- 30 Temmuz 2013
- 110
- 44
- 123
Arkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum iki aydır ama çizgileri eşit yakalayamadım fotoğrafa bakarsanız 14 de birbirine yakın bugün de silikleşti tekrar sizce yumurta olgunlaşmışmı? doktora mı gitmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Bu is de cok karisik arkadast daha koyu olmali yaziyordu kullanim klavuzunda koyu oldugu gunden itibaren 12 ile 48 saat arasi yani gun asiri deneyin diyorlar
koyu olmadan tekrar açılıldı bi sorun mu var acaba
Bende yapıyorum ovulasyon testi fakat hala belirli Çizgiler çıkmadığı gibi c olanda soluklaşmaya başladı adet bitiminden 1gün sonra kullanmaya başladım 6. Günüm günde iki kere yapıyorum ama değişiklik yok bende anlayamadım
Yok canim hic olumsuz dusunme 13 14 15 16 da koyu cikmis aslinda gonlunu ferah tut
14. gün iki kere yaptım en yakın o gün çıkmıştı ertesi gün t çizgisi tekrar açıldı normalde koyu çıkıp açıldığı gün çatlıyomus yumurta ama sizce 14 de eşit mi? çok karışık gerçekten
Genellikle sabah erken saatlerde ve hep ayni gunde deneyin. Yumurtlama 12 gunden itibaren baslayip herkese gore farklilik gosterir o yuzden denemeye devam :)) 16 gunde olan da var 18 de 23 de
Hafta içi çalıştığım için saat 3te ve akşam 9 gibi yapıyordum. Hafta sonları evdeyim Sabah 10 gibi akşam da saat 10 gibi Yaptım hiç birey yok silik çizgi bilesaat kaçta yapsam ki yaa yoksa geçirdim mi ki zamanı
canım dun gece evde test yaptım negatif çıktı. ama halen hastalanmadımTatlım daha kimseye söylemedik.doktora gıdelim kan testını falan yapsın ondan sonra söyleyelim diyoruz.hala inanmıyorum gibi kalp atışlarını duyana kadar fazla bişi hissetmicem galibacünkü öle bi belirtimde yok akıntıdan başka herşey olağan gibi.sen ne yaptın sende var mı gelİşme gelen giden belirti falan
canım umutsuzluga kapılma. ben hiç kullanamdım testı. bu ay hasta olursam onumuzdekı ay kullanacagım . bazıları adetıne yakın çift çizgiyi goruyormuş. sabırla hergun ve duzenlı şekılde yap. akşam 9 a kalma her gun 7 veya 8 de yap.Hafta içi çalıştığım için saat 3te ve akşam 9 gibi yapıyordum. Hafta sonları evdeyim Sabah 10 gibi akşam da saat 10 gibi Yaptım hiç birey yok silik çizgi bilesaat kaçta yapsam ki yaa yoksa geçirdim mi ki zamanı
canım umutsuzluga kapılma. ben hiç kullanamdım testı. bu ay hasta olursam onumuzdekı ay kullanacagım . bazıları adetıne yakın çift çizgiyi goruyormuş. sabırla hergun ve duzenlı şekılde yap. akşam 9 a kalma her gun 7 veya 8 de yap.
canım dun gece evde test yaptım negatif çıktı. ama halen hastalanmadımakıntı var bide ara ara kasıklarda batma hafıf batma oluyor garul gurul sesler gelıyor bılemedım walla canım . gecede gelmezse sabah hastahaneye gıdecegım
Bencede kan testi yaptır rahatlarsın.stres yaptığın içinde olabilir.haberlerini bekliyorum.olmazsada moralini bozma Birdaki aya inşallah.biliyorum stres olmamak o kadar zor ki.benim 3 aylık tecrübem sunlar belki işine yarar ben Aralık Ayında başladım ilk aydan ovulasyon testine başladım hiç doktora kontrole falan gıtmemiştim.bir kac ay deneyelim dedik eşimle.ilk ay o kadar kaptırmışımki kendimi hamile kalcam hemen gibi düşündüm.psikolojik hamilelik belirtilerin vardı.sonra regli oldum .hüsran tabi.sogan kurunu başladım 10 gün devam edebildim midem rahatsız bıraktım sonra.aynı anda Meryem Sûresine başladım 41 gün okudum ocakta ovulasyon günü yine gün aşırı ilişki oldu 14 ocakta yine regli oldum .ama bu sefer o kadar kendını kaptırmamıştım.subatın BAŞINDA yine ovülasyona devam ettim bu sefer farklı olarak çift çizgiden önce çift çizgi ve sonrasında ilişki oldu.bu arada ilişkiden sonra ayaklarımı duvara yaslanıp tam bir saat bekledim.bu arada eşimde keçi boynuzu pekmezi içirdim hergün.son olarak burada forumda okudum ovülasyondan sonra ananas yedim tutunmaya yardımcı oluyormuş.inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıl eder perşembede doktor kan testi yapacak onaylamak için.belki yardımcı olur yazdıklarım.bence dua edelim yer gök duayla Rabbim isterse herşey olurcanım dun gece evde test yaptım negatif çıktı. ama halen hastalanmadımakıntı var bide ara ara kasıklarda batma hafıf batma oluyor garul gurul sesler gelıyor bılemedım walla canım . gecede gelmezse sabah hastahaneye gıdecegım
