Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:)):49:herekese iyi şanslar dualarım sizlerle

Allahım ne güzel mutluluk maaşallah. Bende bu ay ilk defa ovu test kullandım 12. gün kopkoyuydu diğer günler silik bizim 12,13 ve 15. günler ilişki oldu bat 20 ağustos inş tutmuştur

merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:KK66:):KK49:herekese iyi şanslar dualarım sizlerle

Canım bende aynısından aldım adetimin 12.günü kullanmaya başladım hergün silik çizgi çıkıyor bugün 16.günündeyim acaba daha koyulaşır mı yoksa şuan çatlama günlerinde miyim ??

Canım bende aynısından aldım adetimin 12.günü kullanmaya başladım hergün silik çizgi çıkıyor bugün 16.günündeyim acaba daha koyulaşır mı yoksa şuan çatlama günlerinde miyim ??

canım keşke adetin biter bitmez başlasaydın ya kaçırmışssın yumurtlama gününü yada daha geç yumurtluycan silik çizgi çıkmıycak canım kopkoyu olması lazım iki çizgininde

canım keşke adetin biter bitmez başlasaydın ya kaçırmışssın yumurtlama gününü yada daha geç yumurtluycan silik çizgi çıkmıycak canım kopkoyu olması lazım iki çizgininde[/QU

Canım benim adet döngüm 32 günde bir 20.gün çok şükür koyu çizgiyi yakaladım pazar ve pazartesi koyu çıktı bugün tekrar silik oldu iki günüde değerlendirdim inş olur bu ay:KK46:

Merhabalar acaba rica etsem daha önceden bu başlık altına yazıp hamile kalıp doğum yapan arkadaşlar.Testi yaptıktan sonra(Hangi markanın testi) kaçıncı çizgiyi görüp hangi günlerde ilişkiye girip hamile kalıp kızları mı erkek çocukları mı oldu yazabilirler mi?

Ya da site yönetimi uygun bulmazsa bu yorumumu başka bir başlık açabilir mi bu konu hakkında

Merhaba ben de bu ay ilk defa ovu testi kullanmaya başladım normalde 28 gun sürüyor adetim en azından ben oyle sanıyordum hep düzenli olur çünkü olacam derim olurum o yüzden de hep 14. güne odaklanıyordum ama olmuyordu. ilk bebişim de 8 ay uğraştığım için bu da zor olacak diyordum hep.. ki bu testlerin olduğunu duydum denemeye başladım doktora da gittim pko var sende dedi çok şaşırdım 21. günü progesteronunu ölçtür ona göre tedaviye bakalım dedi ovu testi kullanmaya başladığımı söyledim çok güzel devam et yurt dışında çok yaygın bayanlar hep bunlarla hamile kalıyor dedi.. adetimin 10. günü kullanmaya başladım ne olur ne olmaz diye ilk günden silik çizgi çıktı tamam dedim 14. güne kesin koyulaşır ama yok 12-13-14-15-- günler yapıyorum silik noluyor dedim sanırım evet gerçekten hastayım ve yumurtlamayacağım çok üzüldüm 16. gün yani önceki gün çizgi koyulaşmaya başladı çok sevindim ve dün artık 17. gün tam koyuydu nasıl sevindim anlatamam ama 13. günden beri kasık ve bel ağrılarından ha yumurtladım ha yumurtlayacağım diye ha bire çalıştık gün aşırı da olsa son 3 gündür de çizgi yüzünden her gün oldu artık kalite ne kadar kaldı bilmiyorum bakıcaz görücez 1 aralık adetim olması lazım ama 17 sine yumurtladığım düşünülürse gecikmesi gerek adetimin... eğer hamiş değilsem hadi bakalım hayırlısı ...

bu testte koyu çizgi anlama geliyor yumurtlama oldumu yoksa çatşladımı...mesela çatladığı gün yapsak daha garant,i en azından çatladıktan sonra silikleşiyormu bende alacam

slm arkadaslar bnde deneyimlerimi paylaşmak istedim. bzde esimle 7 ayın sonunda bebek sahibi olduk.bu surecte bir sıkıntımız olmamasına ragmen bebegimiz olmadı.tabi doktorada gttk bı sıkıntı yok dedi. hamile kaldıgım ay ovu testi aldım ve kullandım.adetin 14. gunu koyu cızg oldu.o gun ınanılmaz sıddetli bı sancım vardı.hatta lekelenme seklinde kan bıle geldi.ama tabi o gunu bos gecmedik.sonuc olarak bn o ay hamile kaldım.ymurtlama gununu yakalamak cok onemli.kullandıgım ovu testinin markası laboquıck.tavsıye ederim

