• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet canım sabır edip bekleyebildigim kadar bekliycem en azından keseyi görüp fotografıyla sürpriz yapmak istiyorum babalar gününe 20 gün var 20 güne kadar ben çatlarım :)
Ben hayatta bekleyemem o kadar ben testte gördüğüm an aradım eşimi hamileyim diye ağlayarak korktu o da ilk an arabayla kaza yaptım falan sanmış :halay:

Hadi hoşgeldin 2.bebe anası kervanına :KK66: allahım sağlıkli sıkıntisiz gebelik gecirmk naşip etsin.burda tüm bekleyen arkadaslara da hemen bebis versin .. amin
Amin canım sıkıntısız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin tüm anne adaylarına.. allahım sana çok şükür diyorum ve mıtlulugumu sakliyorum eşim bir garipsin diyor dedim yok bişi içimde anlamsız mutluluk var dedim hayır olsun dedi :) bilmiyor 2.ci kez baba olacagını sürirpz yapıcam ona :) pastalı hediyeli

Yumurtlama testi ile gebe kalmaya calışan arkadaşlar bat günü yaklaşırkende lha bakın koyulaşma oluyorsa gebesiniz ben kızımdada bu gebeligimdede denedim bata 1 gün kala yumurtlamadan sonra 13.gün hcg testte başka marka ondan silik sabah daha netti :) 1.resim sabah hcg
2.resim 3 saatlik idrarla hcg baska marka ve lh

Eklentiler

• IMG_1586.webp
    IMG_1586.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_1600.webp
    IMG_1600.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 47
Yumurtlama testi ile gebe kalmaya calışan arkadaşlar bat günü yaklaşırkende lha bakın koyulaşma oluyorsa gebesiniz ben kızımdada bu gebeligimdede denedim bata 1 gün kala yumurtlamadan sonra 13.gün hcg testte başka marka ondan silik sabah daha netti :) 1.resim sabah hcg
2.resim 3 saatlik idrarla hcg baska marka ve lh
Canım bu illa ki olacak diye bi durum yok çünkü ben hamile kaldığımı gördüğüm günün sabahın da lh testi net tek çizgiydi :)

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar bugün opu yapildi 2 tanecik minnosum var boşta değilmiş sukur yarin arayip dollenip dollenmedigini haber verecekler eger olursa cuma yada cumartesi transfer olacak

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar bugün opu yapildi 2 tanecik minnosum var boşta değilmiş sukur yarin arayip dollenip dollenmedigini haber verecekler eger olursa cuma yada cumartesi transfer olacak
Ayyy senden bildirim gelince elim ayağım titriyiii kizzz ;) ay güzel haber ..İnşalllaaahhh transferi olur. O da mis gibi tutar. Hadi inşallahh. ;)

Yemin ederim yüreğim hopladı,çok heyecanlandım.Ağlayacağım hatta ya gözlerim dolu dolu.bu mübarek ayın hürmetine rabbim ne olur ,ne olur mutlu haberlerle mutluluk gözyaşı dökelim.offffff derin nefesler alacak kadar sıkıştım.

Back
X