mrb canım biraz geç gördüm ama.cevap vermek istedim çünkü şuan 16 haftalık hamileyim ve ovulasyon testiyle hamile kaldım.
en koyu çizgiyi gördüğün gün ve o günü takip eden 2 gün mutlaka ilişki olmalı. umarım işine yarar.
Bende medi smart kullandım ilk ay hamile kalmışdım içinde 5 tane var pozitifi gördükden 24-36 saat sonra çatlıyor
merhaba banada bu konuda yardımcı olurmusunuz.ovulasyon testi alırsam nasıl kullanacagım bılmıorum..ve adetim düzensiz 30 32 33 gün oluor ..ne yapacagım blmiorum yaaa
konu güncel değil sanırım, pek ıssız gördüm buralarıama görüp ilgilenen olursa diye yazıyorum, ben de bu ay ilk defa kullanmaya başladım ov. testi. 1 haftadır bakıyorum. dün maksimum seviyeye ulaştı, ikinci çizgi çok koyu oldu. geceyi değerlendirdik ama sanırım bugünü de değerlendirip çalışmalıyız sonuç olumlu olursa duyururum burdan iki hafta sonra
ben de clear blue kullanıyorum bu ay hiç gülen yüz çıkmadı 14. gündeyim cihaz mı bozuk ben de mi sorun var bilemedim daha önceki aylardaşimdiye kadar gülen yüzü görmüştüm stres yaptım eşim de varikosen ameliyatı oldu umutla bekliyoruz.Net sonuç verir mi bu marka başka bir marka deneyeyim mi(
Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum))
kızlar merhaba,
benim adetlerim düzenli olmaktadır.
1 nisan da regl oldum. ovulasyon testi yaptım 16. sında her iki tarafta kop koyuydu ateşimde vardı. 16 sında 17 sinde ilişkiye girdik 1 -2 saat baş aşağı yatmak zorunda kaldım malum. kasıklarımda acayip bir ağrı vardı resmen yumurtalıklarımı hissediyordum. sizce çatlama olmuş mudur?
çünkü teste anlamadığım prospektüsünde her iki çizgide koyu pozitif çıktından 24 -36 saat için ilişkiye giriniz yazıyordu.
öğrenmek istediğim bu test her iki tarafta aynı koyulukta pozitif çıkarsa mı ilişkiye girmek gerek yoksa çıktan sonra mı?
hamile kalmak istiyorum. bu testi kullanıp hamile kalan ya da önerisi olan var mı ? yardımlarınızı rica ederim kızlar
merhaba arkadaşlar,6 aydır bir türlü tutturamadık,ben aynı zamanda sle hastasıyım,fakat adetlerim çok düzensiz,kist vardı adet sonrası kaybolmuştu,6 ay evveline kadar 28 de bir düzenli olurdum fakat son 6 aydır 60 gün de bir oldum sonra arada hafif kanama oldu belli belirsiz lekelenme gibi,onu adetten saymalımıyım bilemedim.bu durumda bende laboquick ovülasyon 30 lu aldım ama bugünde tekrar başladı gibi testi ne zaman yapmalıyım.bilgi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?