• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

C ile T yer degiştirirse rabbim herkeze böyle çizgi görmeyi nasip etsin

Eklentiler

• IMG_1714.webp
    IMG_1714.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 58
evet canım tek embriyo insqllah kuzum ya hayırlısı artik eşimin dedigi gibi biz herşeyi yaptik sira onda:)
Aynen hayırlsı ise kendisi tıpış tıpış gelecek yavru . Bat ne zaman şimdi neyi beklicez tam olarak. Dua edek inşallah

C ile T yer degiştirirse rabbim herkeze böyle çizgi görmeyi nasip etsin
Canim seni topiklerinden tanıyorum hamile oldugunu gördüm cok ama cok sevindim :dua:
Her ay gebelik testi yapıp 2.ci cizgiyi görmek icin iskence cekiyodun. Ve simdi bu testi görünce cok duygulandimm:KK36:
Allahim sag salim kucagina almayı nasip etsin, hayırlı mübarek olsun insallah :anneadayı:

Canim seni topiklerinden tanıyorum hamile oldugunu gördüm cok ama cok sevindim :dua:
Her ay gebelik testi yapıp 2.ci cizgiyi görmek icin iskence cekiyodun. Ve simdi bu testi görünce cok duygulandimm:KK36:
Allahim sag salim kucagina almayı nasip etsin, hayırlı mübarek olsun insallah :anneadayı:
Amin canım çok sağol allah razı olsun :) allahım isteyen herkese saglıklı şekilde nasip etsin inşallah cok ama cok güzel bir duygu yeniden tatmayı nasip etti umarım bekleyen herkeze tez vakitte verir ;)

Sevdam nassin. 15 ine az kaldı. Ay müjdeli haber verirsin İnşalllaaahhh
kuzummmmm ayy cok sevindim senin adina olsun olsun bir paşa daha geliyor desene saglicakla sıhhatle uzun omurlerle bereketle gelir insallah.
iyiyim canim transferden sonra 2-3 gun kasikta batmalar neyin cok oluyordu simdi sadece goguslerim asiri hassas. ilaclari fitili igneyi duzenli kullanıyorum valla bende merakla bekliyorum normal zamanlardaki beklemelere gore bu daha heyecanliymis ara ara yarin bi test yapsammi diyorum sonra vazgeçiyorum :))) ama ahdim var olursa eger once kiz kardeşime sonra esimin kardesine sonrasindada sana soylucem :)))

kuzummmmm ayy cok sevindim senin adina olsun olsun bir paşa daha geliyor desene saglicakla sıhhatle uzun omurlerle bereketle gelir insallah.
iyiyim canim transferden sonra 2-3 gun kasikta batmalar neyin cok oluyordu simdi sadece goguslerim asiri hassas. ilaclari fitili igneyi duzenli kullanıyorum valla bende merakla bekliyorum normal zamanlardaki beklemelere gore bu daha heyecanliymis ara ara yarin bi test yapsammi diyorum sonra vazgeçiyorum :))) ama ahdim var olursa eger once kiz kardeşime sonra esimin kardesine sonrasindada sana soylucem :)))
Bize yok mu:(

Back
X