlamasına işaret oluyor.
Eşim şehir dışında olduğu için bizim birlikteliğimiz 13 de olmuştu.Yumurtlama 2 gün sonra olsa bile sperm rahimde uzun süre kaldığı için döllenme gerçekleşti bende.
Yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonra ki arada ki süreçte birliktelik gerçekleşmesi hamile kalabilmek için çok önemli zaman.

selam,
6 ay hamile kalamadım ve 7. ayda gitti gidiyordan 30-TL ovülasyon testi aldım. ilk kullandığım ay hamile kaldım ve şuan 15 haftalık hamileyim. çok pahalı bişey almaya gerek yok. test amacımıza ulaşmamızı sağlıyor. hamile kalmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum... ayrıca aldığım kutuda 15 ovülasyon testi 3 tane gebelik testi vardı.

Son düzenleme:

mrb bende care diagnostica ovülasyon testi aldım bugün adetimin 19.günü 2.çizgi açık renk çıktı.daha sonra koyulaşacak mı?bu arada çift çizgiden ne kadar sonra yumurtlama oluyorr?çift çizgiden ne kadar sonra ilişkiye giriliyor?

bende 2. çizgi silik çıkmıştı. ertesi günü tek çizgi çıktı. 2. çizgi çıktıktan 24 saat sonraki 24 saat içinde (yani 2.gün) ilişkiye girmek gerekiyor.

bende 2. çizgi silik çıkmıştı. ertesi günü tek çizgi çıktı. 2. çizgi çıktıktan 24 saat sonraki 24 saat içinde (yani 2.gün) ilişkiye girmek gerekiyor.

demekki 2.çizgi silik çıkıncada yumurtlama olabiliyo bende o zaman yumurtlamadım kesin diye düşündüm.bende de 19.gün 2. silik çıktı ertesi gün çizgi yoktu..hadi bakalım hayırlısı :)

canım yaa bende de ikinci çizgi silik çıkmıştı ama bazıları ovülASYONU gebelik testi gibi kullanıyor gebe olunca hep 2.çizgi koyu çıkıyomuş diyolar sen silik 2.çizgiden sonra hiç test yaptın mı ?çizgi var mıydı yokmuydu?ben yaptım şu an 2.çizgi yok bende kesin hamile değilimdir diye düşündüm..üzüldümm (

kızlar meraba bende aldım bugün bu testten hem testle hemde vücut ısısıyla takip yapıcam bakalım ya saat kaçta yapılırsa daha iyi olur bide günde 1 defa mı yapılacak bu test

Son düzenleme:
kızlar meraba bende aldım bugün bu testten hem testle hemde vücut ısısıyla takip yapıcam bakalım ya saat kaçta yapılırsa daha iyi olur bide günde 1 defa mı yapılacak bu test

mrb evet günde 1 defa istediğin saatte olabilir ama hergün aynı saatte olmalı.bide vücut ısısı sabah yataktan kalkmadan önce ölçülecek.

ovülasyon testinde sadece bir kere ikinci çizgi çıktı. oda çok silikti. sonraki gün yaptığım testte ikinci çizgi yoktu. regl günümü geçince hamilelik testi yaptığımda yine silik ikinci çizgi olmuştu.

merhaba arkadaslar; bende ovulasyon testi kullandigim ay hamile kaldim,gercekten pahali almaya gerek yok bende my test diye bi marka kullandim adini ilk defa duymustum ama yetti hamile kalmak icin..Bizde cift cizgi gorunce ilisk oldu sonra yine yaptim cizgi tekti yani hamile olsakta gostermiyor bu testler sadece yumurtlama gunu icin yani uzulmeyin..birde ikinci cizgi silikte gozukse iliski yapin kacirmayin..

Son düzenleme:
mikroskobik ovülasyon testini duydunuz mu? Tükürükle yumurtlma dönemini takip ediyosunuz. Yani hem hamile kalmak için hem korunmak için kullanıyosunuz. Testlere çok para veren arkadaşlara tavsiye edeyim dedim. her ay ovülasyon testine onar yirmişer verene kadar 55-60 tl verip hayat boyu kullanılabilir. naçizane fikrim :)

Selam kızlar.mikroskobik ovülasyon testini duydunuz mu? Tükürükle yumurtlma dönemini takip ediyosunuz. Yani hem hamile kalmak için hem korunmak için kullanıyosunuz. Testlere çok para veren arkadaşlara tavsiye edeyim dedim. her ay ovülasyon testine onar yirmişer verene kadar 55-60 tl verip hayat boyu kullanılabilir. naçizane fikrim :)

Selam kızlar.mikroskobik ovülasyon testini duydunuz mu? Tükürükle yumurtlma dönemini takip ediyosunuz. Yani hem hamile kalmak için hem korunmak için kullanıyosunuz. Testlere çok para veren arkadaşlara tavsiye edeyim dedim. her ay ovülasyon testine onar yirmişer verene kadar 55-60 tl verip hayat boyu kullanılabilir. naçizane fikrim :)
ben denedim memnun kaldım, isteyene bilgi verilir.

Kizlar clearblue gulen yuz ovulasyon testi kullanan varmi aranizda??? Ben bugun gulen yuzu gordum simdi ne yapmaliyim?? sizce bugunmu olmali iliski yoksa yarinmi? bilgisi olan varsa lutfen yazsin....

ben de clear blue kullanıyorum bu ay hiç gülen yüz çıkmadı 14. gündeyim cihaz mı bozuk ben de mi sorun var bilemedim daha önceki aylardaşimdiye kadar gülen yüzü görmüştüm stres yaptım eşim de varikosen ameliyatı oldu umutla bekliyoruz.Net sonuç verir mi bu marka başka bir marka deneyeyim mi(

bana bir yanıt veren olursa çok sevinirim

mrb canım biraz geç gördüm ama.cevap vermek istedim çünkü şuan 16 haftalık hamileyim ve ovulasyon testiyle hamile kaldım.

en koyu çizgiyi gördüğün gün ve o günü takip eden 2 gün mutlaka ilişki olmalı. umarım işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…