Aynen hayırlsı ise kendisi tıpış tıpış gelecek yavru . Bat ne zaman şimdi neyi beklicez tam olarak. Dua edek inşallahevet canım tek embriyo insqllah kuzum ya hayırlısı artik eşimin dedigi gibi biz herşeyi yaptik sira onda:)
Ayy inşallah bu topicte bekleyen ve tum anne adayları bu sevinci yaşar insalalh. Testler bitti galiba .C ile T yer degiştirirse rabbim herkeze böyle çizgi görmeyi nasip etsin
10 tane daha kaldı 50 adet almıştım cnm inşallahAyy inşallah bu topicte bekleyen ve tum anne adayları bu sevinci yaşar insalalh. Testler bitti galiba .ben 4 tane almıştım birini denedim. Kalan 3 geri verip folikasit almıştım
Dualarımdasınız..evet canım tek embriyo insqllah kuzum ya hayırlısı artik eşimin dedigi gibi biz herşeyi yaptik sira onda:)
15 haziran test gunu canım allah razi olsun hepinizdenAynen hayırlsı ise kendisi tıpış tıpış gelecek yavru . Bat ne zaman şimdi neyi beklicez tam olarak. Dua edek inşallah
Ayy çok eğlenceli15 haziran test gunu canım allah razi olsun hepinizden
Canim seni topiklerinden tanıyorum hamile oldugunu gördüm cok ama cok sevindimC ile T yer degiştirirse rabbim herkeze böyle çizgi görmeyi nasip etsin
Amin canım çok sağol allah razı olsun :) allahım isteyen herkese saglıklı şekilde nasip etsin inşallah cok ama cok güzel bir duygu yeniden tatmayı nasip etti umarım bekleyen herkeze tez vakitte verirCanim seni topiklerinden tanıyorum hamile oldugunu gördüm cok ama cok sevindim
Her ay gebelik testi yapıp 2.ci cizgiyi görmek icin iskence cekiyodun. Ve simdi bu testi görünce cok duygulandimm
Allahim sag salim kucagina almayı nasip etsin, hayırlı mübarek olsun insallah
Amiinnn insallahh...Amin canım çok sağol allah razı olsun :) allahım isteyen herkese saglıklı şekilde nasip etsin inşallah cok ama cok güzel bir duygu yeniden tatmayı nasip etti umarım bekleyen herkeze tez vakitte verir
canımm inşallah minnoşun sağlıkla tutunacak şu mübarek ayda,çok sevindim. Test günün ne zaman kuzum merakla bekliyor olacağız hepimizevet bugun yapildi canim bor minnosu transfer ettiler
cok tesekkur ederim canım inşallah bakalım beklıyoruz 15 hazıran test gunucanımm inşallah minnoşun sağlıkla tutunacak şu mübarek ayda,çok sevindim. Test günün ne zaman kuzum merakla bekliyor olacağız hepimiz
cok tesekkur ederim canım inşallah bakalım beklıyoruz 15 hazıran test gunu
çok teşekkür ederim allah razı olsundualarım seninle. ...
Sevdam nassin. 15 ine az kaldı. Ay müjdeli haber verirsin İnşalllaaahhhçok teşekkür ederim allah razı olsun
Ay maşallah olsun annesi saglıkla gelsin inşKızlar benim oğlum olacakmışoglanlar in arasında kaldim vala .
kuzummmmm ayy cok sevindim senin adina olsun olsun bir paşa daha geliyor desene saglicakla sıhhatle uzun omurlerle bereketle gelir insallah.Sevdam nassin. 15 ine az kaldı. Ay müjdeli haber verirsin İnşalllaaahhh
Bize yok mukuzummmmm ayy cok sevindim senin adina olsun olsun bir paşa daha geliyor desene saglicakla sıhhatle uzun omurlerle bereketle gelir insallah.
iyiyim canim transferden sonra 2-3 gun kasikta batmalar neyin cok oluyordu simdi sadece goguslerim asiri hassas. ilaclari fitili igneyi duzenli kullanıyorum valla bende merakla bekliyorum normal zamanlardaki beklemelere gore bu daha heyecanliymis ara ara yarin bi test yapsammi diyorum sonra vazgeçiyorum :))) ama ahdim var olursa eger once kiz kardeşime sonra esimin kardesine sonrasindada sana soylucem :)))
Ammaniiinnnn saglikla gelsin insallah..Kızlar benim oğlum olacakmışoglanlar in arasında kaldim vala .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?