- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Heray bir belirti arariz sende biliyorsun brnim gogsler regl zamani bile sismez 9 yuzfen 9na takilmiyorumEvet canım ama stres var artar mı tutunur mu saglıklı mi :)
sende yumurtlamadan sonra gögüslerine dikkat et gerçi ben ellemeden ertesi sabahına agrımıştı :) anlarsın zaten insanın içine doğuyor vicudunu iyi tanıyorsan adet oldum ama yumurtam büyümüş içerde hemen çatladı sonra imkansız diye bişi yok kızlar ben ovulasyon testini 10.günde başlıycaktım bişi dürttü bir dur deniyim dedim bir baktım koyu ertesi sabah bir baktım pozitif :) 15 mayısta regl bitti 16 mayıs ilişki olmustu 17 mayıs pic oldu işte şans
:) dogru diyorsun cnm bel agrısı basladı iş yapmaya korkuyorum inş bişi olmaz tutunsun saglıkla. Yumurtlamadan sonra 10.günü test yapamaya başla belki bişiler çıkarHeray bir belirti arariz sende biliyorsun brnim gogsler regl zamani bile sismez 9 yuzfen 9na takilmiyorum
Cok is yapma bakalim biraz gecsin insallah bakalim:) dogru diyorsun cnm bel agrısı basladı iş yapmaya korkuyorum inş bişi olmaz tutunsun saglıkla. Yumurtlamadan sonra 10.günü test yapamaya başla belki bişiler çıkar
Durdukça sorun yok kızımı yıkadım agrıdı ayakta durunc agrıyor uzun sure onu farkettim emin olana kadar eşime söylemiycemCok is yapma bakalim biraz gecsin insallah bakalim
Dikkat et,Hayirlisi neden kan vermiyorsun daha oncecregl bekleneden vermistin,Durdukça sorun yok kızımı yıkadım agrıdı ayakta durunc agrıyor uzun sure onu farkettim emin olana kadar eşime söylemiycem
Hastane uzak hafta içi vericem canım + yarın pazar zaten bugün netleşti iyiceDikkat et,Hayirlisi neden kan vermiyorsun daha oncecregl bekleneden vermistin,
Annnaaaamm turtiimmmm harika haber !!! .masallahhhhh diyelm kana gidince değerini dé yaz. Sen önceden ogrenion gebeliginı bu dà öyle oldu. Hadi duamiz olsun senin bi ogluş benim bir kızış gelsin sağlıklaHamileyim cnm başka marka yaptım cıktı :)
Darısı başına inş en kısa zamanda yumurtlamadan sonra 11.ci günüm
Ay sağol canım evet hayırlısı ile saglıkla gelsinler cinsiyet bana cok uzak kız erkek farketmez eli ayagı düzgün olsundaAnnnaaaamm turtiimmmm harika haber !!! .masallahhhhh diyelm kana gidince değerini dé yaz. Sen önceden ogrenion gebeliginı bu dà öyle oldu. Hadi duamiz olsun senin bi ogluş benim bir kızış gelsin sağlıkla
Ayy ne güzel :) senin ilk ovu. Testi denemendi galiba yanlış hatırlamıyorsam tebrik ederim. Kan testini de yaptırabilirsin artık değer çıkarvorones cnm gebeyim allahın izni ile bende hamilelik kervanına katıldım sonunda
Yok cnm kızımda laboquick markası ile hamile kaldım bu yavruma da inovita :) cok sağol allahım sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin bizlere :) şubat annesi olucazAyy ne güzel :) senin ilk ovu. Testi denemendi galiba yanlış hatırlamıyorsam tebrik ederim. Kan testini de yaptırabilirsin artık değer çıkar
Benden sonra denemelere başlamıştın aynı zamanlarda haber aldık ama :)) amin inşallahhhhhhYok cnm kızımda laboquick markası ile hamile kaldım bu yavruma da inovita :) cok sağol allahım sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin bizlere :) şubat annesi olucaz
Erken yumurtlama canım :) surpriz yumurtam o benim aylarca yumurtlamadım nasip bu aya imiş bende şubat dpgumlugum subat dogum yapmak iatedim suan 16 subat görünüyor 3 şubatta sezeryan olurum herhalde dogum günümde :) tabi erken gelmeye kalkmazsaBenden sonra denemelere başlamıştın aynı zamanlarda haber aldık ama :)) amin inşallahhhhhh
Demek erken yumurtluyormuşsun :) kan değerin de iyi çıkar inşallah.. bende sırf günlük gelişmeleri göreyim diye yaptım imzayı :)))Erken yumurtlama canım :) surpriz yumurtam o benim aylarca yumurtlamadım nasip bu aya imiş bende şubat dpgumlugum subat dogum yapmak iatedim suan 16 subat görünüyor 3 şubatta sezeryan olurum herhalde dogum günümde :) tabi erken gelmeye kalkmazsa
Evet cnm adet bitti ben yumurtladım ki normalde 10.günden başlarız çalışmaları normaldede olr da seyrek olurdu kaçırıcaktım lh testi alıp yapmasaydım inş canım cizgi iyi ama belki 20 30 felandır diyorumDemek erken yumurtluyormuşsun :) kan değerin de iyi çıkar inşallah.. bende sırf günlük gelişmeleri göreyim diye yaptım imzayı :)))
Ondan kaçırıyordun işte :) daha çok miniktir tabiEvet cnm adet bitti ben yumurtladım ki normalde 10.günden başlarız çalışmaları normaldede olr da seyrek olurdu kaçırıcaktım lh testi alıp yapmasaydım inş canım cizgi iyi ama belki 20 30 felandır diyorum
Evet canım sabır edip bekleyebildigim kadar bekliycem en azından keseyi görüp fotografıyla sürpriz yapmak istiyorum babalar gününe 20 gün var 20 güne kadar ben çatlarım :)Ondan kaçırıyordun işte :) daha çok miniktir tabi
Bu cizgileri gormek banada nasip olsun insaallahvorones cnm gebeyim allahın izni ile bende hamilelik kervanına katıldım sonunda
İnşallah canım benim :)Bu cizgileri gormek banada nasip olsun insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?