ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Heray bir belirti arariz sende biliyorsun brnim gogsler regl zamani bile sismez 9 yuzfen 9na takilmiyorum

Hamileyim cnm başka marka yaptım cıktı :)
Darısı başına inş en kısa zamanda yumurtlamadan sonra 11.ci günüm
Annnaaaamm turtiimmmm harika haber !!! .masallahhhhh diyelm kana gidince değerini dé yaz. Sen önceden ogrenion gebeliginı bu dà öyle oldu. Hadi duamiz olsun senin bi ogluş benim bir kızış gelsin sağlıkla

Annnaaaamm turtiimmmm harika haber !!! .masallahhhhh diyelm kana gidince değerini dé yaz. Sen önceden ogrenion gebeliginı bu dà öyle oldu. Hadi duamiz olsun senin bi ogluş benim bir kızış gelsin sağlıkla
Ay sağol canım evet hayırlısı ile saglıkla gelsinler cinsiyet bana cok uzak kız erkek farketmez eli ayagı düzgün olsunda tmm cnm yazarım inş sağlıkla katlarınır degerim

Ayy ne güzel :) senin ilk ovu. Testi denemendi galiba yanlış hatırlamıyorsam tebrik ederim. Kan testini de yaptırabilirsin artık değer çıkar
Yok cnm kızımda laboquick markası ile hamile kaldım bu yavruma da inovita :) cok sağol allahım sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin bizlere :) şubat annesi olucaz

Benden sonra denemelere başlamıştın aynı zamanlarda haber aldık ama :)) amin inşallahhhhhh
Erken yumurtlama canım :) surpriz yumurtam o benim aylarca yumurtlamadım nasip bu aya imiş bende şubat dpgumlugum subat dogum yapmak iatedim suan 16 subat görünüyor 3 şubatta sezeryan olurum herhalde dogum günümde :) tabi erken gelmeye kalkmazsa

Demek erken yumurtluyormuşsun :) kan değerin de iyi çıkar inşallah.. bende sırf günlük gelişmeleri göreyim diye yaptım imzayı :)))

Demek erken yumurtluyormuşsun :) kan değerin de iyi çıkar inşallah.. bende sırf günlük gelişmeleri göreyim diye yaptım imzayı :)))
Evet cnm adet bitti ben yumurtladım ki normalde 10.günden başlarız çalışmaları normaldede olr da seyrek olurdu kaçırıcaktım lh testi alıp yapmasaydım inş canım cizgi iyi ama belki 20 30 felandır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…