ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy insallahh olur. Ama gene de . Hani dilim varmıyor ama olmasa da asla umut kaybetme üzülme. Ama belirtiler in süper bence bu kez oldu.hadi gelsin 15. I. Yapma test falan. Kafan karismasin

vorones m.beauty kizlarr size birsey dicem şeyyy iiiiiiii sanirim minnos tutunmus ve sanırım teyze oluyorsunuz yani test oyle diyor yani sabah pozitif cikti simdide kan tahlili sonucnu aldim 154 cikti hala şaşkınım kalbim gümbür gümbür yok ya şaka yapıyorbana diyorum ne bilim umidim vardi ama inanmıyordum

Canımmm çok sevindim. Anneliği cok hakediyordun sabrinla sen. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Daha ne çıkacak değeri annesi ben burdayım diyor ya minnosun:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Canımmm çok sevindim. Anneliği cok hakediyordun sabrinla sen. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Daha ne çıkacak değeri annesi ben burdayım diyor ya minnosun:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ayyyy ne guzel sozler soylemissin allah,razi olsun valla cok tesekkur,ederim amin inşallah tum isteyenlere versin allahim

Amaaaaaannn yarebbiiiiii.
Ayyy dağlara taşlarà ulu ulu ağaçlara sevdam hamissssss
Alammmm yaaa bugünü gos te ren rabbim é şükür
Hadi dagilin topic kapanabilir artık

ayyyy ne guzel sozler soylemissin allah,razi olsun valla cok tesekkur,ederim amin inşallah tum isteyenlere versin allahim
Test foto at bakak. Ayyyyy. Ben de bugun de dahil hep 15 ı gelsin die heycanlı stresli bekliodumm. Senle aynı hamis zamanı geçirecek misiz de haberimiz yok musa

Aaaaaaaaa kalbim çıktı yerinden ,nefesim sıkıştı.dualarımızı kabul eden rabbim sana sonsuz şükürler olsun.inanamıyorummmmmmm ağlıyorum.bi daha anlat en ince ayrıntısına kadar.testi aldın nasıl yaptın iki cizgiyi gorunce...eşine nasıl söyledin?Allahım yaaaa oyyyy yaaaa sağlıkla al kucağına inşallah .

Evet evet bunları ben de merak ediyorum. Öyle ki eşime de söylemiştim 15 ini bekliyorum İnşalllaaahhh arkadaş hamis olur deye . Bugün söyledim

Ay maşallah allahım sağlıkla tutunmayı nasip etsin cok şükür :)

vorones m.beauty kizlar sizleri,cok seviyorum ya sevincinizi şaşkınlığınızi taaaa icimde hissettim yeminle.
anlatiyorum herseyi :))) pazartesi gunu yaaa acaba bende bi test yapsammi varsa cikar zaten az kaldi diyordum ama umudum sifirdi cunku orta kalite embriyo normalde en erken 3. gune ulasan embriyoyu transfer ederler bende 2. gun transfer oldu.neyse aldim testi dun sabah yaptim sonrada kalvalti neyin.ardindan teste baktim hihhhh zaten olacağını tahmin etmiyordum beklemiyordum da deyip testi cope attim odaya gelip fitili yapacaktim ya birde pencerenin onunde bakayim dedim.gozlerim portledi :))))))) kalbim nasil atıyor ama sessiz çığlıklar atiyorum nefesim sıklaşti hani gercektrn beklemiyordum o halde gittim esimi optum noldu dedi hiccc oylesine dedim okulda doktorumu aradim heyecandan teli 2 defa düşürdüm kaset tipi test garanti değildir persembe gunu kan testinizi yaptırıp guzel haberlerinizi bekliyorum dedi.tamam dedim ama tobe ben bekleyemem persembeyi bugün gidecem dedim kendi kendime:) okuldaki arkadaslarda sürekli sen.neye guluyon diyorlar hicccc gilmuyom ki.

daha hala ayno kalp carpintisi nefes alamama ile beraber sabahin korunde kardesimi aradim uykulu acti kalk hele kalk ne geldi basima dedim noldu abla hayirdir falan konusuyor bu teyze oluyorsun sanirim dedi bi durdu çığlığı basti cocuklar sicrayip kalkmis
ogleden sonra esime arkadas cay icin cagiriyor onun yanina gidecem dedim hastaneye gittim kani hemen verdim ama eve gidemem oturdum hastanenin bahcesinde buhun cikmaz.dediler 1.5 saat sonra hala cikmayinca eve geldim nasil gecti dedikodunuz.dedi oooo super dedim 1 saat sonrada aciklandi sonuc ben.mutfakta icimden sarkilar söyleyerek oynuyirum bugun aksam esime surpriz esliginde soylucem bir tane hani zibinlarin ustunde yazilar yazarya babali birsey bulup alicam kaset testini kqn.testi.sonucunu bir paket yapip yemek.esnasinda sana hediyem.dicem ve videoya cekicem en en en büyük hayalimdi bu

Bende 2.ci gebeligimde yaptım aynısı :) cok güzel sende yap eşinin surat ifadesi izlemek bir harika oluyor

Eklentiler

• IMG_1638.webp
    14 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1635.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1636.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1637.webp
    7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…