- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
canim benim olurmu oyle sey etiketlicem ikinizide :)Bize yok mu
Ayy insallahh olur. Ama gene de . Hani dilim varmıyor ama olmasa da asla umut kaybetme üzülme. Ama belirtiler in süper bence bu kez oldu.hadi gelsin 15. I. Yapma test falan. Kafan karismasinkuzummmmm ayy cok sevindim senin adina olsun olsun bir paşa daha geliyor desene saglicakla sıhhatle uzun omurlerle bereketle gelir insallah.
iyiyim canim transferden sonra 2-3 gun kasikta batmalar neyin cok oluyordu simdi sadece goguslerim asiri hassas. ilaclari fitili igneyi duzenli kullanıyorum valla bende merakla bekliyorum normal zamanlardaki beklemelere gore bu daha heyecanliymis ara ara yarin bi test yapsammi diyorum sonra vazgeçiyorum :))) ama ahdim var olursa eger once kiz kardeşime sonra esimin kardesine sonrasindada sana soylucem :)))
Aminnnnn inşallah canım . Bunu da alicik koycem adını . Ömercik AlicikAy maşallah olsun annesi saglıkla gelsin inş
Sağol canımm. İnşalllaaahhhAmmaniiinnnn saglikla gelsin insallah..
Canımmm çok sevindim. Anneliği cok hakediyordun sabrinla sen. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Daha ne çıkacak değeri annesi ben burdayım diyor ya minnosun:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.vorones m.beauty kizlarr size birsey dicem şeyyy iiiiiiii sanirim minnos tutunmus ve sanırım teyze oluyorsunuz yani test oyle diyor yani sabah pozitif cikti simdide kan tahlili sonucnu aldim 154 cikti hala şaşkınım kalbim gümbür gümbür yok ya şaka yapıyorbana diyorum ne bilim umidim vardi ama inanmıyordum
ayyyy ne guzel sozler soylemissin allah,razi olsun valla cok tesekkur,ederim amin inşallah tum isteyenlere versin allahimCanımmm çok sevindim. Anneliği cok hakediyordun sabrinla sen. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Daha ne çıkacak değeri annesi ben burdayım diyor ya minnosun:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amaaaaaannn yarebbiiiiii.vorones m.beauty kizlarr size birsey dicem şeyyy iiiiiiii sanirim minnos tutunmus ve sanırım teyze oluyorsunuz yani test oyle diyor yani sabah pozitif cikti simdide kan tahlili sonucnu aldim 154 cikti hala şaşkınım kalbim gümbür gümbür yok ya şaka yapıyorbana diyorum ne bilim umidim vardi ama inanmıyordum
Test foto at bakak. Ayyyyy. Ben de bugun de dahil hep 15 ı gelsin die heycanlı stresli bekliodumm. Senle aynı hamis zamanı geçirecek misiz de haberimiz yok musaayyyy ne guzel sozler soylemissin allah,razi olsun valla cok tesekkur,ederim amin inşallah tum isteyenlere versin allahim
Hadi takvim yap gel. Ayyy superrrrayyyy ne guzel sozler soylemissin allah,razi olsun valla cok tesekkur,ederim amin inşallah tum isteyenlere versin allahim
Ayyyyy evettttt süperrrrrrTest foto at bakak. Ayyyyy. Ben de bugun de dahil hep 15 ı gelsin die heycanlı stresli bekliodumm. Senle aynı hamis zamanı geçirecek misiz de haberimiz yok musa
Evet evet bunları ben de merak ediyorum. Öyle ki eşime de söylemiştim 15 ini bekliyorum İnşalllaaahhh arkadaş hamis olur deye . Bugün söyledimAaaaaaaaa kalbim çıktı yerinden ,nefesim sıkıştı.dualarımızı kabul eden rabbim sana sonsuz şükürler olsun.inanamıyorummmmmmm ağlıyorum.bi daha anla t en ince ayrıntısına kadar.testi aldın nasıl yaptın iki cizgiyi gorunce...eşine nasıl söyledin?Allahım yaaaa oyyyy yaaaa sağlıkla al kucağına inşallah .
Ay maşallah allahım sağlıkla tutunmayı nasip etsin cok şükür :)vorones m.beauty kizlarr size birsey dicem şeyyy iiiiiiii sanirim minnos tutunmus ve sanırım teyze oluyorsunuz yani test oyle diyor yani sabah pozitif cikti simdide kan tahlili sonucnu aldim 154 cikti hala şaşkınım kalbim gümbür gümbür yok ya şaka yapıyorbana diyorum ne bilim umidim vardi ama inanmıyordum
amin insallah canim cok tesekkur ederimAy maşallah allahım sağlıkla tutunmayı nasip etsin cok şükür :)
Bende 2.ci gebeligimde yaptım aynısı :) cok güzel sende yapdaha hala ayno kalp carpintisi nefes alamama ile beraber sabahin korunde kardesimi aradim uykulu acti kalk hele kalk ne geldi basima dedim noldu abla hayirdir falan konusuyor bu teyze oluyorsun sanirim dedi bi durdu çığlığı basti cocuklar sicrayip kalkmis
ogleden sonra esime arkadas cay icin cagiriyor onun yanina gidecem dedimhastaneye gittim kani hemen verdim ama eve gidemem oturdum hastanenin bahcesinde buhun cikmaz.dediler 1.5 saat sonra hala cikmayinca eve geldim nasil gecti dedikodunuz.dedi oooo super dedim 1 saat sonrada aciklandi sonuc ben.mutfakta icimden sarkilar söyleyerek oynuyirum bugun aksam esime surpriz esliginde soylucem bir tane hani zibinlarin ustunde yazilar yazarya babali birsey bulup alicam kaset testini kqn.testi.sonucunu bir paket yapip yemek.esnasinda sana hediyem.dicem ve videoya cekicem en en en büyük hayalimdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?