Şükür Canım benim ikinci ogluş bir yaşına girdi cok şükür Rabbim nasip etsin inşallah tekrar sağlıklı sıhhatliMerhaba canim ben de hatirliyorum seni nasilsin?
Ben yine dusuk yaptim canim malesef yebi toparlandim yoruldum artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür Canım benim ikinci ogluş bir yaşına girdi cok şükür Rabbim nasip etsin inşallah tekrar sağlıklı sıhhatliMerhaba canim ben de hatirliyorum seni nasilsin?
Ben yine dusuk yaptim canim malesef yebi toparlandim yoruldum artik
Şükür Canım benim ikinci ogluş bir yaşına girdi cok şükür Rabbim nasip etsin inşallah tekrar sağlıklı sıhhatli
Amaninn hamis ya bu kız . Masallaah. Cinsiyet belli miAmin inşallah canım çok teşekkür ederim o senin tatlılığın
Sağolasın kuzum Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin Erkek canım belliAmaninn hamis ya bu kız . Masallaah. Cinsiyet belli mi
Sağlıkla kucağına al. Canım. Ne güzel heyecanlar .Sağolasın kuzum Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin Erkek canım belli
Amin inşallah canım Allah razı olsun Sen nasılsınSağlıkla kucağına al. Canım. Ne güzel heyecanlar .
Ben dé iyi şükr. Köye geldik memlekete. 2 bebeynen aksam nasıl oluyor anlamıyorumAmin inşallah canım Allah razı olsun Sen nasılsın
Hava daha iyidir oralarda burası yanıyorBen dé iyi şükr. Köye geldik memlekete. 2 bebeynen aksam nasıl oluyor anlamıyorum
sizin testis ameliyatından öncede spermiyogramda var mıydı bir problemCanim bizim iş biraz zor eşim daha once testis kanserinden bir testisi alindi o yuzden sperm sayisi düşük doktor normal yollarlada olabilir dedi zaman verdi o zamanda 15 tatilde doluyor rahim filmi cekelim demisti eğer bir sikinti görmezse tüp bebek deneyecek.bende cocuk istegi bazen anlik oluyor esimdede o istek hic yok dolaniyoz öyle bu topik sayesinde yumurtlama adet duzeni herseyi ogrendim o yuzden çok seviyorum bu topigi bide hamiş kalanların asamalari duyguları yasadigi süreçler bunlari dinlemeyi seviyorum yani siz beni es gecin hamislik yönünden
Merhaba canım. Benimde hiç bir sorunum yoktu. Hsg cektirdim bişey cıkmadı kan tahlillerimde bişey cıkmadı. En son doktor bile nedenini anlamıyorum hiç bir sorun yok aşılamaya gecicez yapcak bişey yok dedi. Sonra ben o ay havuç incir kürünü uyguladım ve internetten PREFERT jeli gördüm. Kullandım ve o ay hamile kaldım. Bazı kadınlarda hiç bir sorun olmamasına rağmen gelen sıvı spermleri öldürebiliyormuş bu jel de o sıvının ph değerini yükseltip spermi daha kolay yumurtalara gönderiyor ve uzun süre yaşamasını sağlıyor. Bende işe yaradı çok şükür Hiç bir sorun yoksa bence sende bir dene inşallah işe yararMayıs ayında hsg çektirdim film de bir sorun yok.hormonlarda da bir sıkıntı yok 27_28 günde bir regl oluyorum Dr lh fsh tan 1 tık daha yüksek dedi ama laboratuar da kan beklemiş olabilir dedi.lh 8.10 FSH 7.20 özel labaratuvar da ölçülen bu devlet hastanesinde daha düşük çıktı değerlerim yani uğraştıkça kafam çok karışıyo ve psikolojik olarak çok etkilendim.uzun oldu nolur kusura bakmayın
Bence normal birden silikleşme olmazMerhaba arkadaslar ben resim yukleyemıyorum neden bilmiyorum chrome dan gırdıgım halde olmuyor ama soyle soyleyım adetımın 5.gunu basladım hep cift cızgıydı ama silik 12.gun koyulastı 13.gun pik yaptı yani c den koyu oldu bugun sılıklesır diye bekledim ama c ile eşit gibiydi t birden mi sılıklesme olmalı yoksa bu sekılde once c ile t cızgısı aynı olup dıger gun mu sılıklesır
15.gun sılıklestı ve ben 16.gune kadar degerlendırdım artık Allahın taktirine kalmıs 1 hafta var adetime sırf meraktan ovulasyon testi yaptım hani gebe kaldıgını boyle anlayanlarda var diye t cızgısı silik cıktı ama bence bu da normal bakalım haftaya belli olurBence normal birden silikleşme olmaz
İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder. Ama günlere de çok takılmayın derim yani ilişkiye devam edin bence.15.gun sılıklestı ve ben 16.gune kadar degerlendırdım artık Allahın taktirine kalmıs 1 hafta var adetime sırf meraktan ovulasyon testi yaptım hani gebe kaldıgını boyle anlayanlarda var diye t cızgısı silik cıktı ama bence bu da normal bakalım haftaya belli olur