Adet dönemim 28 gün, yumurtlama testini 4. Günden itibaren yaptım. 10. Gün ne silik ne koyu diyebileceğim çift çizgi gördüm. O akşam ilişkiye girdik ve şu an 13 haftalık hamileyim. One-step ovulation test çubukları almıştım yurtdışı sitesinden. Çok memnun kaldım, hem ucuz, hem iş görüyor. Www.amazon.co.uk sitesinden sipariş edilebilir. 70 euro altı tüm alışverişler gümrük vergisinden muaf tutuluyor ve teslimatta sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Arkadaslar bende adetim bittiginden beri hergun loboquick ovulasyon testi yapiyorum ama baslarda cok silikti sonra koyulasti. Adet donemime gore 3 gun once yumurtlama olmasi lazimdi ogun daha koyuydu sanki ama T deki koyuluk kadar degil yine silikti. Bu sekilde testleri negatif cikip hamile kalan va miiiiiii??

arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yok :KK43: normalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..

arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yok :KK43: normalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..
Merhabalar

Sorunuza cevap bulabildinizmi aynı sorun bendede var ? :(

Bende ilk ovu. test denemesinde hamile kaldım 12. ayimda..
saglik sorunumuz yoktu ama vaktini bekliyordu sanırım.
Burada bir kaç arkadastan öğrendim dedim bende deniyim ümitsiz bir şekilde..
03 Kasım regl olmuştum 19 Kasım da ovu. test pozitif vermişti laboquick bu arada.
20 kasımda silinmisti biz 19 Kasım ve 20 Kasım da degerlendirdik ve şükürler olsun hamisim :) vesile oldu diyebilirim..

Merhabalar

Sorunuza cevap bulabildinizmi aynı sorun bendede var ? :KK43:

merhaba kusura bakmayin epeydir girememistim siteye. maalesef bi cvp bulamadim dedgim gibi o sabit gulen yuz cikmayinca 5 gun boyunca sinir oldum ve bir daha test yapmadim.. testi yapmaya devam etsem cikar miydi bilmiyorum :( siz yaptiniz mi?

Bende ovulasyon testi kullanip hamile kaldim. Bana 1paket yeterli olmadi .içerisinde 5 tane vardi .pes etmedim 2. Paketi aldim ve adetimin 15.gününde çift çizgiyi yakaladim adetlerinde düzenliydi hep ama benim olması gerekenden 4 gün sonra cikti çift çizgi .olabiliyor yani pes etme bence

Bende ovulasyon testi kullanip hamile kaldim. Bana 1paket yeterli olmadi .içerisinde 5 tane vardi .pes etmedim 2. Paketi aldim ve adetimin 15.gününde çift çizgiyi yakaladim adetlerinde düzenliydi hep ama benim olması gerekenden 4 gün sonra cikti çift çizgi .olabiliyor yani pes etme bence

tesekkurler cevabiniz icin.. ben de soyle bir durum vardi clearblue ovulasyon testini kullaniyordum normalde iki gun yanip sonen gulen yuz cikiyormus bu yumurtlamnin yaklastgini gosteriormus. 3. gunde yumurtlamanin oldgunu gosteren sabit gulen yuz cikiyormus ve yumurtlama donemi bitince hicbisey cikmiyormus. ben de 6 kere ust uste yanip sonen yuz cikti internette fln baktim bisey bulamadim anlamadim nedenini :( yumurta catlamiyor olabilir mi .. bir suru sey.. .. biraktim artik.. sanirim doktora gtmem sart 40 gunde bir adet oluyorum o da duzgun olmuyor yurt disinda yasiyorum turkiyeye gittigimde doktora gidecegm insallah :(

merhaba kusura bakmayin epeydir girememistim siteye. maalesef bi cvp bulamadim dedgim gibi o sabit gulen yuz cikmayinca 5 gun boyunca sinir oldum ve bir daha test yapmadim.. testi yapmaya devam etsem cikar miydi bilmiyorum :KK43: siz yaptiniz mi?
5 günden sonra bende bıraktım 5. gün dahi yanip sönen gülen yüz vardı sanki takıldı kaldı orda :(
peki siz bu günlerde denemede bulundunuzmu?

5 günden sonra bende bıraktım 5. gün dahi yanip sönen gülen yüz vardı sanki takıldı kaldı orda :KK43:
peki siz bu günlerde denemede bulundunuzmu?

evet bi sansimizi deneyelim dedik :D bakalim bir gelisme olacak mi? 1 subatta adet olmam gerekiyor.. bekliyorum :(

Back
X