ben internetten ovula diye test almıştım. fiyatı da çok uygun. kullandığım ikinci ay hamile kaldım. eczaneden alacağının fiyatı yüksek ve sayısı az. istersen bir araştır. aynı markayı kullanan arkadaşım da ikinci ay hamile kaldıinşl canım. yarın regli günüm ama ne regli belirtilerim var nede hamileleikk.. bende eczaneden alıp kullanıcam ovulasyon testini. araştırıyorum hangısını alayım dıe
ben testi kullandığım ikinci ay hamile kaldım.çizgi koyulaşmaya başladıktan sonra düzenli ilişkiye girdik. test koyulaştığı gün ve ertesi gün de ilişki yaşadık. tavsiyem t çizgisinin c çizgisinden koyu olmasını beklemeyin bazı kişilerde koyulaşma çok olmuyormuş T çizgisi C çizgisinden silik olması da yumurtlamayı gösteriyormuş. önemli olan çizginin önceki günlere göre daha koyu olmasıArkadaşlar aranızda ovulasyon testiyle gebe kalan varsa benim merak ettiğim T çizgisi koyu olan günden önceki ve sonraki günler mi hamilelik için uygun, yoksa koyu çıktığı gün ve ertesi gün mü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
ben internetten ovula diye test almıştım. fiyatı da çok uygun. kullandığım ikinci ay hamile kaldım.kızlar önerebileceğiniz bir ovulasyon testi var mı?
Öncelikle teşekkürler. Test koyu olduğu günden önce ve sonra toplam kaç gün ilişkiye girmek gerek ki? Eşim çok bunaldı , kendimi üreme memuru gibi hissediyorum diyor daben testi kullandığım ikinci ay hamile kaldım.çizgi koyulaşmaya başladıktan sonra düzenli ilişkiye girdik. test koyulaştığı gün ve ertesi gün de ilişki yaşadık. tavsiyem t çizgisinin c çizgisinden koyu olmasını beklemeyin bazı kişilerde koyulaşma çok olmuyormuş T çizgisi C çizgisinden silik olması da yumurtlamayı gösteriyormuş. önemli olan çizginin önceki günlere göre daha koyu olması
onu bilmiyorum ama üç dört gün olsun garanti olsun :)Öncelikle teşekkürler. Test koyu olduğu günden önce ve sonra toplam kaç gün ilişkiye girmek gerek ki? Eşim çok bunaldı , kendimi üreme memuru gibi hissediyorum diyor da
Daha önce sormuştum ama kimse yanıtlamadı, ne kadar süre yatakta kalmak gerekir ilişki sonrası ?onu bilmiyorum ama üç dört gün olsun garanti olsun :)
test koyu çıktığı gün ve sonra ki günü değerlendirin
İnşallah canım pzitif düşücek ayı düşünme daha regli olmadın şimdiden gelecek .ayı düşünme belkide gerek kalmıcak.Böyl diyorum ama bende senden farklı değilim.Bendede hiç belirti yok gibi aslında.Ama benimkine daha var.14 şubat gibi olmam gerekiyor.Seninki çok yakın ay inşallah yarın olmazsın.Haberlerini bekliyoruminşl canım. yarın regli günüm ama ne regli belirtilerim var nede hamileleikk.. bende eczaneden alıp kullanıcam ovulasyon testini. araştırıyorum hangısını alayım dıe
canm merhaba. adet günüm 11 demiştimya yanlış hesaplamışım. 12 siymiş. dün adet olmadım gece test yaptım fakat negatif çıktı. ıkı gun daha gelmezse hastaneye gıdıp kan testi yaptırırımİnşallah canım pzitif düşücek ayı düşünme daha regli olmadın şimdiden gelecek .ayı düşünme belkide gerek kalmıcak.Böyl diyorum ama bende senden farklı değilim.Bendede hiç belirti yok gibi aslında.Ama benimkine daha var.14 şubat gibi olmam gerekiyor.Seninki çok yakın ay inşallah yarın olmazsın.Haberlerini bekliyorum
bekle tatlım çünkü forumda regli günü testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde hamile olduğunu öğrenenler olmuştu.Bende beklemedeyim bakalım haftasonu adet olmazsam pazartesi test yapıcam.Hadi bakalım dualarım seninlecanm merhaba. adet günüm 11 demiştimya yanlış hesaplamışım. 12 siymiş. dün adet olmadım gece test yaptım fakat negatif çıktı. ıkı gun daha gelmezse hastaneye gıdıp kan testi yaptırırım
Daha olmadım canım. Belkı pazartesı kanı testi yaptırırım bende :) benımde dualarım senınle. Ne zamandır ısıtıyorsun bebegıbekle tatlım çünkü forumda regli günü testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde hamile olduğunu öğrenenler olmuştu.Bende beklemedeyim bakalım haftasonu adet olmazsam pazartesi test yapıcam.Hadi bakalım dualarım seninle
Arkadaşlar aranızda ovulasyon testiyle gebe kalan varsa benim merak ettiğim T çizgisi koyu olan günden önceki ve sonraki günler mi hamilelik için uygun, yoksa koyu çıktığı gün ve ertesi gün mü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
Aaaa çok mutlu oldum adınaCanım ben dayanamadım idrar testi yazdım pozitif çıktı şoktayız .perşembe doktora gidicem bende.ay inşallah beraber alırız bebişlerimizi kucağımıza biz 3 aydır istiyoruz 3 buçuk yıllık Evliyim canım
Ne hissediyorsunCanım çok teşekkür ederim. ben yurtdışındayım clinical guard diye dandik bi test var çok ucuz amazondan satılıyor.ılk önce onla Yaptım ikinci çizgi böle hayalet gibiydi (gecen ay yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmamıştı)sonra clearblue dijital pragnancy test diye bir test var onu Yaptım.2 -3 dakika gibi Pregnant yazdı ekranda.burda doktor işleri biraz daha Karışık hemen gidip kan veremiyorsun .persembeye randevu aldık o zaman onaylanır inşallah doktor Tarafından.
Tatlım daha kimseye söylemedik.doktora gıdelim kan testını falan yapsın ondan sonra söyleyelim diyoruz.hala inanmıyorum gibi kalp atışlarını duyana kadar fazla bişi hissetmicem galibaNe hissediyorsunAılelere haber verdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?