ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

inşallah her şey hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Allah'ım şu mübarek günde fazla yormadan, hayırlı sonuçlar göstersin
Annnaaammmmmmm oldu muuuuu hamilesiinnnnn sağlıkla al kucağına canım benim,sen belki hatırlamazsin bile beni ama cok üzulür dua ederdim ben sana.inanilmaz mutlu oldum yaaa

Birbirimizi tanimasak da kalpler bir. İnşallah duan kabul olur . Sevdam ana olur . Aminn

oyykuzum nasil icten yazmissin oyle valla bende duygulandim simdi (((( bu arada arayip dollenmenin gerceklestigini söylediler yarin veya cumartesi transferi yapacaklar :)

inşallah her şey hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Allah'ım şu mübarek günde fazla yormadan, hayırlı sonuçlar göstersin
amin canim hayırlısı neyse o olsun
seninde hayırlı uğurlu olsun rabbim saglicakla kucağına almanida nasip etsin insallah

Kızlar salı günü degerim 67.57 cıkmıştı daha baktırmadım
Evdeki idrar test stogu bitirmeye çalışıyorum sizce artmışmıdır deger ilk test 67.57de
İkinci bugün idrara sıkışık degilken

Eklentiler

• IMG_1586.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1672.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 45
oyykuzum nasil icten yazmissin oyle valla bende duygulandim simdi (((( bu arada arayip dollenmenin gerceklestigini söylediler yarin veya cumartesi transferi yapacaklar :)
Offffff Allahım kalbim yine güüppp diye güpledi.bugün ne cumaaaa yapildı mı yoksa

Ayy evet evet çok heyecan verici hadi bakalım hamislik sağlıkla güzel geçsin inşallah. Benim hiç midem bulanmadi gene hiç rahatsız olmadım ilk haftalr umarım sen de öyle olur
Şuanlık yok inşallahta olmaz tatlım kızımda kanda 60.72 iken başlamış 3 aya kadar kusmustum.
Sağlıklı gebelik geçirip kavuşalım yavrumuza inşallah allahım olmayanlara nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…