- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:))herekese iyi şanslar dualarım sizlerle
Allahım ne güzel mutluluk maaşallah. Bende bu ay ilk defa ovu test kullandım 12. gün kopkoyuydu diğer günler silik bizim 12,13 ve 15. günler ilişki oldu bat 20 ağustos inş tutmuştur
merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir) herekese iyi şanslar dualarım sizlerle
Canım bende aynısından aldım adetimin 12.günü kullanmaya başladım hergün silik çizgi çıkıyor bugün 16.günündeyim acaba daha koyulaşır mı yoksa şuan çatlama günlerinde miyim ??
canım keşke adetin biter bitmez başlasaydın ya kaçırmışssın yumurtlama gününü yada daha geç yumurtluycan silik çizgi çıkmıycak canım kopkoyu olması lazım iki çizgininde[/QU
Canım benim adet döngüm 32 günde bir 20.gün çok şükür koyu çizgiyi yakaladım pazar ve pazartesi koyu çıktı bugün tekrar silik oldu iki günüde değerlendirdim inş olur bu ay
Merhabalararkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yoknormalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..
Merhabalar
Sorunuza cevap bulabildinizmi aynı sorun bendede var ?
Bende ovulasyon testi kullanip hamile kaldim. Bana 1paket yeterli olmadi .içerisinde 5 tane vardi .pes etmedim 2. Paketi aldim ve adetimin 15.gününde çift çizgiyi yakaladim adetlerinde düzenliydi hep ama benim olması gerekenden 4 gün sonra cikti çift çizgi .olabiliyor yani pes etme bence
5 günden sonra bende bıraktım 5. gün dahi yanip sönen gülen yüz vardı sanki takıldı kaldı ordamerhaba kusura bakmayin epeydir girememistim siteye. maalesef bi cvp bulamadim dedgim gibi o sabit gulen yuz cikmayinca 5 gun boyunca sinir oldum ve bir daha test yapmadim.. testi yapmaya devam etsem cikar miydi bilmiyorumsiz yaptiniz mi?
5 günden sonra bende bıraktım 5. gün dahi yanip sönen gülen yüz vardı sanki takıldı kaldı orda
peki siz bu günlerde denemede bulundunuzmu?
hadi hayırlısı canm inşallah iyi haberlerini bekliyoruz. :)evet bi sansimizi deneyelim dedikbakalim bir gelisme olacak mi? 1 subatta adet olmam gerekiyor.. bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?