Ben hayatta bekleyemem o kadar ben testte gördüğüm an aradım eşimi hamileyim diye ağlayarak korktu o da ilk an arabayla kaza yaptım falan sanmışEvet canım sabır edip bekleyebildigim kadar bekliycem en azından keseyi görüp fotografıyla sürpriz yapmak istiyorum babalar gününe 20 gün var 20 güne kadar ben çatlarım :)
Ozl bakİnşallah canım benim :)
Ben hayatta bekleyemem o kadar ben testte gördüğüm an aradım eşimi hamileyim diye ağlayarak korktu o da ilk an arabayla kaza yaptım falan sanmış
Hadi hoşgeldin 2.bebe anası kervanınavorones cnm gebeyim allahın izni ile bende hamilelik kervanına katıldım sonunda
Ay onu da yaz bize emi. Ben bunu asansörde acikladim elimde testkızımdada pazar sabahı kalk ben hamileyim demiştim ilk acemilik :) simdikini özel bişiler yapıcam
Amin canım sıkıntısız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin tüm anne adaylarına.. allahım sana çok şükür diyorum ve mıtlulugumu sakliyorum eşim bir garipsin diyor dedim yok bişi içimde anlamsız mutluluk var dedim hayır olsun dedi :) bilmiyor 2.ci kez baba olacagını sürirpz yapıcam ona :) pastalı hediyeliHadi hoşgeldin 2.bebe anası kervanınaallahım sağlıkli sıkıntisiz gebelik gecirmk naşip etsin.burda tüm bekleyen arkadaslara da hemen bebis versin .. amin
Yazarım kuzum kan veriyim onlada tescillensin hemen o gün yapıcamAy onu da yaz bize emi. Ben bunu asansörde acikladim elimde testhadi kqn icin hastaneye gidioruz die
Canım bu illa ki olacak diye bi durum yok çünkü ben hamile kaldığımı gördüğüm günün sabahın da lh testi net tek çizgiydi :)Yumurtlama testi ile gebe kalmaya calışan arkadaşlar bat günü yaklaşırkende lha bakın koyulaşma oluyorsa gebesiniz ben kızımdada bu gebeligimdede denedim bata 1 gün kala yumurtlamadan sonra 13.gün hcg testte başka marka ondan silik sabah daha netti :) 1.resim sabah hcg
2.resim 3 saatlik idrarla hcg baska marka ve lh
Sabah idrarı ile yaptıysan tabiki negatif cıkar ama idrarı yapıp 3 saat beklet dene cıkıoCanım bu illa ki olacak diye bi durum yok çünkü ben hamile kaldığımı gördüğüm günün sabahın da lh testi net tek çizgiydi :)
Yok vallahi bu kurala uyarak yaptım da tek çıkmıştı :))Sabah idrarı ile yaptıysan tabiki negatif cıkar ama idrarı yapıp 3 saat beklet dene cıkıo
Yok vallahi bu kurala uyarak yaptım da tek çıkmıştı :))
Aynen canım :))istisnalar kaideyi bozmaz
Ayyy senden bildirim gelince elim ayağım titriyiii kizzz
hahaha :))))) kiz oyle deme hamilesin zati allahim korusun.daha aramadilar kuzum insallah yaAyyy senden bildirim gelince elim ayağım titriyiii kizzzay güzel haber ..İnşalllaaahhh transferi olur. O da mis gibi tutar. Hadi inşallahh.
hahaha :))))) kiz oyle deme hamilesin zati allahim korusun.daha aramadilar kuzum insallah ya
Aannâamm yesinler senin 1 gr çık bebenı. Masallahhhhhinşallah her şey hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Allah'ım şu mübarek günde fazla yormadan, hayırlı sonuçlar göstersin
Yemin ederim yüreğim hopladı,çok heyecanlandım.Ağlayacağım hatta ya gözlerim dolu dolu.bu mübarek ayın hürmetine rabbim ne olur ,ne olur mutlu haberlerle mutluluk gözyaşı dökelim.offffff derin nefesler alacak kadar sıkıştım.
Ben de heyecanlanıyorum .amin ecmain.Ayyy senden bildirim gelince elim ayağım titriyiii kizzzay güzel haber ..İnşalllaaahhh transferi olur. O da mis gibi tutar. Hadi inşallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?