- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:))herekese iyi şanslar dualarım sizlerle
Allahım ne güzel mutluluk maaşallah. Bende bu ay ilk defa ovu test kullandım 12. gün kopkoyuydu diğer günler silik bizim 12,13 ve 15. günler ilişki oldu bat 20 ağustos inş tutmuştur