Çok teşekkur ederım canım. bugun gıdecegım doktora. haber edecegım. ılk ay bendede sankı hemen hamıle kalacagım gıbı olmuştu. sebebı bence hamıle kalmamak için korunuyoruz bıraktıgımzda hamıle kalacagız gıbı gelıyor. baya streslıydım ılk ay :) şimdı okadar degıl. beklemek zor sadece. halen adetım gelmedı. soğan kürünü duymuştum. tadı nasılki onun :) ınşlh bırlıkte bebegımızı kucagımıza alırız. allahım hayırlı zamnda hayırlı sağlıkllı yavrular versınBencede kan testi yaptır rahatlarsın.stres yaptığın içinde olabilir.haberlerini bekliyorum.olmazsada moralini bozma Birdaki aya inşallah.biliyorum stres olmamak o kadar zor ki.benim 3 aylık tecrübem sunlar belki işine yarar ben Aralık Ayında başladım ilk aydan ovulasyon testine başladım hiç doktora kontrole falan gıtmemiştim.bir kac ay deneyelim dedik eşimle.ilk ay o kadar kaptırmışımki kendimi hamile kalcam hemen gibi düşündüm.psikolojik hamilelik belirtilerin vardı.sonra regli oldum .hüsran tabi.sogan kurunu başladım 10 gün devam edebildim midem rahatsız bıraktım sonra.aynı anda Meryem Sûresine başladım 41 gün okudum ocakta ovulasyon günü yine gün aşırı ilişki oldu 14 ocakta yine regli oldum .ama bu sefer o kadar kendını kaptırmamıştım.subatın BAŞINDA yine ovülasyona devam ettim bu sefer farklı olarak çift çizgiden önce çift çizgi ve sonrasında ilişki oldu.bu arada ilişkiden sonra ayaklarımı duvara yaslanıp tam bir saat bekledim.bu arada eşimde keçi boynuzu pekmezi içirdim hergün.son olarak burada forumda okudum ovülasyondan sonra ananas yedim tutunmaya yardımcı oluyormuş.inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıl eder perşembede doktor kan testi yapacak onaylamak için.belki yardımcı olur yazdıklarım.bence dua edelim yer gök duayla Rabbim isterse herşey olur
inşalh canım hayırlısı artık olmazsada umutla devam edecegızHadi insallah hayırlı haber gelir
İnşllah canım benim umudunu yitirme.soğan kürü o kadar kötü değil aslında tek şeyi midede sıkıntı yapıyor.benim mide hassas mesala bende 10 günden sonra mide yanması falan yaptı içemedim.birde esine Keçiboynuzu pekmezi içirmeye çalış.inşallah güzel haberlerle gelirsinde gerek kalmaz bunlaraÇok teşekkur ederım canım. bugun gıdecegım doktora. haber edecegım. ılk ay bendede sankı hemen hamıle kalacagım gıbı olmuştu. sebebı bence hamıle kalmamak için korunuyoruz bıraktıgımzda hamıle kalacagız gıbı gelıyor. baya streslıydım ılk ay :) şimdı okadar degıl. beklemek zor sadece. halen adetım gelmedı. soğan kürünü duymuştum. tadı nasılki onun :) ınşlh bırlıkte bebegımızı kucagımıza alırız. allahım hayırlı zamnda hayırlı sağlıkllı yavrular versın
Bence çok erken olduğu için bu kadar düşük cıkmış olabılır.sen yine kendine dikkat et.birde yumurtlama Gününü tam hesaplayamadın geç yumurtlamış olabilirsin Ondandır.mesala 30 günde bir adet oluyorum ama 19 20 günde yumurtluyorum.ben yumurtlama Gününden 12 gün sonra idrar testinde öğrenmiştim böle hayalet gibi bi test vardı.adet olmamada daha vardı.adet günü netleşmişti çizgi. O Yüzden sen bekle biraz canım.bak doktorda kesin bişi dememiş hayırlısıyla dua edelim.Canim tahlil yaptirdim beta hcg 2.1 cikti. Cok dusuk ;s doktor oladqbilirsin olmayadabilirsin dedi. Haftaya gel dedi. Adetim gelmedi bugunde vallabilemedim hic boyle gecikmezdi. Hatta erken gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?