Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

inşl canım . yarın regli günüm ama ne regli belirtilerim var nede hamileleikk.. bende eczaneden alıp kullanıcam ovulasyon testini. araştırıyorum hangısını alayım dıe

inşl canım . yarın regli günüm ama ne regli belirtilerim var nede hamileleikk.. bende eczaneden alıp kullanıcam ovulasyon testini. araştırıyorum hangısını alayım dıe
ben internetten ovula diye test almıştım. fiyatı da çok uygun. kullandığım ikinci ay hamile kaldım. eczaneden alacağının fiyatı yüksek ve sayısı az. istersen bir araştır. aynı markayı kullanan arkadaşım da ikinci ay hamile kaldı

ben testi kullandığım ikinci ay hamile kaldım.çizgi koyulaşmaya başladıktan sonra düzenli ilişkiye girdik. test koyulaştığı gün ve ertesi gün de ilişki yaşadık. tavsiyem t çizgisinin c çizgisinden koyu olmasını beklemeyin bazı kişilerde koyulaşma çok olmuyormuş T çizgisi C çizgisinden silik olması da yumurtlamayı gösteriyormuş. önemli olan çizginin önceki günlere göre daha koyu olması

Öncelikle teşekkürler. Test koyu olduğu günden önce ve sonra toplam kaç gün ilişkiye girmek gerek ki? Eşim çok bunaldı , kendimi üreme memuru gibi hissediyorum diyor da

Öncelikle teşekkürler. Test koyu olduğu günden önce ve sonra toplam kaç gün ilişkiye girmek gerek ki? Eşim çok bunaldı , kendimi üreme memuru gibi hissediyorum diyor da
onu bilmiyorum ama üç dört gün olsun garanti olsun :)
test koyu çıktığı gün ve sonra ki günü değerlendirin

İnşallah canım pzitif düşücek ayı düşünme daha regli olmadın şimdiden gelecek .ayı düşünme belkide gerek kalmıcak.Böyl diyorum ama bende senden farklı değilim.Bendede hiç belirti yok gibi aslında.Ama benimkine daha var.14 şubat gibi olmam gerekiyor.Seninki çok yakın ay inşallah yarın olmazsın.Haberlerini bekliyorum

canm merhaba. adet günüm 11 demiştimya yanlış hesaplamışım. 12 siymiş. dün adet olmadım gece test yaptım fakat negatif çıktı. ıkı gun daha gelmezse hastaneye gıdıp kan testi yaptırırım

canm merhaba. adet günüm 11 demiştimya yanlış hesaplamışım. 12 siymiş. dün adet olmadım gece test yaptım fakat negatif çıktı. ıkı gun daha gelmezse hastaneye gıdıp kan testi yaptırırım
bekle tatlım çünkü forumda regli günü testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde hamile olduğunu öğrenenler olmuştu.Bende beklemedeyim bakalım haftasonu adet olmazsam pazartesi test yapıcam.Hadi bakalım dualarım seninle

Daha olmadım canım. Belkı pazartesı kanı testi yaptırırım bende :) benımde dualarım senınle. Ne zamandır ısıtıyorsun bebegı

Canım ben dayanamadım idrar testi yazdım pozitif çıktı şoktayız .perşembe doktora gidicem bende.ay inşallah beraber alırız bebişlerimizi kucağımıza biz 3 aydır istiyoruz 3 buçuk yıllık Evliyim canım

Canım bende düzensiz bir döngüye sahiptim ama ovulasyon testi kullandığım ilk ay çok şükür hamile kaldım. T çizgisi koyu olan günün ertesinde diye biliyorum. Çünkü koyu çıktığında yumurta olgunlaşmış 24-48 saat içinde çatlayacak demek. O Süreyi değerlendirmek gerekiyo.

Ayrıca pahalı ovulasyon testleri kullanmaya gerek olduğunu düşünmüyorum burda birkaç arkadaş sormuş. Ben yurtdışında yaşıyorum ve tanesi 1 dolara satılanlardan kullandım. Gebelik testini de çok pahalı bir markadan almıştım negatifti. Ama ucuz gebelik testi aynı gün silik de olsa pozitif çıkmıştı. Bence ucuzlar daha doğru sonuç veriyo :)

Aaaa çok mutlu oldum adına Inye perşembeye kadar beklıyceksın gercı pozıtıfı görünce acele etmeye gerek yok

Hangı gebelık testını yaptın canım. Bızde 16 aylık evlıyız. Valla cok mutlu oldum adına

Canım çok teşekkür ederim. ben yurtdışındayım clinical guard diye dandik bi test var çok ucuz amazondan satılıyor.ılk önce onla Yaptım ikinci çizgi böle hayalet gibiydi (gecen ay yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmamıştı)sonra clearblue dijital pragnancy test diye bir test var onu Yaptım.2 -3 dakika gibi Pregnant yazdı ekranda.burda doktor işleri biraz daha Karışık hemen gidip kan veremiyorsun .persembeye randevu aldık o zaman onaylanır inşallah doktor Tarafından.

Ne hissediyorsun Aılelere haber verdınızmı

Reglm iki gun gecikti dun dayanamadim test yaptim tek çizgi ama forumda benim gibi olan tedtlere hamis olabilirsin silik cikmis diyenler olmus ama hamis gibi de hissetmiyorum kendimi regl olacak gibiyim.. Bu ay ovulasyon testine basliyorum insallah Allah hayirlisini nasip eder hepimize

Ne hissediyorsun Aılelere haber verdınızmı
Tatlım daha kimseye söylemedik.doktora gıdelim kan testını falan yapsın ondan sonra söyleyelim diyoruz.hala inanmıyorum gibi kalp atışlarını duyana kadar fazla bişi hissetmicem galibacünkü öle bi belirtimde yok akıntıdan başka herşey olağan gibi.sen ne yaptın sende var mı gelİşme gelen giden belirti falan

Arkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum iki aydır ama çizgileri eşit yakalayamadım fotoğrafa bakarsanız 14 de birbirine yakın bugün de silikleşti tekrar sizce yumurta olgunlaşmışmı? doktora mı gitmeliyim yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 2015-02-15 18.03.55.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 1.495
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…